Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στο iPhone

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στο iPhone

Εάν είστε χρήστης iPhone, μπορεί να γνωρίζετε για το Photos Memories. Το Memories είναι μια αποκλειστική λειτουργία iPhone που είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Δεδομένου ότι είναι συνεχώς ενεργοποιημένο, θα βλέπετε κατά καιρούς μια ειδοποίηση Αναμνήσεις στις ειδοποιήσεις σας.

Ενώ οι Μνήμες iPhone μπορεί να είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, για πολλούς, μπορεί να είναι ενοχλητικές υπενθυμίσεις για άτομα ή πράγματα που δεν υπήρχαν πλέον στη ζωή τους. Με τον καιρό, η εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας μπορεί να σας ειδοποιήσει για αναμνήσεις χαμένων κατοικίδιων ή δυσάρεστα γεγονότα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες iPhone αναζητούν συχνά για να εξαλείψουν τις ειδοποιήσεις μνήμης. Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε επίσης για το ίδιο, έχετε προσγειωθεί στη σωστή σελίδα. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως τις ειδοποιήσεις μνήμης iPhone.

1. Απενεργοποιήστε τις Μνήμες στο iPhone

Λοιπόν, εάν χρησιμοποιείτε iOS 15 ή παλαιότερο, δεν θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε εντελώς τις αναμνήσεις φωτογραφιών. Αυτό συμβαίνει επειδή η επιλογή απενεργοποίησης των αναμνήσεων φωτογραφιών στο iPhone είναι διαθέσιμη από το iOS 16 και μετά.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Οι 4 καλύτεροι εξομοιωτές βιντεοπαιχνιδιών στο iPhone

Πως να παίζετε κλασικά PSP στο iPhone σας

DISCLAIMER: Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο εκφράζουν μόνο τη γνώμη μας και παρέχονται για γενική ενημέρωση. Δεν φέρουμε καμιά ευθύνη .

1. Αρχικά, ανοίξτε το iPhone σας Ρυθμίσεις και πατήστε Φωτογραφίες.

Φωτογραφίες

2. Στις Φωτογραφίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την επιλογή Μνήμες. Κάτω από τις Μνήμες, απενεργοποιήστε το Εμφάνιση εκδηλώσεων διακοπών επιλογή.

Εμφάνιση εκδηλώσεων διακοπών

3. Μόλις τελειώσετε, απενεργοποιήστε το Εμφάνιση Επιλεγμένου Περιεχομένου για να απενεργοποιήσετε τις Μνήμες στο iPhone σας.

Εμφάνιση Επιλεγμένου Περιεχομένου

4. Εάν θέλετε η εφαρμογή Φωτογραφίες να αναδημιουργήσει τις Μνήμες, πατήστε το Επαναφορά προτεινόμενων αναμνήσεων και Επαναφορά της πρότασης ατόμων επιλογές.

Επαναφορά προτεινόμενων αναμνήσεων

2. Απενεργοποιήστε την Ειδοποίηση Μνήμες για Φωτογραφίες iPhone

Εάν δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις Μνήμες στο iPhone σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις Ειδοποιήσεις. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε στο Ειδοποιήσεις.

Ειδοποιήσεις

2. Στις Ειδοποιήσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Φωτογραφίες.

Φωτογραφίες

3. Στην εφαρμογή Φωτογραφίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Προσαρμογή Ειδοποιήσεων.

Προσαρμογή Ειδοποιήσεων

4. Στην οθόνη Προσαρμογή ειδοποιήσεων, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Αναμνήσεις

Αναμνήσεις

3. Διαγράψτε τη συγκεκριμένη μνήμη από τις Φωτογραφίες iPhone

Η πλήρης απενεργοποίηση της λειτουργίας Μνήμες δεν είναι ιδανική επιλογή εάν δεν σας αρέσει μια συγκεκριμένη μνήμη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι καλύτερο να διαγράψετε τη συγκεκριμένη μνήμη βίντεο που δεν σας αρέσει. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας και επιλέξτε το Για σενα αυτί.

Για σενα

2. Επιλέξτε τη Μνήμη που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε την τρεις τελείες.

3. Στη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε το Διαγραφή μνήμης .

Διαγραφή μνήμης

Διαβάστε επίσης: Πώς να δείτε τον συνδεδεμένο κωδικό πρόσβασης WiFi στο iPhone

Συχνές Ερωτήσεις

Πού μπορώ να βρω τις αναμνήσεις στο iPhone μου;

Αν αναρωτιέστε πού είναι αποθηκευμένες οι μνήμες στο iPhone σας, μπορείτε να το βρείτε από την εφαρμογή Φωτογραφίες. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και μεταβείτε στην καρτέλα Για εσάς. Τώρα, στις Μνήμες, πατήστε στην επιλογή Εμφάνιση όλων.

Πώς λειτουργούν οι Μνήμες στο iPhone;

Οι αναμνήσεις στο iPhone λειτουργούν δημιουργώντας μια εξατομικευμένη συλλογή φωτογραφιών και βίντεο. Σου παρουσιάζονται σαν ταινία μικρού μήκους. Κάθε Μνήμη περιλαμβάνει ένα σημαντικό άτομο, μέρος ή γεγονός από τις Φωτογραφίες σας.

Η διαγραφή αναμνήσεων iPhone διαγράφει φωτογραφίες;

Οχι! Η διαγραφή αναμνήσεων iPhone δεν διαγράφει τις φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας. Παραμένουν ανέπαφα, ανεξάρτητα από το αν διατηρείτε ή διαγράφετε τη μνήμη.

Οι μνήμες φωτογραφιών iPhone καταλαμβάνουν χώρο;

Ναι, οι αναμνήσεις φωτογραφιών μπορούν να καταλαμβάνουν πολύ χώρο αποθήκευσης στο iPhone σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αναμνήσεις είναι βίντεο που καταναλώνουν περισσότερο χώρο από τις φωτογραφίες.

Αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να απενεργοποιήσετε τις Μνήμες στο iPhone σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την απενεργοποίηση των αναμνήσεων στο iPhone σας, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν σας βοήθησε η ανάρτηση, μοιραστείτε τη με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *