Πώς να απενεργοποιήσετε το YouTube Shorts στην εφαρμογή YouTube (4 Μέθοδοι)

Ας το παραδεχτούμε, το TikTok έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει ο κόσμος το βίντεο τα τελευταία χρόνια. Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι προτιμούν να παρακολουθούν σύντομα βίντεο παρά να παρακολουθούν ολόκληρα.

Η τεράστια επιτυχία του TikTok δεν χωνεύτηκε καλά από κορυφαίους ιστότοπους βίντεο και άρχισαν να εφαρμόζουν την ίδια ιδέα στις εφαρμογές τους. Σήμερα, το Instagram και το YouTube διαθέτουν μια λειτουργία τύπου TikTok που ονομάζεται Reels & Shorts.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα σορτς YouTube. Τα σορτς YouTube είναι λιγότερο δημοφιλή από τα καρούλια του Instagram και έχουν λιγότερο περιεχόμενο. Δεδομένου ότι το YouTube είναι γνωστό για τα μοναδικά βίντεο μεγάλου μήκους του, πολλοί χρήστες θέλουν να αποφύγουν να δουν την εμφάνιση των Shorts στην εφαρμογή YouTube.

Επομένως, εάν δεν είστε λάτρης των σορτς YouTube, πρέπει να το απενεργοποιήσετε. Αν και δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα Shorts στην εφαρμογή YouTube , υπάρχουν μερικές λύσεις.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : YouTube χωρίς διαφημίσεις :Οι καλύτερες εναλλακτικές

Απενεργοποιήστε το YouTube Shorts στην εφαρμογή YouTube

Επομένως, αυτό το άρθρο θα παραθέσει μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να απενεργοποιήσετε το YouTube Shorts σε κινητά . Όλες οι μέθοδοι είναι εύκολες. μπορείς να συμβιβαστείς με το σωστό.

1) Επισημάνετε τα σορτς ως μη ενδιαφερόμενα

Εάν δεν θέλετε να βλέπετε σορτς YouTube στην εφαρμογή για κινητά, πρέπει να επισημάνετε τα σορτς ως Δεν ενδιαφέρομαι. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα καταργηθούν οριστικά τα βίντεο Shorts από την εφαρμογή YouTube, αλλά η ενότητα Shorts θα παραμείνει κρυφή μέχρι να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή.

Πρέπει να επισημάνετε κάθε βίντεο Shorts ως Δεν ενδιαφέρεται. Δείτε πώς μπορείτε να επισημάνετε το βίντεο Shorts ως Δεν ενδιαφέρομαι .

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο Android ή το iPhone σας.

2. Στη συνέχεια, παίξτε οποιοδήποτε βίντεο και κάντε κύλιση προς τα κάτω. Θα δείτε την ενότητα Shorts με πολλά βίντεο.

3. Πρέπει να πατήσετε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία του βίντεο.

4. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε « Δεν ενδιαφέρομαι ».

Αυτό είναι! Πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα για όλα τα βίντεο Shorts στην εφαρμογή YouTube για κινητά.

2) Υποβάθμιση της εφαρμογής YouTube

Το YouTube κυκλοφόρησε το Shorts στα τέλη του 2020, επομένως αν δεν θέλετε να βλέπετε Shorts, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής YouTube.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα Shorts κατεβάζοντας την εφαρμογή YouTube στην έκδοση 14.12.56. Δείτε πώς μπορείτε να υποβαθμίσετε την εφαρμογή YouTube.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής YouTube στην αρχική οθόνη και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στη σελίδα Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε στις τρεις τελείες που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε « Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων »

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να υποβαθμίσετε την εφαρμογή YouTube . Ωστόσο, σημειώστε ότι εάν έχετε διατηρήσει ενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση για τις εφαρμογές σας, αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει.

3) Sideload παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής YouTube

Εάν η υποβάθμιση της εφαρμογής YouTube δεν βοήθησε, θα πρέπει να φορτώσετε την παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής YouTube στο Android σας.

Όπως αναφέρθηκε στο παραπάνω βήμα, πρέπει να υποβαθμίσετε την εφαρμογή YouTube στην έκδοση 14.12.56 για να καταργήσετε τα YouTube Shorts.

Επομένως, πρέπει να κατεβάσετε την έκδοση 14.12.56 της εφαρμογής YouTube από ένα κατάστημα εφαρμογών τρίτου κατασκευαστή και να την φορτώσετε στο Android σας. Μόλις εγκατασταθεί, απενεργοποιήστε την αυτόματη ενημέρωση για εφαρμογές και συνεχίστε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube. Δεν θα βλέπετε Shorts στην εφαρμογή.

4) Χρησιμοποιήστε το YouTube Vanced ή τις εναλλακτικές του

Το YouTube Vanced ήταν το καλύτερο mod YouTube για Android. Η τροποποιημένη εφαρμογή YouTube τρίτων κατασκευαστών για Android διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και μια επιλογή απενεργοποίησης του YouTube Shorts.

Ωστόσο, το YouTube Vanced έχει διακοπεί λόγω νομικών απειλών από την Google. Αν και δεν συνιστούμε τη χρήση του YouTube Vanced, αν θέλετε απεγνωσμένα να καταργήσετε τα Shorts, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε τροποποιημένες εφαρμογές.

Το YouTube Vanced δεν είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά ορισμένες εναλλακτικές λύσεις κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που παρέχει μια επιλογή για να απενεργοποιήσετε το YouTube Shorts.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η χρήση τροποποιημένων εφαρμογών οδηγεί συχνά σε απαγόρευση λογαριασμού. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε τέτοιες εφαρμογές, φροντίστε να αντιμετωπίσετε τα αρνητικά αποτελέσματα. Μπορεί να χάσετε τον λογαριασμό σας ή ακόμη και να προκαλέσετε νομικά προβλήματα.

Επομένως, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες μέθοδοι για να απενεργοποιήσετε τα σορτς YouTube στην εφαρμογή YouTube για Android. 

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε το YouTube Vanced σε Android TV

Πώς να δημοσιεύσετε/ανεβάσετε Shorts στο YouTube από υπολογιστή

Το YouTube Shorts μπορεί επιτέλους να αποκτήσει το πρόγραμμα δημιουργίας εσόδων

 

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *