Πώς να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε κάποιον στην εφαρμογή Cash

Πώς να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε κάποιον στην εφαρμογή Cash

Η πλοήγηση στα κοινωνικά σας δίκτυα δεν πηγαίνει πάντα τόσο ομαλά όσο σχεδιάζετε και μερικές φορές χρειάζεται να δημιουργήσετε λίγο χώρο από ορισμένες επαφές — ακόμη και για ψηφιακές οικονομικές συναλλαγές.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Cash και αναζητάτε τρόπο να αποκλείσετε (ή να ξεμπλοκάρετε) κάποιον, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά, καθώς η λειτουργία αποκλεισμού και κατάργησης αποκλεισμού δεν είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Cash για τον ιστό.

Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στην εφαρμογή Cash;

Η απόφαση να αποκλείσετε κάποιον στην εφαρμογή Cash επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αλληλεπιδράσετε εσείς και το αποκλεισμένο άτομο μέσω της πλατφόρμας.

Πρώτον, όταν κάποιος αποκλειστεί, δεν θα μπορεί να σας στείλει χρήματα ή αιτήματα για χρήματα μέσω της εφαρμογής. Εσύ επίσης δεν θα λαμβάνει ειδοποιήσεις για τις προσπάθειές τους.

Επίσης, εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί οποιεσδήποτε εκκρεμείς συναλλαγές, θα ακυρωθούν.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο αποκλεισμός κάποιου στην εφαρμογή Cash δεν καταργεί το ιστορικό συναλλαγών σας με αυτό το άτομο. Οι προηγούμενες αλληλεπιδράσεις, είτε πληρωμές είτε αιτήματα, θα εξακολουθούν να είναι ορατές στη ροή δραστηριότητάς σας. Έτσι, ενώ ο αποκλεισμός συμβάλλει στον περιορισμό της μελλοντικής αλληλεπίδρασης, δεν διαγράφει το παρελθόν.

Αποκλείστε κάποιον στην εφαρμογή Cash

Ο αποκλεισμός κάποιου στην εφαρμογή Cash είναι σχετικά απλός, απαιτεί μόνο μερικά αγγίγματα της οθόνης.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Cash, πατήστε το Εικονίδιο δραστηριότητας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον χρήστη που θέλετε να αποκλείσετε.
  1. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος του προφίλ του επιλεγμένου χρήστη και πατήστε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να αποκλείσετε αυτόν τον χρήστη. Επιλέγω ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, και θα τους έχετε αποκλείσει επιτυχώς.

Ξεμπλοκάρετε κάποιον στην εφαρμογή Cash

Τα βήματα για την απεμπλοκή κάποιου είναι παρόμοια με αυτά του αποκλεισμού.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Cash και μεταβείτε στο προφίλ του αποκλεισμένου χρήστη.
  2. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας του προφίλ τους και πατήστε Ξεβουλώνω.

Δεν θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να τα ξεμπλοκάρετε. Βεβαιωθείτε ότι θέλετε πραγματικά να τα ξεμπλοκάρετε προτού κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί.

Πλοήγηση στις οικονομικές σας αλληλεπιδράσεις

Με τη λειτουργία αποκλεισμού και απεμπλοκής της εφαρμογής Cash στα χέρια σας, έχετε τη δυνατότητα να αναλαμβάνετε τον έλεγχο των οικονομικών σας αλληλεπιδράσεων. Προσφέρει την ευελιξία να διαχειρίζεστε ποιος μπορεί να σας στείλει χρήματα ή να ζητήσει χρήματα, δημιουργώντας ένα πιο προσωπικό και ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Είτε είστε σε μια διαφωνία, είτε στοχεύετε να περιορίσετε την επικοινωνία είτε χρειάζεστε απλώς ηρεμία, η κατανόηση του τρόπου χρήσης αυτών των λειτουργιών είναι απαραίτητη για την υπεύθυνη χρήση της εφαρμογής Cash.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι η χρήση της λειτουργίας αποκλεισμού δεν διαγράφει το ιστορικό συναλλαγών σας με μια επαφή ούτε την εμποδίζει να επικοινωνήσει μέσω άλλων καναλιών. Τελικά, η ικανότητά σας να αποκλείετε ή να ξεμπλοκάρετε μια επαφή στην εφαρμογή Cash είναι μόνο ένα εργαλείο ανάμεσα σε πολλά για την πλοήγηση στην οικονομική σας ζωή και θα πρέπει να χρησιμοποιείται προσεκτικά και με σύνεση.

Διαγραφή του ιστορικού συναλλαγών της εφαρμογής Cash

εφαρμογής μετρητών για υπολογιστή

τρόποι για να φορτώσετε ξανά την κάρτα εφαρμογής Cash

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *