Πως να βρείτε όλους τους λογαριασμούς που συνδέονται με τη διεύθυνση email

Πως να βρείτε όλους τους λογαριασμούς που συνδέονται με τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας

Τι θα βρείτε στο άρθρο

  • Οι περισσότερες υπηρεσίες email προσφέρουν έναν τρόπο προβολής λογαριασμών που έχετε συνδέσει στη διεύθυνση email σας.
  • Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε στα εισερχόμενά σας σχετικές λέξεις-κλειδιά, τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης ή διαδικτυακά εργαλεία όπως το Namechk για να βρείτε λογαριασμούς που έχετε συνδέσει με τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.
  • Ως έσχατη λύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μηχανές αναζήτησης ατόμων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης και ιστορικής μας ζωής στο διαδίκτυο, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε εγγραφεί σε πολλούς λογαριασμούς, μόνο και μόνο για να παραμείνουν στην άκρη, αχρησιμοποίητοι για πάντα. Γενικά, είναι καλύτερο να επισκεφτείτε αυτούς τους λογαριασμούς που έχουν εγκαταλειφθεί και να ενημερώσετε τα διαπιστευτήριά σας ή να τα απενεργοποιήσετε για να σταματήσετε πιθανή κακή χρήση. Ωστόσο, δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο το πάτημα ενός κουμπιού “Βρείτε τον λογαριασμό μου”.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Πώς να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi στο Android

Πώς να αλλάξετε λογαριασμό στο Google Play Store

Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε τους λογαριασμούς που συνδέονται με τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Βρείτε εύκολα λογαριασμούς που συνδέονται με τη διεύθυνσή σας Google

Αν είστε όπως πολλά άλλα άτομα και εμένα, σας αρέσει να εγγράφεστε για λογαριασμούς ή να συνδέεστε στο Google. Αν ναι, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ βαθιά για να βρείτε όλους τους λογαριασμούς που είναι συνδεδεμένοι με τον Λογαριασμό σας Google—τόσο αυτούς που χρησιμοποιείτε όσο και αυτούς που έχετε ξεχάσει.

Μόλις συνδεθείτε στον σχετικό λογαριασμό Google, εκκινήστε οποιοδήποτε προϊόν Google. Ας φανταστούμε ότι χρησιμοποιείτε το Gmail. Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις ασφαλείας του λογαριασμού σας Google.

Κάντε κλικ Διαχειριστείτε τον Λογαριασμό σας Google > Ασφάλεια > Υτις συνδέσεις μας με εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων > Δείτε όλες τις συνδέσεις.

Οι συνδέσεις σας με την καρτέλα εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων στη Σελίδα ρυθμίσεων Google

Θα βρείτε μια λίστα με υπηρεσίες και εφαρμογές τρίτων για τις οποίες έχετε εγγραφεί χρησιμοποιώντας τη διεύθυνσή σας στο Gmail.

Στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει μια λίστα υπηρεσιών και εφαρμογών τρίτων που συνδέονται με έναν Λογαριασμό Google

Τώρα, μπορείτε να ελέγξετε κάθε εφαρμογή και να αποφασίσετε εάν θα επεξεργαστείτε τα διαπιστευτήριά σας, θα ανακαλέσετε την πρόσβασή τους ή θα τα αφήσετε ως έχουν.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει λεπτομέρειες μιας σύνδεσης academia.edu με έναν Λογαριασμό Google

Για να ανακαλέσετε την πρόσβαση για οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς που αναφέρονται, απλώς κάντε κλικ Διαγράψτε όλες τις συνδέσεις που έχετε με… X.

Εξερευνήστε τις δυνατότητες της πλατφόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Ας υποθέσουμε ότι δεν είστε οπαδός της Google και χρησιμοποιείτε κάποιον άλλο πάροχο υπηρεσιών email. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε την πλατφόρμα email σας για να δείτε αν προσφέρει λειτουργίες παρόμοιες με την υπηρεσία GoogleGoogle’sctions.

Για παράδειγμα, προσφορές Yahoo Mail Συνδρομές, που σας δίνουν μια επισκόπηση των λογαριασμών στους οποίους έχετε προσθέσει τη διεύθυνση email σας. Μπορείτε εύκολα να καταργήσετε την εγγραφή σας ή να λάβετε ειδοποίηση ότι έχετε έναν τέτοιο λογαριασμό, που είναι το πρώτο βήμα για την επεξεργασία των διαπιστευτήριών σας.

Καρτέλα Συνδρομές στο Yahoo Mail

Ομοίως, το Outlook έχει ένα Συνδρομές λειτουργία που δείχνει τους λογαριασμούς που έχετε συνδέσει στη διεύθυνση email σας.

Καρτέλα Συνδρομές στο Outlook

Μπορείτε να εξερευνήσετε τη σελίδα ρυθμίσεων του παρόχου υπηρεσιών email σας για να δείτε εάν έχετε παρόμοια δυνατότητα—κάτι που σας δείχνει όλους τους λογαριασμούς που είναι συνδεδεμένοι με τη διεύθυνση email σας.

Αναζητήστε τα Εισερχόμενά σας για μηνύματα επαλήθευσης λογαριασμού

Ένας άλλος τρόπος για να βρείτε λογαριασμούς που συνδέονται με τη διεύθυνση email σας είναι να αναζητήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης από τις δημιουργίες του λογαριασμού σας.

Μπορείτε να αναζητήσετε τις κοινές γραμμές θέματος που σας στέλνουν αυτές οι υπηρεσίες κάθε φορά που εγγράφεστε για έναν νέο λογαριασμό. Μερικά που λειτουργούν καλά περιλαμβάνουν εγραφομαι και ευχαριστώ και λέξεις-κλειδιά όπως επιβεβαιώνω ή επιβεβαιώνοντας.

Η γραμμή σύνθετης αναζήτησης στο Yahoo Mail

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αναζήτησης των υπηρεσιών email και τις λέξεις-κλειδιά για να φιλτράρετε συγκεκριμένες γραμμές θέματος. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε θέμα: επαλήθευση εγγραφής για να λάβετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη λέξη-κλειδί Εγγραφείτε και τις γραμμές θέματος που περιέχουν τη λέξη επαληθεύω.

Αυτό σας επιτρέπει να ανακαλύψετε κάθε εφαρμογή που έχετε συνδέσει στη διεύθυνση email σας—ακόμα κι αν έχετε τη συνήθεια να διαγράφετε email επιβεβαίωσης, όπως είμαι εγώ.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε όλες τις εφαρμογές και τους ιστότοπους που συνδέονται με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για παράδειγμα, στο X (Πρώην Twitter), μπορείτε να κάνετε κλικ στις τρεις τελείες και στη συνέχεια Ρυθμίσεις και απόρρητο > Ασφάλεια και πρόσβαση στον λογαριασμό > Εφαρμογές και συνεδρίες > Συνδεδεμένες εφαρμογές.

Καρτέλα Συνδεδεμένες εφαρμογές στη σελίδα ρυθμίσεων X

Στη συνέχεια, μπορείτε να εντοπίσετε τυχόν λογαριασμούς που είναι συνδεδεμένοι στο προφίλ σας X.

Σε πλατφόρμες όπως το Facebook, μπορείτε να αποφασίσετε συγκεκριμένα τι θέλετε να μοιραστείτε με τους συνδεδεμένους λογαριασμούς σας.

Καρτέλα Εφαρμογές και ιστότοποι στη σελίδα Ρυθμίσεις και απόρρητο στο Facebook.com

Για παράδειγμα, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με έναν λογαριασμό τρίτου μέρους ενώ απενεργοποιείτε την πρόσβασή του στις σελίδες που σας αρέσουν στο Facebook.

Ελέγξτε το Password Manager

Χρησιμοποιείτε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για τη διαχείριση και την απομνημόνευση των διαπιστευτηρίων σύνδεσής σας; Μπορείτε να επισκεφτείτε τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και να ελέγξετε όλους τους λογαριασμούς που είναι συνδεδεμένοι με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τους αριθμούς τηλεφώνου σας.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης, όπως το Mozilla Firefox, το Microsoft Edge και το Google Chrome, προσφέρουν διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, γεγονός που κάνει την αναζήτησή σας ακόμα πιο εύκολη. Εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome, κατευθυνθείτε στο Ρυθμίσεις > Κωδικοί πρόσβασης και αυτόματη συμπλήρωση > Google Password Manager.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει το Google Password Manager

Εάν χρησιμοποιείτε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης προγράμματος περιήγησης για λίγο και αποθηκεύετε κωδικούς πρόσβασης, θα έχετε σωρούς λογαριασμών που σχετίζονται με διευθύνσεις email και αριθμούς τηλεφώνου που μπορεί να έχετε ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό. Για παράδειγμα, έπρεπε απλώς να πάω να μάθω τι είναι το 123helpme.com!

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις καταχωρήσεις, να τις ενημερώσετε και να τις διαγράψετε.

Βρείτε τους διαδικτυακούς σας λογαριασμούς με όνομα χρήστη που χρησιμοποιείται συνήθως

Εάν εισάγετε ένα κοινό όνομα χρήστη κατά τη δημιουργία νέων λογαριασμών, μπορείτε να εκτελέσετε μια αναζήτηση για αυτό Namechk.

Η γραμμή αναζήτησης στην κορυφή του ιστότοπου Namech_k

Το εργαλείο ελέγχου ονόματος χρήστη σαρώνει το όνομα χρήστη σας σε διάφορες πλατφόρμες. Στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε πιο συχνά και το Namechk θα σας πει εάν χρησιμοποιείται, με κόκκινο να επισημαίνει τις πλατφόρμες όπου έχει ληφθεί το όνομα χρήστη. Μπορείτε να επισκεφτείτε αυτές τις πλατφόρμες, να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και να κάνετε κλικ Ξεχασμένος κωδικός (αν το έχετε ξεχάσει!) για να αποκτήσετε πρόσβαση και να προσδιορίσετε τη συνδεδεμένη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου.

Το Namechk είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση.

Δοκιμάστε τις μηχανές αναζήτησης People

Μια άλλη επιλογή για την εύρεση όλων των λογαριασμών που συνδέονται με τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας είναι να χρησιμοποιήσετε τις μηχανές αναζήτησης ατόμων.

Ιστότοποι όπως Έχει επαληθευτεί, Spokeo, TruthFinder και PeopleLooker ανίχνευση και ευρετηρίαση πληροφοριών δημόσιας εγγραφής. Μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου, το όνομα, τη διεύθυνση email ή άλλα προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης (PII) για να βρείτε συνδεδεμένους διαδικτυακούς λογαριασμούς. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να δοκιμάσετε το Αναζήτηση email ή Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου χαρακτηριστικά.

Λάβετε υπόψη ότι οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες επιβαρύνονται με χρεώσεις, περιορίζουν τις πληροφορίες σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, παρέχουν παρωχημένες ή εσφαλμένες πληροφορίες ή απλώς δεν αποκαλύπτουν πληροφορίες που σχετίζονται με συνδεδεμένους διαδικτυακούς λογαριασμούς. Έτσι, ίσως να τα χρησιμοποιήσετε μόνο ως τελευταία λύση.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *