Πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram το 2022 (Πλήρης οδηγός)

Πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram το 2022 (Πλήρης οδηγός)

Το Instagram έχει μια λειτουργία τύπου TikTok που ονομάζεται Reels που είναι πολύ εθιστική. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μικρότερα βίντεο στο Instagram Reels ή να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τα δικά σας βίντεο.

Με την απαγόρευση του TikTok σε πολλές περιοχές, το Instagram Reels έχει γίνει η ιδανική επιλογή για δωρεάν παρακολούθηση μικρότερων, μοναδικών βίντεο.

Εάν είστε επιρροή στο Instagram, ίσως θέλετε να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram κάποια στιγμή. Ίσως παρακολουθείτε τους Reels και συναντήσατε ένα τραγούδι/μουσική που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο δικό σας βίντεο.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Instagram διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε ή να μοιράζεστε μουσική από τα Reels του Instagram. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο αποθήκευσης τραγουδιών στο Instagram . Ας αρχίσουμε.

Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από τα βίντεο στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram;

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μόνο τραγούδια που ήταν διαθέσιμα στα βίντεο Reels.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram σε Android/iPhone και μεταβείτε στην καρτέλα Reels .

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε τους κυλίνδρους Instagram και πατήστε στο όνομα του κομματιού ήχου . Θα το βρείτε ακριβώς δίπλα στη λεζάντα του Reel.

 

3. Στη σελίδα Ήχος, θα δείτε όλους τους κυλίνδρους που χρησιμοποιούν τον ίδιο ήχο. Για να αποθηκεύσετε τη μουσική, πατήστε το εικονίδιο Αποθήκευση στην επάνω δεξιά γωνία.

Το Instagram σχεδιάζει να κρύψει τα likes(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αποθηκεύσετε μουσική στο Instagram. Πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα για κάθε μουσική/τραγούδι που θέλετε να αποθηκεύσετε από τα βίντεο του Instagram Reels. Χρησιμοποιώντας το Μουσικό Αυτοκόλλητο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα τραγούδια στις ιστορίες σας στο Instagram.

Λάβετε υπόψη ότι η μουσική που θα αποθηκεύσετε δεν είναι αποθηκευμένη στη συσκευή σας. Είναι αποθηκευμένο στην εφαρμογή. Επομένως, εάν διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής, η αποθηκευμένη μουσική σας θα χαθεί.

Πώς να μοιραστείτε μουσική στο Instagram;

Εάν θέλετε να μοιραστείτε τη μουσική του Instagram με οποιονδήποτε από τους φίλους σας, μπορείτε επίσης να το κάνετε. Για να μοιραστείτε μουσική στο Instagram, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram σε Android/iPhone και μεταβείτε στην καρτέλα Reels.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Instagram Reels και πατήστε στο όνομα του ηχητικού κομματιού. Θα βρείτε το ηχητικό κομμάτι κάτω από το όνομα του δημιουργού.

 

3. Στην επόμενη οθόνη, θα δείτε όλους τους κυλίνδρους που χρησιμοποιούν τον ίδιο ήχο. Για να μοιραστείτε τη μουσική, πατήστε στο εικονίδιο Κοινή χρήση , όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να κατεβάσετε εικόνες από τα Έγγραφα Google (6 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στην επιλογή Κοινή χρήση, πατήστε το κουμπί Αποστολή δίπλα στο άτομο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε τη μουσική.

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να μοιράζεστε τραγούδια στο Instagram με απλά βήματα. Μπορείτε να μοιραστείτε την αγαπημένη σας μουσική με τους φίλους σας για να τους βοηθήσετε να δημιουργήσουν πιο εκπληκτικά βίντεο.

Πώς να προσθέσετε αποθηκευμένα τραγούδια στο Instagram;

Κατανοούμε ότι θέλετε να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram για να τα χρησιμοποιήσετε στο δικό σας βίντεο. Λοιπόν, εδώ είναι τα βήματα που θα σας επιτρέψουν να προσθέσετε αποθηκευμένα τραγούδια στους κυλίνδρους σας στο Instagram.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Instagram, πατήστε το κουμπί (+) και επιλέξτε «Κομπύλι».

 

3. Στο Reel Creator, πατήστε στο εικονίδιο ήχου στη δεξιά πλαϊνή γραμμή.

 

4. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Αποθηκευμένο στην οθόνη Ήχος, όπως φαίνεται παρακάτω.

Το Instagram σχεδιάζει να κρύψει τα likes(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Εδώ, θα βρείτε όλη την αποθηκευμένη μουσική σας στο Instagram. Απλώς αγγίξτε τον ήχο και ξεκινήστε να δημιουργείτε το βίντεο Reels.

 

Έτσι είναι εύκολο να προσθέσετε αποθηκευμένη μουσική στους κυλίνδρους σας στο Instagram. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όσα τραγούδια/μουσική θέλετε στο Instagram σας ακολουθώντας τα βήματα που έχουμε μοιραστεί.

Πώς να αφαιρέσετε αποθηκευμένα τραγούδια στο Instagram;

Η κατάργηση των τραγουδιών που έχετε αποθηκεύσει στο παρελθόν είναι καλύτερο εάν θέλετε να διατηρήσετε την αποθηκευμένη βιβλιοθήκη σας καθαρή από κάθε χάος. Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε αποθηκευμένα τραγούδια στο Instagram.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας και πατήστε το κουμπί (+) στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Στην επόμενη οθόνη, μεταβείτε στην καρτέλα Καρούλια στο κάτω μέρος.

3. Στην οθόνη δημιουργίας καρούλι, πατήστε στο εικονίδιο Ήχος στη δεξιά πλαϊνή γραμμή.

 

4. Όταν ανοίξει το παράθυρο ήχου, πατήστε Αποθηκευμένο .

Πώς να διορθώσετε τα βίντεο στο Instagram (9 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Στην επόμενη οθόνη, θα βρείτε όλη την αποθηκευμένη μουσική σας. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί Αποθήκευση δίπλα στο όνομα της μουσικής/του τραγουδιού για να τα αφαιρέσετε.

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αφαιρέσετε ένα αποθηκευμένο τραγούδι από το Instagram. Πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα για κάθε κομμάτι μουσικής που θέλετε να αφαιρέσετε. Δεδομένου ότι το Instagram δεν αποθηκεύει μουσική στο τηλέφωνό σας, το πρόβλημα αποθήκευσης δεν θα είναι πρόβλημα και μπορείτε να αποθηκεύσετε όσα τραγούδια θέλετε.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram. Δεν υπάρχει επιλογή αποθήκευσης ήχου από τους κυλίνδρους του Instagram στην έκδοση ιστού. Επομένως, πρέπει να βασίζεστε στην εφαρμογή για κινητά μόνο για να αποθηκεύετε τραγούδια στο Instagram.

Το Instagram αποκάλυψε πολλές νέες δυνατότητες για τροχούς, συμπεριλαμβανομένης της διπλής προβολής(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *