Πώς να κατεβάσετε εικόνες από τα Έγγραφα Google (6 Μέθοδοι)

Πώς να κατεβάσετε εικόνες από τα Έγγραφα Google (6 Μέθοδοι)

Με τα χρόνια, τα Έγγραφα Google ήταν ένα εξαιρετικό εργαλείο που βασίζεται στον ιστό για τη σύνταξη και την επεξεργασία εγγράφων στο διαδίκτυο. Τα Έγγραφα Google είναι δωρεάν στη χρήση και επιτρέπουν τη δημιουργία και την κοινή χρήση εγγράφων στον ιστό.

Εάν είστε μαθητής ή blogger που ασχολείται με πολλά αρχεία των Εγγράφων Google καθημερινά, ίσως γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να κάνετε λήψη εικόνων από τα Έγγραφα Google. Δεν υπάρχει άμεση επιλογή λήψης των εικόνων στα Έγγραφα Google, αλλά μερικές λύσεις σας επιτρέπουν να το κάνετε αυτό.

Πώς να προσθέσετε Emojis με κείμενο στα Έγγραφα Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λήψη εικόνων από τα Έγγραφα Google

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε λήψη εικόνων από τα Έγγραφα Google, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους λήψης εικόνων από τα Έγγραφα Google . Ας τσεκάρουμε.

1) Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα Δημοσίευση στον Ιστό

Πολλοί δεν θα το γνωρίζουν, αλλά τα Έγγραφα Google διαθέτουν μια δυνατότητα που ονομάζεται δημοσίευση στον ιστό που δημιουργεί αυτόματα μια έκδοση Ιστού του εγγράφου σας. Το κόλπο είναι να μετατρέψετε το έγγραφο σε ιστοσελίδα και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε τις εικόνες. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αρχείο Έγγραφα Google που περιέχει την εικόνα που θέλετε να αποθηκεύσετε.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Αρχείο στην επάνω γραμμή.

 

3. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο Κοινή χρήση > Δημοσίευση στον Ιστό .

Πώς να μετατρέψετε ή να αποθηκεύσετε μια εικόνα ως αρχείο PDF(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στη γραμμή εντολών Δημοσίευση στο web, κάντε κλικ στο κουμπί Δημοσίευση .

 

5. Τώρα, θα λάβετε τον σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα. Πρέπει να το ανοίξετε σε μια νέα καρτέλα.

 

6. Τώρα κάντε δεξί κλικ στην εικόνα που θέλετε να αποθηκεύσετε και επιλέξτε « Αποθήκευση εικόνας ως ».

 

Αυτό είναι! Τώρα απλώς επιλέξτε τη θέση όπου θέλετε να αποθηκεύσετε την εικόνα και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές αναγνώρισης εικόνας για iPhone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Κάντε λήψη της έκδοσης HTML του αρχείου Doc

Τα Έγγραφα Google σάς επιτρέπουν επίσης να κάνετε λήψη του αρχείου ως ιστοσελίδα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου Google Doc ως Ιστοσελίδα για να αποθηκεύσετε τις εικόνες. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αρχείο των Εγγράφων Google και κάντε κλικ στο κουμπί Αρχείο .

 

2. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται στη συνέχεια, επιλέξτε Λήψη > Ιστοσελίδα .

 

3. Επιλέξτε τη θέση όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο εγγράφου ως ιστοσελίδα. Αυτό θα κατεβάσει ένα αρχείο zip .

4. Τώρα εξαγάγετε το αρχείο ZIP στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το φάκελο Εικόνες.

 

5. Εδώ θα βρείτε όλες τις εικόνες σας στα Έγγραφα Google .

Πώς να φτιάξετε ένα φυλλάδιο ή φυλλάδιο στα Έγγραφα Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε λήψη εικόνων από τα Έγγραφα Google με απλά βήματα.

3) Χρησιμοποιήστε τη συνάρτηση Save to Keep

Όπως γνωρίζουμε, τα Έγγραφα Google μπορούν να ενσωματωθούν με πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες Google. Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στον λογαριασμό σας στο Google Keep. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Save to Keep για λήψη εικόνων των Εγγράφων Google στον υπολογιστή σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το έγγραφό σας στα Έγγραφα Google.

2. Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα που θέλετε να αποθηκεύσετε και επιλέξτε Προβολή περισσότερων . Στη λίστα επιλογών που εμφανίζεται στη συνέχεια, επιλέξτε ” Αποθήκευση στο Keep

 

3. Τώρα, θα δείτε την πλαϊνή γραμμή του Google Keep. Στην πλαϊνή γραμμή, πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στην εικόνα και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία « Αποθήκευση εικόνας ως » για να τη κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνάρτηση Save to Keep στα Έγγραφα Google για λήψη εικόνων από ένα έγγραφο.

4) Χρησιμοποιήστε τις επεκτάσεις του Chrome για λήψη εικόνων από τα Έγγραφα Google

Υπάρχουν αρκετές επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης Chrome που σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη εικόνων από τα Έγγραφα Google. Εδώ έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες επεκτάσεις Chrome για λήψη εικόνων από τα Έγγραφα Google.

1. Shift Κάντε κλικ στο Image Extractor

 

Το Shift Click Image Extractor είναι μια επέκταση του Chrome που διευκολύνει την εξαγωγή και τη λήψη εικόνων από τον ιστό. Απλά πρέπει να πατήσετε το κουμπί Shift και να κάνετε κλικ στην εικόνα που θέλετε να κατεβάσετε.

Η επέκταση θα εξαγάγει αυτόματα την εικόνα και θα σας παρέχει την επιλογή να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Η επέκταση λειτουργεί με τα Έγγραφα Google.

2. Έγγραφα Google Εμφάνιση πηγής εικόνας

 

Το Google Docs Show Image Source δεν είναι πολύ δημοφιλές, αλλά κάνει τη δουλειά του. Όταν εγκαθιστάτε αυτήν την επέκταση και ανοίγετε ένα αρχείο Εγγράφων Google με μια εικόνα, προσθέτει συνδέσμους για προβολή ή αντιγραφή των αρχικών εικόνων.

Η επέκταση εμφανίζει τον σύνδεσμο κάτω από το αρχείο εικόνας στα Έγγραφά σας Google. Είναι μια εξαιρετική επέκταση και πλήρως συμβατή με τα Έγγραφα Google.

3. Google Docs Image Viewer

 

Το Google Docs Image Viewer είναι μια άλλη καλύτερη επέκταση του Chrome στη λίστα που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη εικόνων από τα Έγγραφα Google. Με την εγκατάσταση αυτής της επέκτασης, πρέπει απλώς να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από οποιαδήποτε ενσωματωμένη εικόνα στα Έγγραφα Google.

Καθώς τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την ενσωματωμένη εικόνα των Εγγράφων Google, θα εμφανιστεί αμέσως η πηγή πλήρους μεγέθους σε μια νέα καρτέλα.

5. Χρησιμοποιήστε πρόσθετα τρίτων με τα Έγγραφα Google

Τα Έγγραφα Google μπορούν να ενσωματωθούν με πολλά πρόσθετα για να αυξήσουν τη λειτουργικότητά του. Ένα τέτοιο πρόσθετο είναι το «Image Extractor & Remover for Docs», το οποίο εξάγει εικόνες από αρχεία των Εγγράφων Google. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα τρίτων με τα Έγγραφα Google.

1. Ανοίξτε τα Έγγραφα Google και μεταβείτε στις Επεκτάσεις > Πρόσθετα > Λήψη πρόσθετων .

 

2. Στο Google Workspace Marketplace, αναζητήστε το ” Image Extractor & Remover for Docs ” και κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση .

 

3. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google. Αφού προσθέσετε το πρόσθετο, φορτώστε ξανά τα Έγγραφα Google.

4. Μετά την επαναφόρτωση, ανοίξτε ξανά τα Έγγραφα Google και επιλέξτε Επεκτάσεις > Images Extracter & Remover for Docs > Έναρξη .

 

5. Αυτό θα εξαγάγει όλες τις εικόνες που είναι διαθέσιμες στο αρχείο Doc. Στη δεξιά πλευρά, επιλέξτε Εξαγωγή εικόνων στη μονάδα δίσκου .

 

6. Πρέπει να επιλέξετε την τοποθεσία όπου θέλετε να αποθηκεύσετε τις εικόνες στο Google Drive. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

7. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Προβολή αρχείων για να προβάλετε την εικόνα στο Google Drive.

 

8. Τώρα κάντε δεξί κλικ στο αρχείο εικόνας στο Google Drive και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Λήψη για να αποθηκεύσετε την εικόνα στον υπολογιστή σας.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε λήψη εικόνων από τα Έγγραφα Google με απλά βήματα.

6) Αποθηκεύστε τις εικόνες των Εγγράφων Google τραβώντας ένα στιγμιότυπο οθόνης

Η πιο εύκολη επιλογή για την αποθήκευση εικόνων των Εγγράφων Google είναι η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης. Ωστόσο, θα χάσετε την ποιότητα της εικόνας τραβώντας ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη εικόνων σε υψηλή ποιότητα, συνιστάται να ακολουθήσετε τις παραπάνω μεθόδους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία στιγμιότυπων οθόνης για Windows ή επεκτάσεις Στιγμιότυπου οθόνης για να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης των εικόνων των Εγγράφων Google.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν μεθόδους λήψης εικόνων από τα Έγγραφα Google.

Πώς να εκτυπώσετε σε φάκελο χρησιμοποιώντας τα Έγγραφα Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *