Πώς να χρησιμοποιήσετε τα νέα φίλτρα συνομιλίας στο WhatsApp

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα νέα φίλτρα συνομιλίας στο WhatsApp

Ας το παραδεχτούμε: Λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα στον λογαριασμό μας στο WhatsApp κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τα μηνύματα σημαίνουν πολλά για εμάς και δεν θέλουμε να τα χάσουμε. Ωστόσο, λόγω ανεπιθύμητων μηνυμάτων και σημαντικών μηνυμάτων που φτάνουν στα ίδια εισερχόμενα συνομιλίας, η εύρεση του πιο σημαντικού γίνεται μερικές φορές ένα χάος.

Για την αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και των προβλημάτων ταξινόμησης μηνυμάτων, το WhatsApp παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο φίλτρο συνομιλίας. Το φίλτρο σάς επιτρέπει να οργανώνετε και να συντομεύετε εύκολα τα μηνύματα στη συνομιλία.

Τα νέα φίλτρα συνομιλίας είναι πλέον διαθέσιμα στο επάνω μέρος του παραθύρου συνομιλίας και χωρίζονται σε τρεις ενότητες: Όλα, Μη αναγνωσμένα και Ομάδες. Αυτό καθιστά εύκολη την εύρεση μη αναγνωσμένων και ομαδικών μηνυμάτων.

Ποια είναι τα νέα φίλτρα συνομιλίας;

Το WhatsApp πρόσθεσε πρόσφατα τρία νέα φίλτρα συνομιλίας: Όλα, Μη αναγνωσμένα και Ομάδες. Αυτά τα φίλτρα σάς επιτρέπουν να ταξινομείτε εύκολα τα μηνύματα.

Όλα: Θα εμφανιστούν όλες οι συνομιλίες και τα μηνύματά σας. Αυτό είναι το προεπιλεγμένο φίλτρο συνομιλίας που χρησιμοποιείται στο WhatsApp.

Μη αναγνωσμένο: Το επόμενο είναι το Μη αναγνωσμένο, το οποίο εμφανίζει μόνο μηνύματα που έχουν επισημανθεί ως μη αναγνωσμένα. Εάν έχετε λάβει ένα μήνυμα που δεν έχει ανοίξει, θα εμφανιστεί εδώ.

Ομάδες: Το τελευταίο είναι το “Groups”, το οποίο παραθέτει όλα τα μηνύματα από τις ομάδες στις οποίες ανήκετε στο WhatsApp.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να διορθώσετε τις επαφές που δεν εμφανίζονται στο WhatsApp

Πώς να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας στο WhatsApp

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα νέα φίλτρα συνομιλίας στο WhatsApp;

Το WhatsApp μόλις κυκλοφόρησε αυτά τα τρία φίλτρα συνομιλίας, τα οποία υποτίθεται ότι θα φτάσουν σύντομα σε κάθε λογαριασμό.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία, θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε την εφαρμογή WhatsApp από το Google Play Store ή το Apple App Store.

Εάν η ενημέρωση δεν βοήθησε, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Beta του WhatsApp για άμεση πρόσβαση σε αυτά τα νέα φίλτρα συνομιλίας.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Google Play Store ή το Apple App Store και ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp.

ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp

2. Μόλις ενημερωθεί, εκκινήστε την εφαρμογή WhatsApp στο τηλέφωνό σας.

3. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, μεταβείτε στο Συνομιλίες αυτί. Αυτό θα σας δείξει όλα τα μηνύματα.

Συνομιλίες

4. Απλώς σύρετε από την κορυφή για να αποκαλύψετε το νέα φίλτρα συνομιλίας.

νέα φίλτρα συνομιλίας

5. Θα βρείτε τρία νέα φίλτρα στην κορυφή: Όλα, Μη αναγνωσμένα, Ομάδες.

Όλα, Μη αναγνωσμένα, Ομάδες

6. Εάν θέλετε να βλέπετε όλα τα μη αναγνωσμένα μηνύματα, μεταβείτε στις καρτέλες Μη αναγνωσμένα. Ομοίως, για να προβάλετε τα μηνύματα της ομάδας, μεταβείτε στις Ομάδες.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα νέα φίλτρα συνομιλίας στο WhatsApp.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Αναζήτηση κατά ημερομηνία στο WhatsApp

Πριν από λίγους μήνες, το WhatsApp παρουσίασε μια άλλη χρήσιμη λειτουργία για ατομικές και ομαδικές συνομιλίες: Αναζήτηση κατά ημερομηνία.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η λειτουργία Αναζήτηση κατά ημερομηνία σάς επιτρέπει να βρείτε συγκεκριμένα μηνύματα ή αρχεία πολυμέσων που ανταλλάσσονται μια συγκεκριμένη ημέρα.

Αυτή είναι επίσης μια επιλογή φιλτραρίσματος συνομιλίας. θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τις συνομιλίες WhatsApp από μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο smartphone σας.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη συνομιλία ή την ομάδα WhatsApp όπου θέλετε να αναζητήσετε μηνύματα κατά ημερομηνία.

3. Αφού ανοίξετε τη συνομιλία, πατήστε το τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Αναζήτηση.

τρεις τελείες

4. Στο πεδίο Αναζήτηση, πατήστε στο Ημερολόγιο .

Ημερολόγιο

5. Αυτό θα ανοίξει το Ημερολόγιο. Επιλέξτε την ημερομηνία για το οποίο θέλετε να βρείτε τη συνομιλία. Μόλις τελειώσετε, πατήστε ΕΝΤΑΞΕΙ.

Επιλέξτε την ημερομηνία

Αυτό είναι! Το WhatsApp θα σας δείχνει τώρα τα μηνύματα που ανταλλάσσονται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα συνομιλίας WhatsApp για να βρείτε συγκεκριμένα μηνύματα που ανταλλάσσονται. Μοιραστήκαμε επίσης τα βήματα για τη χρήση των νέων φίλτρων συνομιλίας του WhatsApp. Εάν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *