Πώς να δείτε το ιστορικό παρακολούθησης YouTube

Πώς να δείτε και να διαχειριστείτε το ιστορικό παρακολούθησης YouTube

Βασικά Takeaways

  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό παρακολούθησης YouTube στην καρτέλα Εσείς στον ιστότοπο ή την εφαρμογή.
  • Η εφαρμογή και ο ιστότοπος περιλαμβάνουν τη δυνατότητα διαγραφής όλων των βίντεο από το ιστορικό σας ή μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα βίντεο που θέλετε να καταργήσετε.
  • Οι χρήστες μπορούν επίσης να θέσουν σε παύση το ιστορικό παρακολούθησης στο YouTube για να αποτρέψουν τα βίντεο από το να επηρεάσουν μελλοντικές προτάσεις.

Το ιστορικό παρακολούθησης YouTube είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να παρακολουθείτε τα βίντεο που έχετε δει στην πλατφόρμα, αλλά μερικές φορές μπορεί να επηρεάσει τις προτάσεις σας. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε το ιστορικό παρακολούθησης στον ιστότοπο και την εφαρμογή και πώς να το διαχειριστείτε με εκκαθάριση ή παύση.

Πώς να δείτε το ιστορικό παρακολούθησης YouTube

Για να διαχειριστείτε το ιστορικό παρακολούθησης YouTube, πρέπει πρώτα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό. Ευτυχώς είναι πολύ εύκολο να το κάνεις.

Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο του YouTube, ελέγξτε το μενού στα αριστερά και κάτω από το Εσείς καρτέλα, επιλέξτε Ιστορία.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :παρακολούθηση βίντεο YouTube σε loop

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

 

καρτέλα στο youtube με επιλογή ιστορικού

Στην εφαρμογή YouTube για κινητά, η επιλογή είναι ελαφρώς πιο θαμμένη. Για πρόσβαση στο ιστορικό παρακολούθησης στην εφαρμογή, επιλέξτε το Εσείς καρτέλα στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Αυτό σας οδηγεί σε μια σελίδα με το δικό σας Ιστορία και Λίστες αναπαραγωγής. Για πρόσβαση στο ιστορικό σας, επιλέξτε το Προβολή όλων κουμπί δίπλα Ιστορία.

Από αυτή τη σελίδα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορες επιλογές για τη διαχείριση του ιστορικού σας, όπως η εκκαθάριση του ιστορικού σας ή η παύση του ιστορικού.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό παρακολούθησης στο YouTube

Μερικές φορές θα θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό παρακολούθησης. Μπορεί να θέλετε να το κάνετε αυτό για λόγους απορρήτου, αλλά η διαγραφή κάτι από το ιστορικό παρακολούθησης εμποδίζει επίσης το YouTube να προτείνει παρόμοια βίντεο.

Για άλλη μια φορά, η διαδικασία είναι πιο απλή στον ιστότοπο του YouTube. Στα δεξιά, θα δείτε την επιλογή να Διαγραφή όλου του ιστορικού παρακολούθησης. Κάντε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε στο YouTube ότι θέλετε να επαναφέρετε τις προτάσεις βίντεο και να διαγράψετε το ιστορικό παρακολούθησης από όλες τις εφαρμογές και τις συσκευές.

επιλογή διαγραφής ιστορικού παρακολούθησης στον ιστότοπο του youtube

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε μόνο ένα βίντεο από το ιστορικό σας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το βίντεο και επιλέξτε το εικονίδιο X να το διαγράψετε.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube για κινητά, θα χρειαστεί να πατήσετε στις τρεις κουκκίδες στο επάνω μέρος της οθόνης και να επιλέξετε Διαγραφή όλου του ιστορικού παρακολούθησης. Όπως και στον ιστότοπο, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό σας επιλέγοντας την επιλογή να Εκκαθάριση ιστορικού παρακολούθησης πάλι.

Για να αφαιρέσετε ένα μόνο βίντεο από το ιστορικό σας στην εφαρμογή, πατήστε στις τρεις τελείες δίπλα σε ένα βίντεο και επιλέξτε Κατάργηση από το ιστορικό παρακολούθησης στο μενού που εμφανίζεται.

Η χρήση αυτής της επιλογής είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να απαλλαγείτε από άσχετες προτάσεις YouTube.

Πώς να θέσετε σε παύση το ιστορικό παρακολούθησης YouTube

Η παύση του ιστορικού παρακολούθησης YouTube διασφαλίζει ότι οτιδήποτε σκοπεύετε να παρακολουθήσετε δεν αποθηκεύεται στο ιστορικό σας και δεν χρησιμοποιείται για προτάσεις. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε εάν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας για να παρακολουθεί βίντεο και δεν θέλετε τα βίντεό του να επηρεάσουν τις προτάσεις σας.

Στον ιστότοπο του YouTube, μπορείτε να κάνετε την επιλογή Παύση ιστορικού παρακολούθησης στα δεξιά της οθόνης. Θα χρειαστεί να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας επιλέγοντας Παύση στο αναδυόμενο μενού. Όταν θέλετε να συνεχίσετε το ιστορικό παρακολούθησης, επιλέξτε την επιλογή Ενεργοποιήστε το ιστορικό παρακολούθησης.

παύση ιστορικού παρακολούθησης στον ιστότοπο του YouTube

Για να θέσετε σε παύση το ιστορικό παρακολούθησης στην εφαρμογή YouTube για κινητά, επιλέξτε το τρεις τελείες στην κορυφή της εφαρμογής στη σελίδα ιστορικού σας. Στη συνέχεια επιλέξτε Παύση ιστορικού παρακολούθησης. Μόλις επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να θέσετε σε παύση το ιστορικό παρακολούθησης, ένα νέο banner θα εμφανιστεί στην κορυφή της σελίδας ιστορικού που σας επιτρέπει να το ενεργοποιήσετε ξανά. Χρησιμοποιήστε το Ανάβω επιλογή όποτε θέλετε να συνεχιστεί το ιστορικό σας.

Υπάρχει επίσης η επιλογή να σταματήσετε το YouTube να παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας στον ιστότοπο και την εφαρμογή, εάν δεν θέλετε να αποθηκεύει κάποιο από το ιστορικό παρακολούθησης σας. Η διαχείριση του ιστορικού σας είναι αρκετά εύκολη, αρκεί να γνωρίζετε σε ποια μενού πρέπει να έχετε πρόσβαση. Ας ελπίσουμε ότι τώρα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τη διαχείριση του ιστορικού παρακολούθησης YouTube και να αφαιρέσετε οτιδήποτε ανατρέπει τις προτάσεις σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διαγράψετε το Ιστορικό από το YouTube στο iPhone

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *