Πώς να συνδέσετε ένα iPhone ή iPad σε μια τηλεόραση

Πώς να συνδέσετε ένα iPhone ή iPad σε μια τηλεόραση

Θεωρείτε συχνά ότι η οθόνη του iPhone σας είναι λίγο πολύ μικρή για να παρακολουθείτε περιεχόμενο; Μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα αυτό το πρόβλημα συνδέοντας το iPhone ή το iPad σας σε μια τηλεόραση. Εδώ, θα διερευνήσουμε όλες τις επιλογές σας.

Συνδέστε ένα iPhone ή iPad στην τηλεόρασή σας ασύρματα

Εάν θέλετε να συνδέσετε το iPhone ή το iPad σας σε μια τηλεόραση ασύρματα, ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το AirPlay. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε εάν η τηλεόρασή σας υποστηρίζει το AirPlay για να επωφεληθείτε από αυτήν τη μέθοδο.

Το Apple TV είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προσθέσετε το AirPlay στην τηλεόρασή σας, αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος. Αρκετοί κατασκευαστές τηλεοράσεων κατασκευάζουν τηλεοράσεις με ενσωματωμένη υποστήριξη AirPlay. Αυτοί οι κατασκευαστές περιλαμβάνουν τη Samsung, την LG, τη Sony και τη Vizio.

Αν δεν έχετε τηλεόραση που υποστηρίζει AirPlay και δεν θέλετε να αγοράσετε Apple TV, δεν είστε άτυχοι. Υπάρχουν διαθέσιμοι δέκτες AirPlay που θα σας επιτρέψουν να κάνετε ροή στην τηλεόρασή σας ασύρματα και να κοστίζουν λιγότερο από μια Apple TV. Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή φθηνών δεκτών AirPlay για μερικές προτάσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :6 Καλύτεροι προσαρμογείς USB σε HDMI για Windows και Mac

5 καλύτερες εφαρμογές όπως το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VN για iPhone (χωρίς υδατογράφημα)

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Μόλις η τηλεόρασή σας είναι έτοιμη για ροή AirPlay, η υπόλοιπη διαδικασία είναι αρκετά εύκολη. Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές ροής περιλαμβάνουν υποστήριξη για το AirPlay. Σε οποιοδήποτε από αυτά, επιλέξτε τι θέλετε να παρακολουθήσετε και, στη συνέχεια, πατήστε το AirPlay εικονίδιο — στυλιζαρισμένο με ένα ορθογώνιο και ένα βέλος κατά μήκος της κάτω άκρης.

Ενδέχεται να δείτε μερικές επιλογές ανάλογα με το πόσες συσκευές έτοιμες για AirPlay έχετε στο σπίτι σας. Ωστόσο, θα πρέπει να μπορείτε να αναγνωρίζετε εύκολα την τηλεόρασή σας από το όνομά της.

Τώρα, μια προειδοποίηση αυτής της προσέγγισης είναι ότι δεν υποστηρίζει κάθε εφαρμογή για iPhone ή iPad το AirPlay. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε συνήθως να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του iPhone σας στην τηλεόρασή σας. Αλλά αν η τηλεόρασή σας δεν υποστηρίζει τον κατοπτρισμό AirPlay, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω μέθοδο.

Συνδέστε ένα iPhone ή iPad στην τηλεόρασή σας μέσω HDMI

Χρειάζεστε μερικά πράγματα για να συνδέσετε το iPhone ή το iPad στην τηλεόρασή σας μέσω HDMI. Πρώτον, χρειάζεστε μια δωρεάν θύρα HDMI στην τηλεόρασή σας—μια σχετικά εύκολη ερώτηση. Στη χειρότερη περίπτωση, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να αποσυνδέσετε προσωρινά κάτι άλλο.

Δεύτερον, θα χρειαστείτε το σωστό καλώδιο ή προσαρμογέα για το iPhone ή το iPad σας. Εάν έχετε iPhone ή iPad με θύρα Lightning, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ψηφιακός προσαρμογέας AV Lightning της Apple μαζί με ένα καλώδιο HDMI για να το συνδέσετε στην τηλεόρασή σας.

Ωστόσο, εάν έχετε iPhone ή iPad με θύρα USB-C, μπορείτε είτε να το χρησιμοποιήσετε Προσαρμογέας USB-C Digital AV Multiport της Appleπου κοστίζει 49 $, ή ένα καλώδιο USB-C σε HDMI, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε φθηνά στο Amazon.

Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε τον προσαρμογέα στο iPhone ή το iPad σας, στη συνέχεια να συνδέσετε ένα καλώδιο HDMI στον προσαρμογέα και, τέλος, να συνδέσετε το άλλο άκρο αυτού του καλωδίου HDMI στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας.

Σημειώστε ότι εάν το iPhone ή το iPad σας διαθέτει θύρα Lightning, θα περιοριστείτε στην έξοδο 1080p. Ωστόσο, εάν έχετε iPhone ή iPad με θύρα USB-C, μπορείτε να λάβετε έξοδο 4K, υπό την προϋπόθεση ότι ο προσαρμογέας ή το καλώδιο υποστηρίζει το πρότυπο HDMI 2.0.

Όπως έχετε δει, έχετε πολλές επιλογές για να συνδέσετε το iPhone ή το iPad στην τηλεόρασή σας. Τούτου λεχθέντος, ανάλογα με το τηλέφωνο ή την τηλεόραση που διαθέτετε, μπορεί να χρειαστεί να περάσετε μερικά επιπλέον κρίκους για να λειτουργήσουν όλα σωστά.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *