Πώς να διαγράψετε μηνύματα Instagram (Πλήρης οδηγός)

Πώς να διαγράψετε μηνύματα Instagram (Πλήρης οδηγός)

Ενώ το Instagram δεν είναι ποτέ γνωστό για τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων, εξακολουθεί να σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τους φίλους σας μέσω Chat. Το σύστημα ιδιωτικών μηνυμάτων του Instagram συζητιέται λιγότερο, αλλά σας προσφέρει κάθε δυνατότητα που θα χρειαστείτε.

Η δυνατότητα άμεσων μηνυμάτων του Instagram σάς παρέχει πλήρη έλεγχο σε όλα τα μηνύματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποια μηνύματα θέλετε να διατηρήσετε και να διαγράψετε. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Instagram προσφέρει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται « Αποστολή » που αφαιρεί το μήνυμά σας από άτομα που περιλαμβάνονται στη συνομιλία.

Επομένως, εάν θέλετε να διαγράψετε μηνύματα Instagram , θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα “Αποστολή”. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να διαγράψετε μηνύματα Instagram. Οι μέθοδοι θα είναι πολύ εύκολες. απλά ακολουθήστε τους όπως αναφέρθηκε. Ας αρχίσουμε.

Πώς να διορθώσετε τη μουσική του Instagram που δεν λειτουργεί το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4 καλύτεροι τρόποι διαγραφής μηνυμάτων Instagram

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι διαγραφής μηνυμάτων στο Instagram. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαγράψετε μια ολόκληρη συνομιλία, αλλά αυτό δεν θα διαγράψει τα μηνύματα από το τέλος του δέκτη. Ομοίως, εάν θέλετε να διαγράψετε μηνύματα και από τις δύο πλευρές, χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα «Αποστολή».

1) Πώς να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία στο Instagram (κινητό)

Αν θέλετε να διαγράψετε μια ολόκληρη συνομιλία στο Instagram για κινητά, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία στο Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram για κινητά και πατήστε το εικονίδιο Messenger στην επάνω δεξιά γωνία.

Windows 365 Λήψη ταπετσαριών (Πλήρης ανάλυση 4K HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Τώρα, θα δείτε μια λίστα με όλες τις συνομιλίες. Εδώ πρέπει να πατήσετε στη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε.

 

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε « Διαγραφή »

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία στην εφαρμογή Instagram.

2) Πώς να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία στο Instagram (Desktop)

Πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση web του Instagram για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας μέσω συνομιλίας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Instagram.com. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Messenger στην επάνω γραμμή εργαλείων.

 

3. Τώρα επιλέξτε τη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε. Στο παράθυρο συνομιλίας, πατήστε στο εικονίδιο Info στην επάνω δεξιά γωνία.

 

4. Στην οθόνη πληροφοριών συνομιλίας, κάντε κλικ στο Διαγραφή συνομιλίας .

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε μηνύματα Instagram στην επιφάνεια εργασίας σας.

3) Πώς να διαγράψετε μεμονωμένα μηνύματα από το Instagram (κινητό)

Εάν θέλετε να διαγράψετε μεμονωμένα μηνύματα στο Instagram, ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Αυτό θα διαγράψει τα επιλεγμένα μηνύματά σας και από τις δύο άκρες.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android/iOS σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του messenger στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Τώρα ανοίξτε τη συνομιλία όπου θέλετε να διαγράψετε ένα μήνυμα.

 

3. Τώρα, πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘ Unsend

 

4. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε ξανά το κουμπί Unsend .

 

Αυτό είναι! Μόλις καταργήσετε την αποστολή ενός μηνύματος, θα εξαφανιστεί και από τις δύο άκρες.

4) Πώς να διαγράψετε ένα μοναδικό μήνυμα Instagram στον Ιστό

Στην έκδοση web του Instagram, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε ένα μήνυμα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την web έκδοση του Instagram και κάντε κλικ στο εικονίδιο Messenger . Το εικονίδιο βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Τώρα εντοπίστε το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το μήνυμα και κάντε κλικ στις τρεις τελείες .

 

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘ Unsend

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε τα Μηνύματα Instagram ξεχωριστά από την έκδοση web.

Πώς να κρύψετε μηνύματα στο Instagram

Μπορείτε να αποκρύψετε τα μηνύματα εάν δεν θέλετε να τα διαγράψετε. Ωστόσο, το θέμα είναι ότι το Instagram δεν σας επιτρέπει να κρύβετε ή να αρχειοθετείτε συνομιλίες στην πλατφόρμα.

Όμως, δύο λύσεις σας επιτρέπουν να πετύχετε το ίδιο πράγμα. Στο άρθρο μας, μοιραστήκαμε δύο καλύτερες μεθόδους απόκρυψης μηνυμάτων στο Instagram. Το ένα χρησιμοποιεί τη λειτουργία Vanish Mode και το άλλο απαιτεί εναλλαγή τύπων λογαριασμού.

 

Λοιπόν, αυτός είναι ένας λεπτομερής οδηγός για το πώς να διαγράψετε μηνύματα Instagram με απλά βήματα. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να διαγράψετε μηνύματα στο Instagram και μπορείτε να το κάνετε τόσο από κινητό όσο και από επιτραπέζιο υπολογιστή. 

10 καλύτερες εφαρμογές για την ώρα του ύπνου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *