δεν είναι δυνατή η ανάκτηση των tweets

Πώς να διορθώσετε ότι δεν είναι δυνατή η ανάκτηση των tweets αυτήν τη στιγμή (9 μέθοδοι)

Το Twitter είναι πράγματι μια εξαιρετική πλατφόρμα για την ανάγνωση ειδήσεων και viral θεμάτων. Αν και η αλλαγή της επωνυμίας του Twitter ως «X» προκάλεσε έκπληξη, δεν έχει επηρεάσει τη βάση και τη λειτουργικότητα των χρηστών.

Το Twitter είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ εκείνων που θέλουν να παραμείνουν συνδεδεμένοι, να έχουν πρόσβαση στα trending νέα και να μοιράζονται τις σκέψεις τους με τον κόσμο. Ενώ η πλατφόρμα είναι ως επί το πλείστον απαλλαγμένη από σφάλματα και δυσλειτουργίες, πρόσφατα βρέθηκε ότι εμποδίζει τους χρήστες να βλέπουν τα πιο πρόσφατα tweets.

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Twitter ανέφεραν προβλήματα με την ανάκτηση των πιο πρόσφατων tweets. Κατά τον έλεγχο των Tweets χρησιμοποιώντας τα #hashtags, η εφαρμογή Twitter για κινητά επιστρέφει ένα σφάλμα που λέει: “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση των tweets αυτήν τη στιγμή. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα’.

Το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται συνεχώς κατά την προβολή των πιο πρόσφατων tweets. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα κατά τη χρήση της εφαρμογής Twitter για Android και iOS, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους διόρθωσης δεν μπορεί να ανακτήσει tweets αυτήν τη στιγμή μήνυμα λάθους. Ας αρχίσουμε.

Γιατί εμφανίζεται το Σφάλμα “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση Tweets αυτήν τη στιγμή”;

Το μήνυμα λάθους “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση tweets αυτήν τη στιγμή” μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους. Το σφάλμα εμφανίζεται κυρίως στην εφαρμογή Twitter για Android και συχνά είναι πρόβλημα από την πλευρά του διακομιστή.

Εάν λαμβάνετε συνεχώς το μήνυμα σφάλματος “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση Tweets αυτήν τη στιγμή” στην εφαρμογή Twitter, πρέπει να εξετάσετε αυτά τα ζητήματα.

  • Το Twitter είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως.
  • Το τηλέφωνό σας δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.
  • Ο λογαριασμός σας έφτασε το ημερήσιο όριο.
  • Χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση της εφαρμογής Twitter.
  • Το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο σε μια εφαρμογή VPN/Proxy.
  • Τα δεδομένα της εφαρμογής Twitter είναι κατεστραμμένα.

Επομένως, αυτοί είναι μερικοί συνήθεις λόγοι που οδηγούν στο μήνυμα σφάλματος “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση tweets αυτήν τη στιγμή”.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα που δεν είναι δυνατή η ανάκτηση Tweets αυτήν τη στιγμή;

Τώρα που γνωρίζετε όλους τους πιθανούς λόγους για το μήνυμα σφάλματος Twitter, η αντιμετώπιση προβλημάτων θα γίνει εύκολη. Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση tweets αυτήν τη στιγμή.

1. Ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Twitter

Το να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή Twitter είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά αν δεν έχετε ιδέα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Είναι πιθανό το μήνυμα λάθους “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση tweets αυτήν τη στιγμή” να εμφανίζεται μόνο λόγω προσωρινών σφαλμάτων και δυσλειτουργιών.

Μπορείτε να εξαλείψετε τέτοια σφάλματα και δυσλειτουργίες από την εφαρμογή Twitter ανοίγοντάς την ξανά. Απλώς κλείστε την εφαρμογή Twitter και ανοίξτε την ξανά μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

2. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Twitter

Όταν διακόψετε αναγκαστικά μια εφαρμογή στο Android, εκκαθαρίζετε όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με τις εφαρμογές και τα δεδομένα θερμοκρασίας. Έτσι, εάν το σφάλμα εμφανιστεί λόγω προσωρινών δεδομένων ή δυσλειτουργιών, θα διορθωθεί με αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Twitter. Δείτε πώς μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Twitter.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Twitter στην αρχική οθόνη σας. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε το Force Stop κουμπί.

Force Stop

Αυτό είναι! Αυτό θα αναγκάσει να σταματήσει την εφαρμογή Twitter στο smartphone Android σας. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Twitter και ελέγξτε τα πιο πρόσφατα Tweets. μπορείτε να δείτε τα πιο πρόσφατα tweets χωρίς σφάλματα.

3. Ελέγξτε την ταχύτητα Διαδικτύου σας

Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί

Η ταχύτητα του Διαδικτύου είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τη σωστή λειτουργία της επίσημης εφαρμογής Twitter. Το σφάλμα “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση tweets αυτήν τη στιγμή” συνήθως συνδέεται με αργή ή καθόλου σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Λόγω αργής ή ασταθούς σύνδεσης στο διαδίκτυο, η σύνδεση με τους διακομιστές του Twitter ενδέχεται να αποτύχει, οδηγώντας σε διάφορα σφάλματα.

Επομένως, πριν δοκιμάσετε τις επόμενες μεθόδους, ελέγξτε την ταχύτητα του Διαδικτύου. Ακόμα κι αν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί, πρέπει να ελέγξετε για προβλήματα σταθερότητας και διακοπής σύνδεσης.

4. Ελέγξτε εάν το Twitter είναι εκτός λειτουργίας

Οι διακομιστές του Twitter είναι εκτός λειτουργίας

Το επόμενο καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε το “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση tweets αυτήν τη στιγμή”. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ το σφάλμα είναι να ελέγξετε την κατάσταση διακομιστή του Twitter.

Η ομάδα προγραμματιστών του Twitter κάνει συνεχείς αλλαγές στους διακομιστές, ειδικά μετά τη μετονομασία του Twitter σε X. Έτσι, πιθανότατα αντιμετωπίζει χρόνο διακοπής λειτουργίας και δεν είναι διαθέσιμο για όλους.

Μπορείτε να ελέγξετε εάν το Twitter είναι εκτός λειτουργίας από αυτό κατερχόμενος ανιχνευτής σελίδα. Εάν το Twitter είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως, πρέπει να περιμένετε μέχρι να αποκατασταθούν οι διακομιστές.

5. Ο Λογαριασμός σας έχει φτάσει στο όριο τιμής

Εάν δεν γνωρίζετε, το Twitter εισήγαγε πρόσφατα νέα όρια τιμών για την προβολή Tweets ανά ημέρα. Υπάρχουν τρία διαφορετικά όρια επιτοκίων για τους κατόχους λογαριασμών.

Έτσι, εάν ο λογαριασμός σας στο Twitter έχει φτάσει το όριο χρέωσης, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος. Εδώ είναι τα τρέχοντα όρια τιμών στο Twitter.

  • 500 δημοσιεύσεις για νέους μη επαληθευμένους λογαριασμούς.
  • 1000 δημοσιεύσεις για μη επαληθευμένους λογαριασμούς.
  • 10.000 δημοσιεύσεις για επαληθευμένους λογαριασμούς.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε έναν νέο μη επαληθευμένο λογαριασμό Twitter. μπορείτε να δείτε μόνο 500 δημοσιεύσεις την ημέρα. Εάν έχετε ήδη προβάλει 500 ημέρες, θα δείτε σφάλματα όπως “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση tweets αυτήν τη στιγμή” ή “Υπέρβαση του ορίου ποσοστού”.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να παρακάμψετε το όριο χρέωσης στο Twitter και έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό. Φροντίστε να διαβάσετε το άρθρο μας – Πώς να παρακάμψετε το όριο ρυθμού Twitter για να μάθετε πώς μπορείτε να προβάλετε ξανά τα Tweets.

6. Απενεργοποιήστε την εφαρμογή VPN/Proxy στο τηλέφωνό σας

Χρησιμοποιείτε VPN/Proxy

Οι εφαρμογές VPN και διακομιστή μεσολάβησης μπορεί να σας βοηθήσουν να παρακάμψετε ορισμένους ιστότοπους, αλλά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τη σύνδεση διακομιστή.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι εφαρμογές VPN/Proxy δρομολογούν την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο μέσω διαφορετικών διακομιστών που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές. Αυτή η διαδικασία δημιουργεί προβλήματα με τη σύνδεση διακομιστή.

Επομένως, εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση Tweets αυτήν τη στιγμή, απενεργοποιήστε προσωρινά την εφαρμογή VPN/Proxy και δοκιμάστε ξανά. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα.

7. Ενημερώστε την εφαρμογή Twitter

Ενημερώστε την εφαρμογή Twitter

Το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση tweets αυτήν τη στιγμή. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα’ Το σφάλμα είναι να ενημερώσετε την επίσημη εφαρμογή Twitter.

Όχι μόνο το Twitter, θα πρέπει να διατηρείτε συνεχώς ενημερωμένες όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια σας Android για να εξασφαλίσετε καλύτερη σταθερότητα και απόδοση.

Για να ενημερώσετε την εφαρμογή Twitter για Android, ανοίξτε το Google Play Store. Στο Google Play Store, αναζητήστε την εφαρμογή Twitter και ανοίξτε τη σελίδα καταχώρισης εφαρμογών. Στην επίσημη σελίδα καταχώρισης εφαρμογών Twitter, πατήστε το Εκσυγχρονίζω κουμπί.

Αυτό θα ενημερώσει την εφαρμογή Twitter Android. Μετά την ενημέρωση, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Twitter για λίγο. δεν θα λαμβάνετε πια το σφάλμα.

8. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Twitter

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, μια παλιά προσωρινή μνήμη εφαρμογών είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος για «Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση tweets αυτήν τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ σφάλμα.

Εάν το αρχείο προσωρινής μνήμης καταστραφεί, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα χρησιμοποιώντας πολλές λειτουργίες της εφαρμογής Twitter. Έτσι, η καλύτερη λύση για την ξεπερασμένη κρυφή μνήμη του Twitter είναι να διαγράψετε το αποθηκευμένο αρχείο προσωρινής μνήμης.

Αυτό θα διαγράψει όλα τα παλιά αρχεία προσωρινής μνήμης και η εφαρμογή θα δημιουργήσει την προσωρινή μνήμη από την αρχή. Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Twitter, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Twitter και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε στο Χρήση αποθήκευσης.

Χρήση αποθήκευσης

3. Στη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης κουμπί.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Twitter σε ένα smartphone Android.

9. Χρησιμοποιήστε το Twitter/X σε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης/συσκευή

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση Tweets αυτήν τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα. μπορείτε να δοκιμάσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Twitter από διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Twitter, μπορείτε να μεταβείτε στην έκδοση ιστού στο Google Chrome. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Twitter σε διαφορετικό τηλέφωνο ή υπολογιστή.

Αν το κάνετε αυτό, θα αποκλείσετε πιθανώς προβλήματα ασυμβατότητας και θα μπορείτε επίσης να καταλάβετε εάν το πρόβλημα βρίσκεται σε μια συσκευή, πρόγραμμα περιήγησης ή το ίδιο το Twitter.

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι και λειτουργικοί τρόποι για να διορθώσετε το “Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση των tweets αυτήν τη στιγμή”. Δοκιμάστε ξανά αργότερα’ μήνυμα σφάλματος στο Twitter. Εάν έχετε ακολουθήσει όλες τις μεθόδους όπως εξηγείται, το πρόβλημα μπορεί να έχει ήδη λυθεί. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα Twitter.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο των δεδομένων και των Tweet σας στο Twitter

Πώς να αποκλείσετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *