επεκτάσεις WhatsApp για το Chrome

12 καλύτερες επεκτάσεις WhatsApp για το Chrome που πρέπει να χρησιμοποιείτε

Το WhatsApp έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και τώρα έχει τις περισσότερες από τις λειτουργίες που χρειάζονται οι χρήστες. Είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου, να στέλνετε φωτογραφίες, να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και να μοιράζεστε την κατάσταση.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp έχει επίσης βελτιωμένες λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων όπως εξαφανιζόμενα μηνύματα, υποστήριξη πολλών συσκευών και πολλά άλλα. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε το WhatsApp στον ιστό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για να αξιοποιήσετε περισσότερο την πλατφόρμα.

Πολλές επεκτάσεις είναι διαθέσιμες στο Chrome web store που λειτουργεί με το WhatsApp web. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επεκτάσεις για να επεκτείνετε τις δυνατότητες του ιστού WhatsApp. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερες επεκτάσεις WhatsApp για Chrome πρέπει να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

12 καλύτερες επεκτάσεις WhatsApp που πρέπει να χρησιμοποιείτε

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι επεκτάσεις ήταν διαθέσιμες στο Chrome web store. Ως εκ τούτου, είναι επίσης συμβατά με τον Microsoft Edge και άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού που βασίζονται στο Chromium. Λοιπόν, ας δούμε τις επεκτάσεις.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ανακτήσετε και να διαβάσετε τα διαγραμμένα μηνύματα WhatsApp στο Android

Σπουδαίος: Η χρήση επεκτάσεων Chrome για την επέκταση των δυνατοτήτων του WhatsApp Web δεν είναι πάντα καλή ιδέα. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει αποκλεισμούς λογαριασμών μετά τη χρήση αυτών των επεκτάσεων Chrome. Φροντίστε λοιπόν χρησιμοποιήστε αυτές τις επεκτάσεις με δική σας ευθύνη.

1. Ειδοποιητής για το WhatsApp Web

Ειδοποιητής για το WhatsApp Web

Το Notifier for WhatsApp Web είναι μια επέκταση που θα ήθελε να έχει κάθε χρήστης ιστού WhatsApp. Είναι μια επέκταση του Chrome που στέλνει ειδοποιήσεις απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Google Chrome χωρίς να ανοίξει τον ιστό του WhatsApp.

Επομένως, εάν έχετε εγκατεστημένη την επέκταση Notifier for WhatsApp Web στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome, δεν θα χρειάζεται να διατηρείτε το WhatsApp Web να λειτουργεί συνεχώς σε μια καρτέλα φόντου. Έτσι, το Notifier για το WhatsApp Web είναι μια από τις σπουδαίες επεκτάσεις του Chrome που δεν πρέπει να χάσουν οι χρήστες ιστού WhatsApp.

2. EazyBe

EazyBe

Το EazyBe μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες επιλογές στη λίστα. ακόμα, είναι ένα από τα καλύτερες επεκτάσεις WhatsApp για το Chrome που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Η επέκταση EazyBe Chrome προσθέτει πολλές λειτουργίες στον ιστό WhatsApp. Μετά την εγκατάσταση της επέκτασης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνύματα, να ταξινομήσετε συνομιλίες, να ορίσετε γρήγορες απαντήσεις, να ορίσετε υπενθυμίσεις και πολλά άλλα.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση του Chrome για να στείλετε μηνύματα σε μη αποθηκευμένους αριθμούς, να δώσετε προτεραιότητα στις συνομιλίες κ.λπ. Συνολικά, το EazyBe είναι μια εξαιρετική επέκταση WhatsApp που πρέπει να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

3. Κιτ WAT

Κιτ WAT

Το WAToolkit είναι μια από τις καλύτερες επεκτάσεις Chrome στη λίστα που φέρνει ένα σύνολο πολύτιμων και ελαφρών εργαλείων για πελάτες ιστού WhatsApp.

Οι επεκτάσεις WhatsApp για το Chrome ενεργοποιούν πάντα τις ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας, το κουμπί WhatsApp στη γραμμή εργαλείων και πολλά άλλα. Επιπλέον, η επέκταση είναι εξαιρετικά ελαφριά και δεν επηρεάζει την απόδοση του υπολογιστή σας.

4. Multi Chat

Multi Chat

Το Multi Chat είναι μία από τις μοναδικές επεκτάσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Σας επιτρέπει να ανοίγετε το WhatsApp και άλλα δημοφιλή messenger απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Με το Multi Chat, μπορείτε να διαβάζετε και να απαντάτε σε μηνύματα στον ιστό WhatsApp, στον ιστό Telegram, στην Slack desktop, στο Line, στο Instagram DM, στο WeChat στο διαδίκτυο και πολλά άλλα.

5. Cooby

Cooby

Αν ασχολείστε με πολλά μηνύματα στο WhatsApp, θα βρείτε τον Cooby πολύ χρήσιμο. Είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να κάνετε WhatsApp στον ιστό και να ταξινομείτε τις συνομιλίες σας σε καρτέλες.

Μόλις εγκατασταθεί, η Cooby ομαδοποιεί τη Συζήτησή σας σε καρτέλες στο WhatsApp. Για παράδειγμα, προσθέτει μια καρτέλα Μη αναγνωσμένα για να ελέγχει όλα τα αναπάντητα μηνύματα. Ομοίως, λαμβάνετε επίσης άλλες καρτέλες για συνομιλίες που περιμένουν απάντηση, χρειάζονται απάντηση και πολλά άλλα.

6. WA Web Utils

WA Web Utils

Το WA Web Utils είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει στείλτε μαζικά μηνύματα στο WhatsApp. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση Chrome για να στείλετε μαζικά μηνύματα από τον υπολογιστή σας στους πελάτες, τις επαφές και τους υποψήφιους πελάτες σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση για να δημιουργήσετε πρότυπα μηνυμάτων για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

7. WA Web Plus

WA Web Plus

Το WA Web Plus είναι μια άλλη καλύτερη επέκταση του Chrome για κάθε χρήστη ιστού WhatsApp. Με το WA Web Plus, μπορείτε να θολώνετε μηνύματα και εικόνες, να βλέπετε κρυφά την κατάσταση, να αποκρύπτετε την κατάσταση πληκτρολόγησης, να καρφιτσώνετε συνομιλίες στην κορυφή και πολλά άλλα.

Η επέκταση Chrome φέρνει όλες τις λειτουργίες που λείπουν στον ιστό του WhatsApp για προσωπική και επαγγελματική χρήση.

8. Zapp

Zapp

Εάν ασχολείστε με πολλές ηχογραφήσεις στον ιστό WhatsApp, το Zapp μπορεί να είναι η τέλεια επέκταση για εσάς. Προσθέτει στοιχεία ελέγχου ήχου στην έκδοση ιστού WhatsApp.

Μπορείτε να ελέγξετε τα αρχεία ήχου που μοιράζεστε στο WhatsApp με αυτήν την επέκταση. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα και την ένταση της εγγραφής.

9. Επέκταση απορρήτου

Επέκταση απορρήτου

Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστό WhatsApp σε ένα περιβάλλον όπου οποιοσδήποτε μπορεί να κρυφοκοιτάξει πάνω από τον ώμο σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Επέκταση απορρήτου. Το Privacy Extension είναι μια επέκταση WhatsApp στη λίστα που κρύβει διάφορα στοιχεία στη διεπαφή μέχρι να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω τους.

Μόλις εγκατασταθεί, αποκρύπτει τα μηνύματα, τα μέσα, το πεδίο εισαγωγής, τις φωτογραφίες προφίλ και πολλά άλλα. Για να αποκαλύψετε τα κρυφά στοιχεία, πρέπει να τοποθετήσετε το ποντίκι σας πάνω τους.

10. WAIcognito

WAIcognito

Το WAIncognito είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να βλέπετε τις αποδείξεις ανάγνωσης άλλων ατόμων και τις τελευταίες εμφανίσεις χωρίς να δώσετε τις δικές σας. Μετά την εγκατάσταση αυτής της επέκτασης, μπορείτε να δείτε τις συνομιλίες χωρίς κανείς να μπορεί να πει ότι τις έχετε δει.

Η επέκταση αποκλείει επίσης την κατάσταση της τελευταίας εμφάνισης του WhatsApp στους άλλους χρήστες.

11. WADEck

WADEck

Το WADEck είναι ένα WhatsApp CRM με τεχνητή νοημοσύνη που λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome. Φέρνει τη λειτουργικότητα AI πάνω από τη διεπαφή ιστού του WhatsApp.

Φέρνει έναν πλήρη βοηθό τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε έξυπνες συνομιλίες, να αυτοματοποιήσετε τις ροές εργασίας, να αποκτήσετε πολύτιμες συστάσεις κ.λπ.

Επίσης, η επέκταση Chrome για το WhatsApp παρέχει λειτουργίες διαχείρισης συνομιλιών, όπως μπορείτε να ταξινομήσετε τις συνομιλίες σε προσαρμοσμένες καρτέλες, να προσαρμόσετε τα πρότυπα μηνυμάτων, να ορίσετε και να στείλετε γρήγορες απαντήσεις κ.λπ.

12. WAMessager

WAMessager

Αν θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε πολλές επαφές WhatsApp από την επιφάνεια εργασίας σας, το WAMessager μπορεί να είναι η καλύτερη επέκτασή σας.

Αυτή είναι βασικά μια επέκταση Chrome μαζικής αποστολής μηνυμάτων WhatsApp που σας επιτρέπει να στέλνετε μαζικά μηνύματα WhatsApp στις επαφές. Η επέκταση είναι ακόμα νέα και έχει λιγότερους ενεργούς χρήστες, αλλά έχει αξιολογηθεί ως καλή.

Το δωρεάν πρόγραμμα του WAMessager σάς επιτρέπει να στέλνετε 50 μηνύματα/ημέρα. Έχετε ακόμη και την επιλογή να στείλετε μαζικά μηνύματα χωρίς να αποθηκεύσετε τους αριθμούς. Τα μηνύματα που στέλνετε μπορεί να έχουν εικόνες, αρχεία ήχου, βίντεο κ.λπ.

Αυτά είναι τα καλύτερες επεκτάσεις Chrome για WhatsApp χρήστες του Ιστού. Σχεδόν όλες οι επεκτάσεις του άρθρου ήταν διαθέσιμες στο Chrome web store και μπορούν να ληφθούν δωρεάν. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες επεκτάσεις.

Διαβάστε επίσης :Πώς να στείλετε αυτόματη απάντηση στο μήνυμα WhatsApp στο Android

5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές WhatsApp Status Saver

Πώς να εγκαταστήσω το Browser TV Web στο Android TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *