Πώς να στείλετε αυτόματη απάντηση στο μήνυμα WhatsApp στο Android

Πώς να στείλετε αυτόματη απάντηση στο μήνυμα WhatsApp στο Android

Παρόλο που το WhatsApp είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, δεν διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Ένα από τα πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά του WhatsApp είναι η δυνατότητα ρύθμισης αυτόματων απαντήσεων και εάν διευθύνετε την επιχείρησή σας μέσω του WhatsApp, μπορεί να αισθάνεστε ήδη την ανάγκη για αυτό.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις αυτόματες απαντήσεις εάν έχετε επαγγελματικό λογαριασμό WhatsApp, αλλά η κανονική εφαρμογή χάνει αυτήν τη δυνατότητα. Για να στείλετε αυτόματες απαντήσεις σε μηνύματα στο WhatsApp, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων.

10 καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού μηνυμάτων κειμένου για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τρόποι αποστολής αυτόματης απάντησης στο μήνυμα WhatsApp στο Android

Επομένως, εάν θέλετε να στέλνετε αυτόματες απαντήσεις σε μηνύματα WhatsApp στο Android, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να απαντάτε αυτόματα στα μηνύματα WhatsApp στο Android. Ας τσεκάρουμε.

1. Χρήση της εφαρμογής WhatsAuto

Το WhatsAuto είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε την αυτόματη απάντηση στο WhatsApp. Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε ριζικά όσο και σε μη ριζικά smartphone Android. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή αυτόματης απάντησης για το WhatsApp.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή WhatsAuto στο smartphone Android.

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsAuto και ενεργοποιήστε την εναλλαγή για ” Αυτόματη απάντηση

5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές WhatsApp Status Saver για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Τώρα, πατήστε το εικονίδιο επεξεργασίας στο κείμενο αυτόματης απάντησης και εισαγάγετε το κείμενο που θέλετε να στείλετε.

 

Αυτό είναι! Τώρα η εφαρμογή θα στέλνει αυτόματα το μήνυμα σε κάθε χρήστη που σας στέλνει ένα μήνυμα.

2. Χρήση AutoResponder για WA

Το AutoResponder for WA είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή για Android που σας επιτρέπει να ορίσετε μηνύματα αυτόματης απόκρισης για επιλεγμένες επαφές στο WhatsApp. Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε ριζωμένες όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές Android. εδώ είναι πώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε  την εφαρμογή AutoResponder for WhatsApp  στη συσκευή σας Android.

2. Στην κύρια οθόνη, πατήστε το κουμπί Έναρξη .

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Telegram για να στείλετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και Βίντεο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Εκχωρήστε τα δικαιώματα και πατήστε το εικονίδιο (+) στην κάτω δεξιά γωνία.

 

4. Τώρα, επιλέξτε « Ακριβής αντιστοίχιση » στην ενότητα Ληφθέν μήνυμα και πληκτρολογήστε το κείμενο που θέλετε να στείλετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε το AutoResponder για WA να στέλνει απαντήσεις σε κάθε άτομο που σας στέλνει μήνυμα “γεια”, πληκτρολογήστε hello στην ενότητα “Ελληφθέντα μηνύματα”.

 

5. Στην ενότητα Απάντηση μηνύματος, εισαγάγετε το κείμενο που θέλετε να στείλετε. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί επιλογής στην κάτω δεξιά γωνία.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προγραμματίσετε την αυτόματη απάντηση στην εφαρμογή WhatsApp για Android.

Και οι δύο εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν διαθέσιμες δωρεάν στο Google Play Store. Έτσι, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι τρόποι για να προγραμματίσετε την αυτόματη απάντηση σε μηνύματα στην εφαρμογή WhatsApp για Android. 

Πώς να διορθώσετε την κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί στο Android (6 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *