Πώς να διορθώσετε τις εφαρμογές ροής που δεν λειτουργούν σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο iPhone

Ενώ τα iPhone είναι λιγότερο επιρρεπή σε σφάλματα από το Android, μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες πρόσφατα είναι οι υπηρεσίες ροής που δεν λειτουργούν σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τους χρήστες, οι υπηρεσίες ροής όπως το YouTube, το Prime Video, το Hulu κ.λπ., λειτουργούν μόνο σε WiFi και μόλις αποσυνδεθεί το WiFi, οι εφαρμογές ροής σταματούν. Λοιπόν, ποιος είναι ο λόγος που οι υπηρεσίες ροής δεν λειτουργούν χωρίς σύνδεση στο WiFi στο iPhone;

Στην πραγματικότητα, οι υπηρεσίες ροής σταματούν να λειτουργούν όταν το iPhone σας μεταβαίνει σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Το πρόβλημα βασίζεται στις ρυθμίσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του iPhone σας που εμποδίζουν τη λειτουργία των εφαρμογών ροής.

Πώς να διορθώσετε τις εφαρμογές που δεν λειτουργούν σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο iPhone

Εάν αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς απλούς τρόπους για να διορθώσετε τις υπηρεσίες ροής που δεν λειτουργούν σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο iPhone. Ας αρχίσουμε.

1. Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας λειτουργούν

Όταν αποσυνδέετε ένα δίκτυο WiFi, το iPhone σας μεταβαίνει αυτόματα στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι, οι πιθανότητες είναι ότι τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας του iPhone σας δεν λειτουργούν. Ως εκ τούτου, η αποσύνδεση του δικτύου WiFi αποσυνδέει αμέσως τις υπηρεσίες ροής.

Ως εκ τούτου, πρέπει να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας λειτουργούν και είναι σταθερά. Μπορείτε να ανοίξετε ιστότοπους όπως το fast.com από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari για να ελέγξετε εάν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας λειτουργούν και ποια είναι η ταχύτητά τους.

2. Επανεκκινήστε το iPhone σας

Επανεκκίνηση

Εάν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας εξακολουθούν να λειτουργούν και οι εφαρμογές ροής σταματούν να λειτουργούν, ήρθε η ώρα να επανεκκινήσετε το iPhone σας.

Οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχει σφάλμα ή σφάλμα στο iOS που μπορεί να εμποδίζει τις εφαρμογές ροής να χρησιμοποιούν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τέτοια σφάλματα ή δυσλειτουργίες επανεκκινώντας το iPhone σας. Για επανεκκίνηση, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Αύξηση έντασης + Τροφοδοσία του iPhone σας. Θα εμφανιστεί το μενού Power. σύρετε στην Απενεργοποίηση.

Μόλις απενεργοποιηθεί, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και μετά ενεργοποιήστε το iPhone σας. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

3. Απενεργοποιήστε το Screen Time στο iPhone

Το Screen Time του iPhone έχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να περιορίσετε τη χρήση της εφαρμογής. Υπάρχουν πιθανότητες να τεθούν περιορισμοί στις Ρυθμίσεις για το ScreenTime. Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τυχόν αλλαγές που έχετε κάνει στο ScreenTime, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε προσωρινά τη λειτουργία.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Χρόνος οθόνης.

Χρόνος οθόνης

3. Στην οθόνη Χρόνος οθόνης, κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε Απενεργοποιήστε τη Δραστηριότητα εφαρμογών και ιστότοπου.

Απενεργοποιήστε τη Δραστηριότητα εφαρμογών και ιστότοπου

4. Τώρα, θα σας ζητηθεί εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone σας. Εισαγάγετε το.

εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone σας

5. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε Απενεργοποιήστε τη Δραστηριότητα εφαρμογών και ιστότοπου πάλι.

Απενεργοποιήστε τη Δραστηριότητα εφαρμογών και ιστότοπου

Αυτό θα απενεργοποιήσει το Screen Time στο iPhone σας. Μόλις απενεργοποιηθεί, δοκιμάστε να εκτελέσετε ξανά τις εφαρμογές ροής.

4. Ελέγξτε εάν η εφαρμογή ροής επιτρέπεται να χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής τηλεφωνίας

Το iPhone σάς επιτρέπει να ελέγχετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας και πόσο εύρος ζώνης έχουν χρησιμοποιήσει και σας επιτρέπει να αποτρέψετε τις εφαρμογές από τη χρήση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας.

Επομένως, πρέπει να ελέγξετε εάν η εφαρμογή ροής που δεν λειτουργεί χωρίς ενεργό WiFi μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας. Εάν δεν επιτρέπεται, μπορείτε να του επιτρέψετε να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να διορθώσει το πρόβλημα.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας

3. Στην οθόνη Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο για κινητά.

Οθόνη δεδομένων κινητής τηλεφωνίας

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

5. Πρέπει να βρείτε την εφαρμογή που σταματά την υπηρεσία ροής μόλις αποσυνδεθεί το WiFi. Πρέπει να βρείτε την εφαρμογή και να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

βεβαιωθείτε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε εάν η εφαρμογή ροής μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα κινητής τηλεφωνίας μέσω των ρυθμίσεων του iPhone.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε τις εφαρμογές ροής που δεν λειτουργούν χωρίς WiFi σε iPhone. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων ροής iPhone, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Ταχύτητα Δικτύου Wi-Fi: Τι Εξαρτάται;

Πώς να μειώσετε τη χρήση δεδομένων στην εφαρμογή YouTube για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *