Πώς να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης των Reels Instagram (4 Μέθοδοι)

Το Instagram είναι πράγματι μια εξαιρετική πλατφόρμα για προβολή εικόνων και παρακολούθηση βίντεο. Επιπλέον, διαθέτει μια λειτουργία τύπου TikTok που ονομάζεται Reels που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ή να παρακολουθούν μικρότερα βίντεο κλιπ. Τα βίντεο του Instagram Reels είναι αρκετά ενδιαφέροντα και κάθε βίντεο έχει κάτι νέο για τους θεατές.

Εάν είστε χρήστης του Instagram και παρακολουθείτε τροχούς, μερικές φορές μπορεί να θέλετε να ξαναεπισκεφτείτε τα βίντεο με τροχούς που παρακολουθήσατε. Το Instagram σάς επιτρέπει να βλέπετε όλα τα περιεχόμενα που σας αρέσουν στην πλατφόρμα, αλλά δεν διαθέτει επίσημα καμία δυνατότητα που να παρακολουθεί όλους τους κυλίνδρους που έχετε παρακολουθήσει.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίσημος τρόπος για να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης του Instagram Reels, οι χρήστες πρέπει να βασιστούν σε μερικές λύσεις. Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε τρόπους για να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης του Instagram Reels, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Οι καλύτεροι τρόποι για να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης των Reels Instagram

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές καλύτερες μεθόδους για να ελέγξετε τη δική σας Ιστορικό παρακολούθησης Instagram Reels. Οι μέθοδοι θα είναι απλές. πρέπει να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα. Ας αρχίσουμε.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς εφαρμογή τρίτου μέρους

Πώς να κατεβάσετε τον ήχο του Instagram Reels ως MP3

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

1) Δείτε τους Reels του Instagram που σας αρέσουν

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Instagram παρακολουθεί όλες τις αναρτήσεις που έχετε κάνει like στην πλατφόρμα. Ως εκ τούτου, εάν σας άρεσαν οι τροχοί που βρήκατε ενδιαφέροντες, πρέπει να ελέγξετε το ιστορικό των αρεστών σας. Πιθανότατα θα βρείτε το βίντεο των κυλίνδρων που αναζητάτε στη σελίδα Ιστορικό που σας αρέσει. Έτσι, αυτός είναι μόνο ένας τρόπος για να παρακολουθείτε τους τροχούς που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iOS σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

εικόνα προφίλ

2. Στη σελίδα προφίλ, πατήστε το μενού όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

μενού χάμπουργκερ

3. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε στο Η δραστηριότητά σας.

Η δραστηριότητά σας

4. Στη σελίδα Η δραστηριότητά σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Αλληλεπιδράσεις επιλογή, όπως φαίνεται παρακάτω.

πατήστε στην επιλογή Αλληλεπιδράσεις

5. Στην οθόνη Αλληλεπίδραση, πατήστε στο Μου αρέσει, όπως φαίνεται παρακάτω.

πατήστε στα Like

6. Τώρα, θα βρείτε όλες τις εικόνες, τα βίντεο και τους τροχούς που σας αρέσουν.

7. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τα φίλτρα για να ταξινομήσετε τα likes. Για αυτό, κάντε κλικ στο Ταξινόμηση & Φιλτράρισμα και επιλέξτε το φίλτρο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Ταξινόμηση & φιλτράρισμα

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης του Instagram Reels ελέγχοντας τα likes.

2) Ελέγξτε τους Αποθηκευμένους κυλίνδρους Instagram

Αυτός είναι ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να παρακολουθείτε τους κυλίνδρους Instagram που έχετε παρακολουθήσει. Το Instagram σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε Καρούλια που σας ενδιαφέρουν. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε συχνά τη λειτουργία Αποθήκευση του Instagram, μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό αποθήκευσης για να βρείτε τους τροχούς Instagram που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iOS σας. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

εικόνα προφίλ

2. Στη σελίδα προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

μενού χάμπουργκερ

3. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε το Αποθηκεύτηκε επιλογή.

Αποθηκεύτηκε

4. Τώρα, θα δείτε όλες τις αναρτήσεις που έχετε αποθηκεύσει στην πλατφόρμα. Πρέπει να πατήσετε στο Όλες οι αναρτήσεις κουμπί για να δείτε όλες τις αποθηκευμένες αναρτήσεις σας.

Όλες οι αναρτήσεις

5. Εάν θέλετε να δείτε τους αποθηκευμένους τροχούς, μεταβείτε στο Καρούλια καρτέλα όπως φαίνεται παρακάτω.

μεταβείτε στην καρτέλα Καρούλια

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης των κυλίνδρων Instagram σε Android/iOS.

3) Κάντε λήψη των δεδομένων σας Instagram

Αυτή η μέθοδος θα εξαγάγει με μη αυτόματο τρόπο τους συνδέσμους του Instagram Reels που έχουμε παρακολουθήσει στο παρελθόν. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας και κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του Instagram.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Απόρρητο και ασφάλεια επιλογή, όπως φαίνεται παρακάτω.

Απόρρητο και ασφάλεια

4. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο Αίτημα λήψης σύνδεσμο κάτω από τη Λήψη δεδομένων.

Ζητήστε σύνδεσμο λήψης

5. Στην επόμενη σελίδα, Εισάγετε τη διευθύνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

Εισάγετε τη διευθύνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

6. Το Instagram θα πάρει περίπου 48 ώρες για να σας στείλουμε ένα αρχείο ZIP στη διεύθυνση email σας. Μόλις λάβετε το email, πρέπει να το κατεβάσετε και να το εξαγάγετε.

Το Instagram θα χρειαστεί περίπου 48 ώρες για να σας στείλει ένα αρχείο ZIP

7. Ανοίξτε τον φάκελο που έχει εξαχθεί και μεταβείτε στο φάκελο Περιεχόμενο. Στο φάκελο Περιεχόμενο, πρέπει να ανοίξετε το τροχοί.html αρχείο στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Το αρχείο HTML θα έχει συνδέσμους προς όλους τους κυλίνδρους που έχετε παρακολουθήσει.

4) Άλλοι τρόποι για να δείτε τους κυλίνδρους Instagram που παρακολουθήσατε

Εκτός από τις ενσωματωμένες επιλογές, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να προβάλετε τους κυλίνδρους Instagram που παρακολουθήσατε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης για να βρείτε και να ξαναδείτε τους τροχούς που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν.

Αυτό το πράγμα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν δεν θέλετε να περάσετε από όλο το ιστορικό παρακολούθησης του Instagram Reels ή να αποφύγετε τη λήψη των δεδομένων σας Instagram.

Εάν το βίντεο Reels που θέλετε να παρακολουθήσετε είναι viral, θα το βρείτε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook ή το Reddit. Οι δημιουργοί περιεχομένου συνήθως ανεβάζουν τους τροχούς βίντεο στο Instagram και το Facebook για να αυξήσουν την απήχησή τους.

άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

Έτσι, αν μπορείτε να θυμηθείτε τον δημιουργό που μοιράστηκε το βίντεο των τροχών του Instagram, μπορείτε να δείτε τις άλλες λαβές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να δείτε τους κυλίνδρους. Αν δεν υπάρχει βοήθεια, μπορείτε να Google το viral Instagram Reel και να το ξαναδείτε.

Στην Αναζήτηση Google, πρέπει να αναζητήσετε το όνομα του τροχού με το λέξεις-κλειδιά ή hashtag. Εάν το βίντεο του τροχού είναι ήδη δημοφιλές, θα το βρείτε στην Αναζήτηση Google.

λέξεις-κλειδιά ή hashtag

Λοιπόν, αυτό είναι πώς να δείτε τροχούς που παρακολουθήσατε πρόσφατα στο Instagram. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *