Πώς να ενεργοποιήσετε την Skyworth Smart TV χωρίς τηλεχειριστήριο

Πώς να ενεργοποιήσετε την Skyworth Smart TV χωρίς τηλεχειριστήριο

Σήμερα, πολλές έξυπνες τηλεοράσεις έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις λειτουργίες της τηλεόρασης χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά. Η εφαρμογή για κινητά έχει όλες τις κύριες λειτουργίες που μπορεί να εκτελέσει ένα συνηθισμένο τηλεχειριστήριο. Παρόλο που το Skyworth TV δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημες εφαρμογές, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τα φυσικά κουμπιά που υπάρχουν στην τηλεόραση είτε οποιαδήποτε συμβατή εφαρμογή απομακρυσμένου τρίτου κατασκευαστή για να ενεργοποιήσετε τη Skyworth Smart TV χωρίς τηλεχειριστήριο.

Χρησιμοποιήστε την Προστασία παρακολούθησης εφαρμογών του DuckDuckGo(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε τη Skyworth Smart TV χωρίς τηλεχειριστήριο [Physical Buttons]

[1] Συνδέστε το καλώδιο της τηλεόρασης Skyworth στην πρίζα.

[2] Αναζήτηση για το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης που βρίσκεται στο πλάι του πίνακα της τηλεόρασης.

[3] Χτύπα το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης για περίπου 5 δευτερόλεπτα για να γυρίσει Επί την τηλεόραση Skyworth χωρίς το τηλεχειριστήριο.

Πώς να ενεργοποιήσετε την Skyworth Smart TV χωρίς τηλεχειριστήριο μέσω απομακρυσμένων εφαρμογών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε συμβατές εφαρμογές τηλεχειριστηρίου τρίτων για να ενεργοποιήσετε την Skyworth Smart TV χωρίς το τηλεχειριστήριό της. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει το smartphone και την τηλεόραση Skyworth στο ίδιο WiFi πριν χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές που αναφέρονται παρακάτω.

Skyworth Universal Remote App

[1] Κατεβάστε το Απομακρυσμένη εφαρμογή Skyworth Universal από το Google Play Store στο τηλέφωνό σας Android.

[2] Ανοίξτε την εφαρμογή και δώστε τα απαραίτητα δικαιώματα.

[3] Χτύπα το εικονίδιο τηλεόρασης υπάρχει στην εφαρμογή.

[4] Επίλεξε το Όνομα Skyworth κάτω από τη λίστα με τα ονόματα που εμφανίζονται στην οθόνη.

[5] Στρέψτε το τηλέφωνό σας στη συσκευή και πατήστε το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση Skyworth χωρίς το τηλεχειριστήριο.

[6] Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φωνητικό βοηθό για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε, να ελέγξετε την ένταση του ήχου, να αλλάξετε κανάλι και να παίξετε βίντεο.

Πώς να ελέγξετε την ώρα ενεργοποίησης της οθόνης στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εφαρμογή Android TV Remote

[1] Εγκαταστήστε το Εφαρμογή τηλεχειριστηρίου Android TV από το Play Store στο smartphone σας.

[2] Ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο Αποδοχή & Συνέχεια στο αναδυόμενο παράθυρο για να παραχωρήσετε πρόσβαση στα απαραίτητα δικαιώματα.

[3] Επίλεξε το Όνομα Skyworth Smart TV και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να το αντιστοιχίσετε.

[4] Μόλις γίνει σύζευξη, πατήστε το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης στην εφαρμογή για ενεργοποίηση Στην τηλεόραση χωρίς τηλεχειριστήριο.

Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Focus Assist στα Windows; 6 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε την Skyworth Smart TV χρησιμοποιώντας το Google Assistant

Εάν η Skyworth Smart TV σας υποστηρίζει το Google Assistant, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την τηλεόρασή σας μέσω του φωνητικού βοηθού.

[1] Ξεκλειδώστε το iPhone σας ή Τηλέφωνο Android και μεταβείτε στο App Store ή Play Store για να εγκαταστήσετε το Εφαρμογή Google Home.

[2] Εκκινήστε την εφαρμογή και δώστε πρόσβαση στα απαιτούμενα δικαιώματα.

[3] Αναζητήστε το όνομα της τηλεόρασής σας κάτω από τη λίστα των συσκευών που εμφανίζεται στην οθόνη και πατήστε το δικό σας Όνομα μοντέλου Skyworth Smart TV.

[4] Λένε, “Εντάξει, Google, ενεργοποιήστε την τηλεόραση” για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση Skyworth χωρίς τηλεχειριστήριο.

Σημείωση: Ομοίως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον Βοηθό Google για να Ενεργοποιήστε την τηλεόραση Hisense χωρίς τηλεχειριστήριο.

Κορυφαίοι 9 τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα μαύρης οθόνης σε τηλέφωνα Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνό μου ως τηλεχειριστήριο για Skyworth Smart TV;

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε συμβατή εφαρμογή για κινητά για να ελέγχετε την Skyworth Smart TV από το smartphone σας.

2. Τι πρέπει να κάνετε εάν το τηλεχειριστήριο Skyworth δεν λειτουργεί;

* Εάν το τηλεχειριστήριο Skyworth δεν λειτουργεί, αντικαταστήστε τις παλιές μπαταρίες με νέες. Εάν το πρόβλημα παραμένει, χρησιμοποιήστε τις απομακρυσμένες εφαρμογές ή αποκτήστε ένα νέο τηλεχειριστήριο για να ελέγξετε την τηλεόραση.
* Ακόμα, εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, ανοίξτε το α πρόγραμμα περιήγησης στο Android σας ή iOS και επισκεφτείτε την επίσημη δικτυακός τόπος για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *