Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στο Tumblr

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στο Tumblr

Γρήγορη απάντηση

  • μεταβείτε στο Το Tumblr Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης σελίδα για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης.
  • Μεταβείτε στον ιστότοπο του Tumblr (www.tumblr.com/forgot_password) → Εισαγάγετε την αλληλογραφία σας → Ελέγξτε την επαναφορά της αλληλογραφίας από το Tumblr → Εισαγάγετε τη νέα διαπιστευτήρια.

Η απομνημόνευση κωδικών πρόσβασης και ονομάτων χρήστη δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν εσύ ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής σας στο Tumblrμπορείτε να το επαναφέρετε χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό καταχωρημένης αλληλογραφίας.

Όταν εγγράφεστε για λογαριασμό στο Tumblr, θα καταχωρείτε το αναγνωριστικό της αλληλογραφίας σας είτε από την Google, την Apple είτε από άλλη αλληλογραφία. Για να επαναφέρετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας, το Tumblr θα σας στείλει το Επαναφορά αλληλογραφίας στο καταχωρημένο email. Με αυτήν την αλληλογραφία, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα διαπιστευτήριά σας στο Tumblr.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να επαναφέρετε τον ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης στο Tumblr. Στην εφαρμογή Tumblr, δεν μπορείτε να επαναφέρετε κανένα από τα διαπιστευτήριά σας. Μπορεί να γίνει μόνο στον ιστότοπο του Tumblr.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στο Tumblr

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης Tumblr σε Smartphone & Desktop

1. Επισκεφθείτε τη σελίδα Ξέχασα το Tumblr (www.tumblr.com/forgot_password) με τη βοήθεια ενός προγράμματος περιήγησης.

2. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό email που έχετε καταχωρίσει στον λογαριασμό σας στο Tumblr.

3. Ολοκληρώστε τη διαδικασία επαλήθευσης captcha και πατήστε στο Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης κουμπί.

4. Τώρα, το Tumblr θα στείλει έναν σύνδεσμο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης στον λογαριασμό email που καταχωρίσατε.

5. Ανοίξτε την αλληλογραφία που λάβατε και πατήστε στο Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης κουμπί.

6. Εισαγάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στο Tumblr και επιβεβαιώστε τον.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ορίστε νέο κωδικό πρόσβασης κουμπί.

8. Τώρα, ο λογαριασμός σας στο Tumblr θα αποσυνδεθεί σε όλες τις συσκευές σας. Συνδεθείτε με τα νέα διαπιστευτήρια για πρόσβαση στον λογαριασμό.

Εάν ξεχνάτε συχνά τα διαπιστευτήριά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης για να αποθηκεύσετε τον κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε κωδικούς πρόσβασης σε προγράμματα περιήγησης Chrome, Firefox, Safari και Edge. Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε, τα διαπιστευτήριά σας θα εισαχθούν αυτόματα.

Το Tumblr προσφέρει 2FA για την προστασία του λογαριασμού σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας στο Tumblr. μεταβείτε στο Ρυθμίσεις λογαριασμού σελίδα και ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας για επαλήθευση. Επιλέξτε τη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας που θέλετε και ρυθμίστε την.

FAQ

Είναι δυνατή η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης στο Tumblr χωρίς email;

Όχι. Δεν είναι δυνατή η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης χωρίς την παροχή της διεύθυνσης email. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας στο Tumblr εάν έχετε ξεχάσει τη διεύθυνση email.

Πώς να διορθώσετε την επαναφορά κωδικού πρόσβασης στο Tumblr που δεν λειτουργεί;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη σωστή διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας. Εάν έχετε εισαγάγει τη σωστή διεύθυνση email, ελέγξτε το Ανεπιθυμητη αλληλογραφια ή Σκουπίδι φάκελο στον λογαριασμό email σας. Η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης θα λειτουργήσει μόνο για λίγα λεπτά. Επομένως, αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας γρήγορα όταν λάβετε το μήνυμα.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Yahoo

Πώς να εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στο Tumblr

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Canva για επεξεργασία φωτογραφιών

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *