Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε εφαρμογές Android στα Windows 11

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε εφαρμογές Android στα Windows 11

Με την ανακοίνωση των Windows 11, η Microsoft εξέπληξε πολλούς χρήστες συμπεριλαμβάνοντας υποστήριξη εφαρμογών Android. Οι εκδόσεις προεπισκόπησης των Windows 11 συνοδεύονται από εγγενή υποστήριξη για το υποσύστημα Windows για Android.

Με Υποσύστημα Windows για Android (WSA), οι χρήστες των Windows 11 θα μπορούσαν να εκτελούν εφαρμογές Android στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να χρησιμοποιούν εξομοιωτές εφαρμογών Android. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βασιστείτε στο Amazon Appstore για να αποκτήσετε τις εφαρμογές και τα παιχνίδια Android.

Τι είναι το WSA PacMan;

Υπάρχει τρόπος να τρέξετε το Google Play Store στα Windows 11, αλλά η διαδικασία είναι μακρά. Πρόσφατα, εντοπίσαμε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται “WSA PacMan”, η οποία σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές Android χωρίς να ανοίξετε μια γραμμή εντολών ή οποιεσδήποτε ρυθμίσεις συστήματος.

Το WSA PacMan είναι διαθέσιμο στο GitHub για έλεγχο και σχόλια και είναι ένας διαχειριστής πακέτων ανοιχτού κώδικα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το Υποσύστημα Windows για Android. Όπως ίσως μαντέψατε, το WSA PacMan εκτελεί τις εντολές ADB στο παρασκήνιο για να εγκαταστήσει εφαρμογές και παιχνίδια Android.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το Google Play Store στα Windows 11

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε εφαρμογές Android στα Windows 11

Έτσι, αν ψάχνετε για μια ευκολότερη μέθοδο λήψης και εγκατάστασης εφαρμογών Android στα Windows 11, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα πώς να εγκαταστήσετε εφαρμογές Android στα Windows 11. Ας τσεκάρουμε.

1. Κατευθυνθείτε σε αυτό Σελίδα GitHub και κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του WSA PacMan.

κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του WSA PacMan

2. Μετά τη λήψη, πρέπει να ξεκινήσετε Υποσύστημα Windows για Android.

ξεκινήστε το Υποσύστημα Windows για Android

3. Στο Υποσύστημα Windows για Android, ενεργοποιήστε το Λειτουργία για προγραμματιστές επιλογή.

ενεργοποιήστε τη λειτουργία προγραμματιστή

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αρχεία κουμπί στο WSA για να το ξεκινήσετε.

κάντε κλικ στο κουμπί Αρχεία

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε διπλό κλικ στο WSA PacMan και εγκαταστήστε το κανονικά.

διπλό κλικ στο WSA PacMan

5. Το WSA PacMan θα πρέπει να συνδεθεί στα Windows 11 WSA. Εάν όλα πάνε σωστά, θα δείτε α ‘Συνδεδεμένοςμήνυμα.

Windows 11 WSA

6. Μόλις τελειώσετε, πρέπει να έχετε το αρχείο APK της εφαρμογής Android που θέλετε να εγκαταστήσετε. Εντοπίστε το αρχείο APK που θέλετε να εγκαταστήσετε και κάντε διπλό κλικ σε αυτό.

Αρχείο APK της εφαρμογής Android

7. Εάν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να δείτε τον οδηγό εγκατάστασης της εφαρμογής Android. Μεταβείτε στον οδηγό εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Android στα Windows 11.

εγκαταστήστε την εφαρμογή Android στα Windows 11

Αυτό είναι! Τελείωσες. Η εγκατεστημένη εφαρμογή Android θα εμφανιστεί στο μενού Έναρξη των Windows 11.

Διαβάστε επίσης: Windows 11 ISO Δωρεάν λήψη (πλήρης έκδοση)

Παίξτε Παιχνίδια Android στα Windows 11 χρησιμοποιώντας τα Παιχνίδια Google Play

Λήψη Παιχνιδιών Google Play για υπολογιστή

Αν θέλετε να παίξετε παιχνίδια Android στα Windows 11, μια άλλη εύκολη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Παιχνίδια Google Play. Τα Παιχνίδια Google Play για υπολογιστή είναι πλέον διαθέσιμα, επιτρέποντάς σας να περιηγηθείτε, να κατεβάσετε και να παίξετε επιλεγμένα παιχνίδια για κινητά.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες παιχνίδια Android είναι διαθέσιμα στην έκδοση Beta των Παιχνιδιών Google Play. Επίσης, λαμβάνει νέα παιχνίδια σε τακτά χρονικά διαστήματα, επομένως είναι σημαντικό να παρακολουθείτε νέα παιχνίδια.

Αν θέλετε να παίξετε παιχνίδια Android σε υπολογιστή, ανατρέξτε στον οδηγό μας – Πώς να κατεβάσετε και να παίξετε παιχνίδια Google Play στα Windows 11.

Το WSA PacMan είναι πολύ χρήσιμο, αλλά είναι ακόμα υπό δοκιμή. Έτσι, μπορεί να έχει μερικά σφάλματα και οι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση εφαρμογών. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να παίξω παιχνίδια Google Play στον υπολογιστή

Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger

Πώς να διορθώσετε την αναζήτηση στο Google Play Store που δεν λειτουργεί

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *