Πώς να κάνετε ένα διάλειμμα από κάποιον στο Facebook το 2023

Πώς να κάνετε ένα διάλειμμα από κάποιον στο Facebook το 2023

Το facebook είναι πράγματι μια εξαιρετική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω. Το facebook είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής και βίντεο, να στέλνετε συνημμένα αρχεία και πολλά άλλα. Δισεκατομμύρια χρήστες το χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή.

Με τα χρόνια, η πλατφόρμα έχει βελτιωθεί πολύ. Εάν το χρησιμοποιείτε για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι η πλατφόρμα σας επιτρέπει να αφαιρέσετε φίλους ή να αποκλείσετε φίλους. Εάν αποκλείσετε κάποιον στο facebook, και οι δύο χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν.

Ας παραδεχτούμε? ότι υπάρχουν φορές που δεν θέλουμε να μπλοκάρουμε κάποιον αλλά θέλουμε να τον βλέπουμε λιγότερο. Για αυτούς τους χρήστες, το facebook εισήγαγε μια νέα λειτουργία γνωστή ως «Κάνε διάλειμμα».

Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Facebook το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκρύψετε την ενεργή κατάσταση στο facebook (Web & Android)

Τι είναι η λειτουργία Take a Break;

Το Take a Break είναι μια λειτουργία του facebook που σας επιτρέπει να κάνετε σχεδόν σίγαση οποιουδήποτε χρήστη χωρίς να τον αποκλείσετε ή να τον αποκλείσετε. Αυτή η λειτουργία θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις όπου μια σχέση έχει χαλάσει ή έχετε βρει κάποιον να ενοχλεί στο facebook.

Όταν κάνετε ένα διάλειμμα από τους χρήστες του facebook, θα βλέπετε λιγότερο περιεχόμενο από αυτούς. Οι αναρτήσεις, οι φωτογραφίες, τα βίντεό τους κ.λπ. δεν θα εμφανίζονται στη ροή ειδήσεων σας. Επίσης, δεν θα σας ζητηθεί να τους στείλετε μήνυμα ή να τους προσθέσετε ετικέτα σε φωτογραφίες.

Εκτός από αυτό, η λειτουργία σάς επιτρέπει επίσης να περιορίσετε τη δυνατότητα κάποιου να βλέπει τις αναρτήσεις σας και τις αναρτήσεις στις οποίες έχετε επισημανθεί.

Τι συμβαίνει όταν κάνετε ένα διάλειμμα από κάποιον;

Όταν κάνετε ένα διάλειμμα από κάποιον στο facebook, θα μπορείτε:

Δείτε λιγότερα από το προφίλ κάποιου: Αυτό περιορίζει την ορατότητα του λογαριασμού από τον οποίο έχετε κάνει ένα διάλειμμα. Οι αναρτήσεις τους και οι αναρτήσεις στις οποίες έχουν επισημανθεί δεν θα εμφανίζονται στη ροή Ειδήσεων σας.

Περιορίστε τη δυνατότητα ενός προφίλ να βλέπει τις αναρτήσεις σας: Όταν κάνετε ένα διάλειμμα από κάποιον, δεν θα μπορεί να δει όλες τις αναρτήσεις σας. Αντίθετα, θα προστεθούν στις Περιορισμένες λίστες σας και θα μπορούν να δουν μόνο αναρτήσεις στις οποίες τους προσθέτετε ετικέτα.

Το άτομο δεν θα λαμβάνει ειδοποιήσεις: Εάν κάνετε ένα διάλειμμα από κάποιον, το άτομο δεν θα λαμβάνει ειδοποιήσεις και δεν θα μπορεί να γνωρίζει για τη δράση σας.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την ενεργοποίηση και τη χρήση της λειτουργίας “Διακοπή λειτουργίας”.

Τώρα που γνωρίζετε τη δυνατότητα να κάνετε διάλειμμα, ίσως θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Take a Break του facebook.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή facebook στο smartphone Android.

2. Τώρα, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης για να ανοίξετε το προφίλ του ατόμου και πατήστε στο “Τρεις τελείες” όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Στη σελίδα ρυθμίσεων προφίλ, πατήστε το Οι φιλοι επιλογή.

4. Στο επόμενο αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε το Κάνε ένα διάλειμμα επιλογή.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Spotify το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Τώρα, θα ανακατευθυνθείτε σε μια νέα σελίδα. Πατήστε στο Δείτε Επιλογές κουμπί, όπως φαίνεται παρακάτω.

6. Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε το “Περιορίστε πού βλέπετε (χρήστη)” επιλογή και πατήστε το ‘Αποθηκεύσετε κουμπί ‘.

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση “ mecoolbestandroid “

7. Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα και ορίστε τις προτιμώμενες επιλογές απορρήτου “Περιορίστε τι θα δει ο χρήστης” και Επεξεργαστείτε ποιος μπορεί να δει προηγούμενες αναρτήσεις.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Take a Break του facebook.

13 Διασκεδαστικές επεκτάσεις Chrome για Break Time(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αντιστρέψετε ένα διάλειμμα στο facebook;

Εάν θέλετε να αντιστρέψετε ή να αναιρέσετε τις αλλαγές που έχετε κάνει και θέλετε να δείτε περισσότερα από το άτομο, πρέπει να επαναφέρετε όλες τις αλλαγές που έχετε κάνει.

Πρέπει να μεταβείτε στο προφίλ χρήστη, να πατήσετε ξανά το «Κάντε ένα διάλειμμα» και μετά να επαναφέρετε όλες τις αλλαγές που έχετε κάνει. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε «Εμφάνιση (όνομα ατόμου) οπουδήποτε στο facebook» και να αντιστρέψετε όλες τις αλλαγές που κάνατε ενώ κάνετε ένα διάλειμμα.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τη χρήση Η δυνατότητα «Κάνε διάλειμμα» του facebook. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *