Πώς να κάνετε μια κοινή ανάρτηση στο Instagram; (Συνεργασίες Instagram)

Τον Οκτώβριο του 2021, το Instagram κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Collabs. Το Collabs χρησίμευσε ως ένας νέος τρόπος για τη σύνταξη αναρτήσεων και κυλίνδρων από κοινού, καθιστώντας το πιο ισχυρό εργαλείο για το κοινωνικό μάρκετινγκ.

Εάν χρησιμοποιείτε ενεργά την εφαρμογή Instagram, μπορεί να έχετε δει πολλούς δημιουργούς περιεχομένου να δημοσιεύουν κοινές αναρτήσεις στο Instagram. Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ Πώς να δημοσιεύσετε μια κοινή ανάρτηση στο Instagram; Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση μιας τέτοιας δυνατότητας;

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε το Instagram Collabs και πώς είναι χρήσιμο στους χρήστες της πλατφόρμας. Αλλά πρώτα, ας εξερευνήσουμε τα πάντα για το Instagram Collab Post.

Τι είναι το Joint Post στο Instagram; (Αναρτήσεις συνεργασίας)

Το Instagram Collabs είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να συντάξετε περιεχόμενο με άλλους λογαριασμούς. Για παράδειγμα, εάν μοιραστείτε μια ανάρτηση σε συνεργασία με άλλους ιδιωτικούς ή δημόσιους λογαριασμούς, οι ακόλουθοι του άλλου λογαριασμού θα μπορούν να δουν τη δημοσίευση στη ροή τους.

Έτσι, μια ανάρτηση συνεργασίας στο Instagram είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει σε δύο χρήστες να μοιράζονται την ίδια ανάρτηση στη ροή ή στους τροχούς τους. Όταν συνεργάζεστε αναρτάτε, εδώ είναι τα πράγματα που θα συμβούν.

  • Και τα δύο ονόματα θα εμφανίζονται στην κεφαλίδα.
  • Η ανάρτηση θα κοινοποιηθεί και στα δύο σύνολα ακολούθων.
  • Η ανάρτηση θα είναι ζωντανή και στα δύο πλέγματα προφίλ.
  • Μοιραστείτε τις απόψεις, τα likes και τα σχόλια.

Σε τι διαφέρει το Instagram Collab από το Tagging;

Το Instagram Collab μπορεί να ακούγεται σαν μια υπάρχουσα ετικέτα προφίλ ή μια δυνατότητα μετά την προσθήκη ετικετών για τους περισσότερους χρήστες. Ενώ τόσο το Instagram Collab όσο και η προσθήκη ετικετών μοιράζονται πολλές ομοιότητες, είναι διαφορετικά και χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς.

Όταν προσθέτετε ετικέτα σε ένα προφίλ σε μια φωτογραφία, μόνο το άτομο με ετικέτα λαμβάνει μια ειδοποίηση και βλέπει τη δημοσίευση. Οι ακόλουθοι του ατόμου με ετικέτα δεν θα έβλεπαν ποτέ τη δημοσίευση.

Για να γίνει η ανάρτηση ορατή στο κοινό, το άτομο στο οποίο έχετε επισημάνει πρέπει να κοινοποιήσει τη δημοσίευση στη ροή ή στο Instagram Stories του.

Στο Collab, το όνομα χρήστη σας θα εμφανίζεται στην κορυφή ή ακριβώς δίπλα στη λεζάντα της ανάρτησης. Το όνομα χρήστη σας θα εμφανίζεται ακόμη και στη ροή του άλλου ατόμου και δεν χρειάζεται να προσθέσετε ετικέτα σε κανέναν χρήστη, καθώς η ανάρτηση θα κοινοποιηθεί στους ακόλουθους και των δύο μερών.

Πώς να κάνετε κοινή ανάρτηση στο Instagram (Κοινή χρήση ανάρτησης συνεργασίας)

Η δυνατότητα ανάρτησης του Instagram Collab υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά πολλοί χρήστες δεν ξέρουν πώς να τη χρησιμοποιήσουν. Ως εκ τούτου, παρακάτω έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό πώς να κάνετε μια κοινή ανάρτηση στο Instagram με Συνεργασίες Instagram. Ας αρχίσουμε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android/iPhone σας και πατήστε το (+) εικονίδιο στο κάτω μέρος.

2. Στη συνέχεια, στην οθόνη Νέα ανάρτηση, επιλέξτε “Θέση‘ ή ‘Καρούλι», ό,τι θέλετε να μοιραστείτε σε συνεργασία.

Καρούλι

3. Συνεχίστε στην οθόνη μετά την κοινή χρήση πατώντας το Επόμενο κουμπί.

Επόμενο

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το «Κάντε tag ανθρώπουςεπιλογή.

Κάντε tag ανθρώπους

5. Στο κάτω μέρος της ανάρτησης, πατήστε στο «Προσκαλέστε συνεργάτηεπιλογή.

Προσκαλέστε συνεργάτη

6. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη θέλετε να προσκαλέσετε για συνεργασία. Πληκτρολογήστε το όνομα και επιλέξτε το προφίλ.

πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη

7. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το σημάδι ελέγχου εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.

πατήστε το εικονίδιο με το σημάδι επιλογής

8. Τώρα, πρέπει περιμένετε να αποδεχτεί την πρόσκληση ο συνεργάτης.

περιμένετε να αποδεχτεί την πρόσκληση ο συνεργάτης

Αυτό είναι! Μετά την αποδοχή της πρόσκλησης, το όνομα χρήστη σας και το όνομα χρήστη του συνεργάτη θα εμφανιστούν στην κεφαλίδα της ανάρτησης.

Η φωτογραφία Instagram δεν μπορεί να δημοσιευτεί: 9 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να συνεργαστείτε να δημοσιεύσετε στο Instagram μετά τη δημοσίευση;

Για όσους χρήστες αναζητούν μια ευθεία απάντηση, ΟΧΙδεν μπορείτε να κάνετε συνεργασίες ανάρτησης στο Instagram μετά τη δημοσίευση.

Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε μόλις κοινοποιηθεί η ανάρτηση είναι να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα. Ωστόσο, η προσθήκη ετικετών σε άτομα είναι πολύ διαφορετική από τη λειτουργία συνεργασίας.

Το Instagram ειδοποιεί όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η λειτουργία Instagram Collab δεν είναι διαθέσιμη;

Η λειτουργία Instagram Collab δεν είναι διαθέσιμη σε κάθε περιοχή και αν παραβιάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του Instagram ενώ κάνετε μια κοινή ανάρτηση, η δυνατότητα μπορεί να ανακληθεί από τον λογαριασμό σας.

Πολλοί χρήστες έχουν κάνει αναζήτηση στο Reddit, όπως το Instagram Collab δεν είναι διαθέσιμο. το πρόβλημα οφείλεται κυρίως στην αναφορά λογαριασμών και στον σκιώδη αποκλεισμό.

Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να συνεργάζεστε αναρτήσεις στο Instagram μετά τη δημοσίευση. Έτσι, αν προσπαθήσετε να προσθέσετε έναν συνεργάτη σε μια υπάρχουσα ανάρτηση, όλες οι προσπάθειές σας θα πάνε χαμένες. Αντίθετα, πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα ανάρτηση και να προσθέσετε έναν συνεργάτη.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική/τραγούδι

Έτσι, είναι πόσο εύκολο είναι κάντε μια κοινή ανάρτηση στο Instagram. Τα κοινά βήματα είναι εύκολο να ακολουθηθούν και σας επιτρέπουν να προσθέσετε έναν συνεργάτη στις αναρτήσεις. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη συνεργασία με άλλους χρήστες στο Instagram, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2 σκέψεις για το “Πώς να κάνετε μια κοινή ανάρτηση στο Instagram; (Συνεργασίες Instagram)”

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ.
    ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ INVITE COLLABORATOR?

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: