Πώς να κρύψετε τα γενέθλιά σας στο Facebook

Πώς να κρύψετε τα γενέθλιά σας στο Facebook

Το Facebook έχει μια εύχρηστη λειτουργία για υπενθυμίζοντας σας τα γενέθλια των φίλων σας. Παρόλο που μπορεί να σας αρέσει να στέλνετε ευχές γενεθλίων σε φίλους, μπορεί να μην θέλετε οι άλλοι να γνωρίζουν τα γενέθλιά σας.

Αν και δεν υπάρχει ένας απλός διακόπτης για την απόκρυψη γενεθλίων στο Facebook, μπορείτε να αλλάξετε ποιος μπορεί να το δει. Αυτό σας επιτρέπει να κρατήσετε την ξεχωριστή σας μέρα για τον εαυτό σας. Είτε για προστασία της ιδιωτικής ζωής είτε για άλλο λόγο, δείτε πώς να κρύψετε τα γενέθλιά σας στο Facebook.

Απόκρυψη των γενεθλίων σας στην εφαρμογή Facebook

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook για κινητά σε Android ή iPhone, μπορείτε εύκολα να κρύψετε τα γενέθλιά σας. Η διαδικασία είναι προς το παρόν η ίδια και στις δύο συσκευές.

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και πατήστε το δικό σας Προφίλ εικόνα στην κορυφή του Σπίτι οθόνη για να εμφανίσετε τη σελίδα του προφίλ σας.

Κάτω από το όνομά σας, επιλέξτε Αναρτήσεις και μετά επιλέξτε Δείτε τις πληροφορίες σας Σχετικά κοντά στο κάτω μέρος της ενότητας Λεπτομέρειες.

8 δημιουργικές «Χρόνια Πολλά» Ιδέες για Ιστορίες Instagram που πρέπει να δοκιμάσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μεταβείτε στην ενότητα Βασικές πληροφορίες και θα δείτε τα γενέθλιά σας. Παρακέντηση Επεξεργασία στα δεξιά.

Επιλέξτε το εικονίδιο στα δεξιά σας Γενέθλια (μήνας και ημερομηνία) και επιλέξτε Μόνο εγώ στο αναπτυσσόμενο μενού. Στη συνέχεια, κάντε το ίδιο για το έτος γέννησης αν θέλεις να κρύψεις και τα δύο. Αυτό κρύβει την ημερομηνία και το έτος γέννησής σας από όλους εκτός από εσάς.

Παρακέντηση Αποθηκεύσετε στον πάτο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πίσω βέλος επάνω αριστερά για έξοδο από κάθε οθόνη και επιστροφή στο προφίλ σας ή στην Αρχική οθόνη.

Απόκρυψη των γενεθλίων σας στον ιστότοπο του Facebook

Εάν τυχαίνει να ελέγχετε το Facebook στον ιστό ή ψάχνετε για τα γενέθλια των φίλων σαςμπορείτε να κάνετε βήματα για να κρύψετε και εκεί τη δική σας ξεχωριστή μέρα.

Επίσκεψη Facebook στον ιστό, συνδεθείτε και μεταβείτε στο Σπίτι σελίδα χρησιμοποιώντας το εικονίδιο στην επάνω πλοήγηση.

Επιλέξτε το δικό σας όνομα προφίλ στην πλαϊνή γραμμή στα αριστερά για να εμφανίσετε το προφίλ σας στο Facebook.

Κάτω από το όνομά σας, επιλέξτε Σχετικά με. Στη συνέχεια, στην περιοχή Σχετικά κάτω αριστερά, επιλέξτε Επικοινωνία και βασικές πληροφορίες.

Στα δεξιά, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Βασικές πληροφορίες και θα δείτε το δικό σας ημερομηνία γέννησης και έτος γέννησης.

Για να αλλάξετε ποιος μπορεί να δει την ημερομηνία γέννησής σας και το έτος γέννησής σας ταυτόχρονα, επιλέξτε το Επεξεργασία κουμπί (εικονίδιο μολυβιού) στα δεξιά.

Επιλέξτε τον επιλογέα κοινού για το καθένα.

Διαλέγω Μόνο εγώ στο πλαίσιο Επιλογή κοινού και επιλέξτε Εγινε. Και πάλι, αυτό κρύβει τα γενέθλιά σας από όλους εκτός από εσάς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Προσαρμοσμένη, Γνωριμίες ή Στενοί φίλοι εάν θέλετε να εμφανίζονται τα γενέθλιά σας μόνο σε μια προσαρμοσμένη λίστα ατόμων.

Στη συνέχεια, επιλέξτε Αποθηκεύσετε για να αποθηκεύσετε την αλλαγή σας.

Εναλλακτικά, εάν θέλετε να αλλάξετε συγκεκριμένα την ημερομηνία γέννησης ή το κοινό του έτους γέννησης, επιλέξτε το εικονίδιο του στα δεξιά. Αυτό μπορεί να εμφανίζεται ως εικονίδιο επαφής, υδρόγειο ή αστέρι ανάλογα με την τρέχουσα ρύθμιση.

Όταν εμφανιστεί το πλαίσιο Επιλογή κοινού, επιλέξτε Μόνο εγώ και μετά Εγινε όπως φαίνεται παραπάνω.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στο Σπίτι σελίδα χρησιμοποιώντας το εικονίδιο στην επάνω πλοήγηση ή επιλέξτε Αναρτήσεις για να δείτε το προφίλ σας ή να προσθέσετε μια ανάρτηση.

Αν θέλετε να κρατήσετε μυστική την ιδιαίτερη μέρα σας ή έχετε ανησυχίες για το απόρρητο με την εμφάνισή του, τώρα ξέρετε πώς να κρύψετε τα γενέθλιά σας στο Facebook.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *