Πώς να μοιραστείτε τραγούδια που σας αρέσουν στο Spotify το 2023

Το 2023, δεν υπάρχει έλλειψη υπηρεσιών ροής μουσικής, αλλά το Spotify συγκλονίζει τον κόσμο της ροής μουσικής. Καμία άλλη υπηρεσία ροής μουσικής δεν ταιριάζει με το επίπεδο του Spotify όσον αφορά την ποιότητα και τις δυνατότητες μουσικής.

Εάν βασίζεστε στο Spotify για να ικανοποιήσετε τις καθημερινές σας ανάγκες κατανάλωσης μουσικής, ίσως γνωρίζετε καλά τη δυνατότητα του να επισημαίνει τραγούδια ως αγαπημένα. Και είναι πολύ εύκολο να επισημάνετε ένα τραγούδι ως αγαπημένο στο Spotify.

Για να σας αρέσει ένα τραγούδι στο Spotify, πρέπει να παίξετε τη μουσική και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς. Αυτό θα προσθέσει αυτόματα το τραγούδι σας στη λίστα αναπαραγωγής Τραγούδια που σας αρέσουν. Ενώ το να αρέσεις σε ένα τραγούδι στο Spotify είναι εύκολο, τι γίνεται αν ο φίλος σου σου ζητήσει να μοιραστείς τα τραγούδια που σου αρέσουν;

Λοιπόν, μπορείτε να μοιραστείτε τα τραγούδια που σας αρέσουν ή ολόκληρη τη λίστα αναπαραγωγής με τους φίλους σας; Θα ξέρουμε τα πάντα Λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών που αρέστηκαν στο Spotify λεπτομερώς. Ας αρχίσουμε.

Πώς να μοιραστείτε τραγούδια που σας αρέσουν στο Spotify;

Δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί τρόποι μοιραστείτε τραγούδια που σας αρέσουν στο Spotify. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του Spotify είτε μια εφαρμογή για υπολογιστές/κινητά για να μοιραστείτε τα τραγούδια που έχετε επισημάνει ως αγαπημένα.

Πώς να βρείτε τραγούδι στο Snapchat το 2023 (Όλες οι μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μοιραστείτε τα τραγούδια που σας αρέσουν μεμονωμένα

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα τραγούδι που σας αρέσει με οποιονδήποτε. Δείτε πώς μπορείτε να μοιράζεστε τραγούδια που σας αρέσουν στο Spotify.

1. Ανοίξτε την έκδοση web ή την εφαρμογή για υπολογιστές του Spotify.

2. Μόλις φορτωθεί ο ιστότοπος Spotify, Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

3. Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, κάντε κλικ Τραγούδια που άρεσαν.

Τραγούδια που άρεσαν

4. Τώρα, βρείτε το τραγούδι που θέλετε να μοιραστείτε. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο Τραγούδι και επιλέξτε Μερίδιο.

Μερίδιο

5. Στο μενού Κοινή χρήση, επιλέξτε Αντιγραφή συνδέσμου τραγουδιού.

Αντιγραφή συνδέσμου τραγουδιού

6. Αυτό θα αντιγράψει το σύνδεσμο τραγουδιού Spotify στο πρόχειρό σας.

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με τους φίλους σας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τραγούδια που σας αρέσουν μόνο με τον φίλο σας.

Πώς να μοιραστείτε τη λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών που σας αρέσουν στο Spotify;

Για λόγους απορρήτου, το Spotify δεν σας το επιτρέπει κοινοποιήστε λίστες αναπαραγωγής που σας αρέσουν. Ωστόσο, μπορείτε να μετακινήσετε όλα τα τραγούδια που σας αρέσουν σε μια νέα λίστα αναπαραγωγής και, στη συνέχεια, να μοιραστείτε τη λίστα αναπαραγωγής μέσω συνδέσμου.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τη νέα λίστα αναπαραγωγής δημόσια στο προφίλ σας. Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τη λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών που σας αρέσουν στο Spotify.

1. Στην κύρια οθόνη του Spotify, κάντε κλικ Σύνδεση και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

2. Κάντε κλικ στο Τραγούδια που άρεσαν λίστα αναπαραγωγής στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

Τραγούδια που άρεσαν

3. Επιλέξτε ένα τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής και πατήστε CTRL+A προς την επιλέξτε όλα τα τραγούδια.

επιλέξτε όλα τα τραγούδια

4. Αφού επιλέξετε όλα τα τραγούδια, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω Προσθήκη στην λίστα αναπαραγωγής.

Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής

5. Κάντε κλικ στο Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής επιλογή

Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής

6. Αυτό θα δημιουργήσει μια νέα λίστα αναπαραγωγής και προσθέστε όλα τα επιλεγμένα τραγούδια που σας αρέσουν.

7. Τώρα κάντε δεξί κλικ στη λίστα αναπαραγωγής και επιλέξτε Μετονομάζω. Εισαγάγετε ένα νέο όνομα για τη λίστα αναπαραγωγής σας και κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε.

ΜετονομάζωΜετονομάζω

8. Κάντε δεξί κλικ στη λίστα αναπαραγωγής και επιλέξτε Μερίδιο να το μοιραστείς με τον φίλο σου. Στη συνέχεια, επιλέξτε Αντιγράψτε τον σύνδεσμο στη λίστα αναπαραγωγής.

Αντιγραφή συνδέσμου στη λίστα αναπαραγωγήςΑντιγραφή συνδέσμου στη λίστα αναπαραγωγής

10. Ο σύνδεσμος της λίστας αναπαραγωγής θα αντιγραφεί στο πρόχειρό σας. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο με άλλους.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τη λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών που σας αρέσουν στο Spotify.

Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αφαιρέσετε ένα τραγούδι που σας αρέσει στο Spotify;

Είναι εύκολο να αφαιρέσετε ένα τραγούδι που σας αρέσει στο Spotify. Για αυτό, ανοίξτε τη λίστα αναπαραγωγής που περιέχει το τραγούδι.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πράσινη καρδιά δίπλα στο τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής σας. Η πράσινη καρδιά θα αντικατασταθεί αμέσως από μια καθαρή, υποδεικνύοντας ότι το τραγούδι έχει αφαιρεθεί από τη λίστα αναπαραγωγής τραγουδιού που σας αρέσει.

Μοιραστείτε τραγούδια δημιουργώντας κωδικούς Spotify

κάντε κλικ στο κουμπί Λήψηκάντε κλικ στο κουμπί Λήψη

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι κωδικοί Spotify είναι βασικά εικόνες με δυνατότητα σάρωσης για οποιοδήποτε τραγούδι στο Spotify. Δημιουργεί έναν κωδικό τύπου QR για τραγούδια, άλμπουμ, καλλιτέχνες, λίστες αναπαραγωγής, podcast, ακόμη και για το προφίλ σας.

Έτσι, ένας άλλος καλύτερος και μοναδικός τρόπος κοινής χρήσης τραγουδιών ή λιστών αναπαραγωγής στο Spotify είναι η δημιουργία των κωδικών. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κωδικό Spotify για το αγαπημένο σας τραγούδι ή playlist και στη συνέχεια να τον μοιραστείτε με άλλους.

Το άτομο που έλαβε τον κωδικό Spotify πρέπει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Spotify για κινητά για να σαρώσει αυτές τις εικόνες τύπου κώδικα. Η σάρωση του κώδικα θα ανακατευθύνει αμέσως τον χρήστη στη σελίδα του στοιχείου. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής με φίλους στο Spotify.

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για πώς να δημιουργήσετε και να σαρώσετε κωδικούς Spotify. Φροντίστε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τα βήματα.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά εύκολα βήματα για να μοιραστείτε τραγούδια που σας αρέσουν στο Spotify. Μαζί με την κοινή χρήση των τραγουδιών που αρέσουν, έχουμε επίσης μοιραστεί τα βήματα για την κοινή χρήση της λίστας αναπαραγωγής τραγουδιών που αρέσουν στο Spotify. Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτές τις μεθόδους για να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Spotify με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης : Πώς να κρύψετε τα βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Facebook (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητές συσκευές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να διαγράψετε όλα τα βίντεο που σας αρέσουν στο YouTube [App &Web](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *