Πώς να παίξετε ξανά ένα Snap στο Snapchat

Πώς να παίξετε ξανά ένα Snap στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο, γνωστά ως Snaps, με τους φίλους τους. Τι γίνεται όμως αν σου λείπει ένα στιγμιότυπο από έναν φίλο και εύχεσαι να το δεις ξανά; Ευτυχώς, το Snapchat έχει μια επιλογή Replay που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε ένα στιγμιότυπο άλλη μια φορά.

Εάν επιθυμούσατε ποτέ να μπορούσατε να αναπαράγετε ξανά μια φωτογραφία ή ένα στιγμιότυπο βίντεο στο Snapchat για να δείτε καλύτερα, σας έχουμε καλύψει. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα επανάληψης του Snapchat και να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χάσετε ούτε στιγμή από τους φίλους σας. Είτε πρόκειται για μια αστεία φωτογραφία είτε για ένα συναρπαστικό βίντεο, θα μπορείτε να τραβήξετε κάθε στιγμιότυπο με ευκολία. Ακολουθήστε αυτό το βήμα προς βήμα σεμινάριο για να μάθετε πώς να αναπαράγετε ξανά snaps στο Snapchat.

Αυξάνεται η βαθμολογία σας στο Snap με τις συνομιλίες; (Εξήγηση)

Πώς να παίξετε ξανά ένα Snap στο Snapchat

Αφού προβάλετε τα Snaps, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Replay για να τα δείτε για δεύτερη φορά. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να παίξετε ξανά ένα Snap στο Snapchat. Οι οδηγίες είναι ίδιες για χρήστες iPhone και Android.

 1. Ανοίξτε το Snapchat στο smartphone σας και δείτε το εν λόγω Snap.
 2. Εάν είναι ένα Snap που δεν έχετε δει, θα έχει ετικέτα Νέο Snap. Αφού το δείτε, θα αλλάξει σε Άνοιξε.
 1. Αφού προβάλετε το Snap, βεβαιωθείτε ότι παραμένετε στο Κουβέντα οθόνη στα Μηνύματα Snapchat. Εάν αποχωρήσετε από την οθόνη Φίλοι, μεταβείτε σε άλλη οθόνη εντός της εφαρμογής ή κλείσετε την εφαρμογή Snapchat, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία για την επανάληψη ενός Snap.
 2. Μετά την προβολή του Snap, θα δείτε δύο κομμάτια κειμένου να αναβοσβήνουν κάτω από το όνομα χρήστη του φίλου σας. Θα πει κανείς Πατήστε για συνομιλίακαι θα πει ο άλλος Κρατήστε για επανάληψη.
 1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί επανάληψης (ή το όνομα του φίλου σας) μέχρι να φορτώσει ξανά το Snap του. Αυτή η διαδικασία πρέπει να διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.
 2. Όταν φορτωθεί το Snap, α συμπαγές κόκκινο τετράγωνο θα εμφανιστεί δίπλα στο όνομά τους εάν πρόκειται για φωτογραφία που αναπαράγετε ξανά και α μωβ τετράγωνο αν είναι στιγμιότυπο βίντεο.
 3. Όταν του φίλου σου Το Snap είναι έτοιμο και επαναφορτώθηκεμπορείτε να το επαναλάβετε προβάλλοντάς το με τον τρόπο που θα βλέπετε ένα κανονικό Snap στην εφαρμογή – επιλέγοντας Πατήστε για προβολή.
 4. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μήνυμα που θα σας ρωτάει εάν θέλετε να επαναλάβετε την αναπαραγωγή του Snap. Επιλέγω Επανάληψη να συνεχίσει.

Ο φίλος σας θα λάβει μια ειδοποίηση που θα του λέει ότι επαναλάβατε το Snap του, ανεξάρτητα από το αν ήταν φωτογραφία ή βίντεο. Αφού επαναλάβετε ένα Snap, δεν μπορείτε να το επαναλάβετε.

Μπορείτε να επαναλάβετε ένα Snap περισσότερες από μία φορές;

Δυστυχώς, μπορείτε να επαναλάβετε ένα snap μόνο μία φορά στο Snapchat. Η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης ενός Snap επίσης δεν αποτελεί επιλογή. Εάν το Snapchat σας πιάσει, θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναστολή ή αποκλεισμό του λογαριασμού σας στο Snapchat. Εάν επαναλάβετε ένα ιδιωτικό στιγμιότυπο, το άτομο θα μπορεί να δει ότι το κάνατε. Ωστόσο, εάν επαναλάβετε μια δημόσια ιστορία Snapchat, δεν θα ειδοποιηθούν γι’ αυτήν.

Αφού χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα επανάληψης για να παρακολουθήσετε ξανά ένα στιγμιότυπο, δεν θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για το ίδιο στιγμιότυπο στο μέλλον. Φροντίστε να μην χάσετε καμία κρίσιμη λεπτομέρεια την πρώτη φορά που θα το δείτε. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να ζητήσετε από τους φίλους σας να ορίσουν τα στιγμιότυπά τους σε κανένα χρονικό όριο ή βρόχο, επιτρέποντάς σας να τα βλέπετε για όσο χρονικό διάστημα θέλετε χωρίς να χρειάζεται επανάληψη.

Πώς να προβάλετε ένα στιγμιότυπο περισσότερες από δύο φορές

Το Snapchat έχει μια αυστηρή πολιτική να μην επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν snaps περισσότερες από μία φορές. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν βρει λύσεις για να προβάλλουν στιγμιότυπα πολλές φορές. Εδώ είναι μερικές μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε:

 • Λειτουργία πτήσης. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης, ανοίξτε το Snapchat και προβάλετε το στιγμιότυπο που θέλετε να επαναλάβετε. Κλείστε την εφαρμογή και απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης. Όταν ανοίξετε ξανά το Snapchat, το snap θα εξακολουθεί να μην έχει ανοιχτεί, επιτρέποντάς σας να το προβάλετε ξανά.
 • Επανάληψη από τον αποστολέα. Μπορείτε να ζητήσετε από τον αποστολέα να σας στείλει ξανά το snap. Εφόσον το Snapchat επιτρέπει στον αποστολέα να αναπαράγει τα δικά του στιγμιότυπα, μπορεί να χρησιμοποιήσει την επανάληψη του για να σας επιτρέψει να δείτε ξανά το στιγμιότυπο.
 • Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή. Αφού προβάλετε το snap στην οθόνη συνομιλίας, απεγκαταστήστε το Snapchat από τη συσκευή σας. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Το στιγμιότυπο που προβάλατε θα εξακολουθεί να εμφανίζεται ως μη ανοιγμένο και μπορεί να προβληθεί ξανά.
 • Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του Snapchat μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να ανοίξετε ξανά τα snaps περισσότερες από δύο φορές. Επί iOSμπορείς να πας Ρυθμίσεις > Γενικός > Αποθήκευση iPhone > Snapchat > Αποφόρτωση εφαρμογής. Επί Androidπαω σε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Snapchat > Αποθήκευση > Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Σημείωση: Αν και αυτές οι λύσεις μπορεί να είναι δελεαστικές, η χρήση ανεπίσημων μεθόδων ή τροποποιημένων εφαρμογών αντίκειται στις πολιτικές του Snapchat και μπορεί να οδηγήσει σε συνέπειες για τον λογαριασμό σας. Είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες του Snapchat όπως προβλέπεται και να τηρείτε τους όρους παροχής υπηρεσιών τους για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα με τον λογαριασμό σας.

Πώς να σταματήσετε να χάνετε τα στιγμιότυπα των φίλων σας

Το Snapchat συνήθιζε να αφήνει τα φωτογραφικά στιγμιότυπα να παραμένουν ορατά μόνο για 10 δευτερόλεπτα και τα στιγμιότυπα βίντεο μπορούσαν να προβληθούν μία φορά πριν εξαφανιστούν. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να αφαιρέσουν το χρονικό όριο στις φωτογραφίες τους και να ρυθμίσουν τα βίντεο για επαναφορά.

Θέλετε να δείτε τα στιγμιότυπα των φίλων σας χωρίς να χάσετε κανένα; Μπορείτε να τους ζητήσετε να ρυθμίσουν τα Snaps τους να επαναλαμβάνονται ή να καταργήσουν το χρονικό όριο για να σας βοηθήσουν. Όταν προβάλλετε ένα στιγμιότυπο φωτογραφίας χωρίς χρονικό όριο ή ένα επαναλαμβανόμενο στιγμιότυπο βίντεο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε για όσο χρονικό διάστημα θέλετε μέχρι να το πατήσετε για να το κλείσετε. Μπορείτε ακόμη και να το επαναλάβετε αν θέλετε.

Για να το κάνετε αυτό, πείτε στους φίλους σας να επιλέξουν το κουμπί χρονοδιακόπτη στο κάτω μέρος του κατακόρυφου μενού στη δεξιά πλευρά της οθόνης αφού στείλουν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο.

Το κουμπί χρονοδιακόπτη μοιάζει με α χρονόμετρο με σημάδι απείρου για φωτογραφικό στιγμιότυπο και α κυκλικό βέλος με ένα σημάδι απείρου για στιγμιότυπα βίντεο.

Μόλις το ρυθμίσουν, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα δεν θα έχουν χρονικό όριο και τα βίντεο θα κάνουν βρόχο αυτόματα. Χρειάζεται να το κάνουν μόνο μία φορά και θα είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση για όλα τα μελλοντικά στιγμιότυπα φωτογραφιών και βίντεο.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο στο Snapchat

Πώς να δείτε πόσους φίλους έχετε στο Snapchat

loop το αγαπημένο σας τραγούδι στο Spotify

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *