Πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2023 στο διαδίκτυο

Το Wimbledon 2023 είναι το τρίτο τουρνουά τένις Grand Slam της χρονιάς και η 136η διοργάνωση των Πρωταθλημάτων. Αυτή η ανάρτηση καλύπτει το πρόγραμμα και τις πλατφόρμες του τουρνουά για να παρακολουθήσετε τους αγώνες του Wimbledon 2023 online χωρίς καλωδιακή τηλεόραση.

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΗΒ – Ιούνιος 2022: Λογότυπο πρωταθλημάτων τένις Wimbledon με μπάλα του τένις.

Πρόγραμμα Wimbledon 2023

Το τουρνουά θα διαρκέσει 14 ημέρες τον Ιούλιο του 2023, ακριβώς 3–16 Ιουλίου. Η σειρά παιχνιδιού για κάθε αγωνιστική θα είναι διαθέσιμη το βράδυ πριν από το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Ακολουθεί μια περίληψη του προγράμματος του Πρωταθλήματος Wimbledon 2023:

Ημέρα
Εκδήλωση/Πρόγραμμα
Δευτ. 3 ΙουλίουΠρώτος γύρος ατομικού ανδρών και γυναικών
Τρίτη 4 ΙουλίουΠρώτος γύρος ατομικού ανδρών και γυναικών
Τετ. 5 ΙουλίουΒ’ γύρος ατομικού ανδρών και γυναικών

Πρώτος γύρος διπλού ανδρών & γυναικών

Πέμ. 6 ΙουλίουΒ’ γύρος ατομικού ανδρών και γυναικών

Πρώτος γύρος διπλού ανδρών & γυναικών

Παρασκευή 7 ΙουλίουΤρίτος γύρος απλού ανδρών και γυναικών

Διπλό Ανδρών & Γυναικών Β’ Γύρος

Σάββατο 8 ΙουλίουΤρίτος γύρος απλού ανδρών και γυναικών

Διπλό Ανδρών & Γυναικών Β’ Γύρος

Κυρ 9 Ιουλίου4ος γύρος ατομικού ανδρών και γυναικών

Τρίτος Γύρος Διπλού Ανδρών & Γυναικών

Δευτ. 10 Ιουλίου4ος γύρος ατομικού ανδρών και γυναικών

Τρίτος Γύρος Διπλού Ανδρών & Γυναικών

Τρίτη 11 ΙουλίουΠροημιτελικοί απλού ανδρών και γυναικών

Προημιτελικοί διπλού ανδρών & γυναικών

Τετ. 12 ΙουλίουΠροημιτελικοί απλού ανδρών και γυναικών

Προημιτελικοί διπλού ανδρών & γυναικών

Πέμ. 13 ΙουλίουΗμιτελικοί Γυναικών (Ατομικό)

Ημιτελικοί ανδρών (Διπλός)

Παρασκευή 15 ΙουλίουΗμιτελικοί ανδρών (Απλό)

Ημιτελικοί Γυναικών (Διπλοί)

Σάββατο 16 ΙουλίουΤελικοί γυναικών (ατομικά)

Τελικός διπλού ανδρών

Κυρ 17 ΙουλίουΤελικός ατομικού ανδρών

Τελικός γυναικών (Διπλός)

Πού να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2023 σε απευθείας σύνδεση

Περίπου 2.500 ραδιοτηλεοπτικοί φορείς θα παρέχουν ζωντανή κάλυψη του Πρωταθλήματος Wimbledon 2023 παγκοσμίως. Η διαθεσιμότητα και τα χρονοδιαγράμματα μετάδοσης διαφέρουν ανά χώρα/περιοχή.

Το ESPN είναι η επίσημη εκπομπή του Πρωταθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βραζιλία και τη Νότια Αμερική/Λατινική Αμερική. Το Eurosport θα παρέχει κάλυψη στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Σλοβακία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Ισλανδία, η Ρουμανία κ.λπ.

~Το καλύτερο Android tv αυτή τη στιγμή μπορείς να δεις τα πάντα (είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσεις ποτέ)  MECOOL KM2 Plus Android 11 TV Box S905X4 2+16GB Dual-5G-WIFI Google Play Assistant Authentication Netdlix 4K Movie ~

***tips και σε συνδυασμό με το παρακάτω άρθρο βλεπετε τα παντα…

Πώς να κατεβάσετε το Sports HD Addon στο Kodi

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγκαταστήσετε το Sport HD Kodi Addon 2022

Στον Καναδά, το The Sports Network (TSN) και το Réseau des sports (RDS) θα μεταδίδουν αγώνες του Wimbledon στα αγγλικά και στα γαλλικά, αντίστοιχα.

Η πλήρης λίστα τηλεοπτικών σταθμών και τηλεοπτικών προγραμμάτων του Wimbledon 2023 είναι διαθέσιμη στο Η ιστοσελίδα του Wimbledon.

Το Πρωτάθλημα Wimbledon 2023 θα μεταδοθεί ζωντανά στο ESPN+, την υπηρεσία ροής βίντεο του ESPN. Η μηνιαία συνδρομή ESPN+ κοστίζει 9,99 $, ενώ το ετήσιο πρόγραμμα θα σας επιστρέψει 99 $.

Μπορείτε να κάνετε ροή ESPN+ σε κινητές συσκευές, κονσόλες παιχνιδιών, προγράμματα περιήγησης ιστού, αποκωδικοποιητές και έξυπνες τηλεοράσεις. Εγκαταστήστε την εφαρμογή ESPN στη συσκευή ροής σας και εγγραφείτε στο ESPN+ για να αποκτήσετε πρόσβαση στη ζωντανή μετάδοση του Wimbledon. Εγγραφείτε στον ιστότοπο ESPN+ (plus.espn.com) εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Το Eurosport θα διαχωρίσει την κάλυψη του Πρωταθλήματος Wimbledon 2023 μεταξύ των καναλιών Eurosport 1 και Eurosport 2. Η πλατφόρμα ροής θα μεταδίδει ζωντανά αγώνες του Wimbledon, συνεντεύξεις παικτών και highlights.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Eurosport Player στη συσκευή ροής σας και αγοράστε ένα Eurosport Pass (κοστίζει περίπου 6,99 £ το μήνα). Σημειώστε ότι οι κάρτες Eurosport έχουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή σας.

Η εφαρμογή Eurosport Player είναι διαθέσιμη σε κινητά (iOS και Android), κονσόλες (PS4 και Xbox One), Fire TV, Samsung TV και προγράμματα περιήγησης ιστού.

Ένα πρόγραμμα “Hulu + Live TV” σάς παρέχει πρόσβαση σε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, Disney+, ESPN+ και περιεχόμενο κατ’ απαίτηση (ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ κ.λπ.) στη βιβλιοθήκη του Hulu.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες του Wimbledon 2023 και τις καθημερινές καλύτερες στιγμές στο Hulu μέσω ESPN και ESPN2. Το πρόγραμμα Live TV του Hulu ξεκινά από 69,99 $/μήνα και είναι διαθέσιμο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Wimbledon του 2023 θα μεταδοθεί ζωντανά στα κανάλια ESPN και ESPN2 στο YouTube TV. Η πλατφόρμα ροής είναι επίσης διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και προσφέρει μηνιαίο πρόγραμμα για 72,99 $. Υπάρχει μια δοκιμαστική προσφορά 14 ημερών για συνδρομητές για πρώτη φορά.

Μπορείτε να μεταδώσετε το τουρνουά δωρεάν εάν εγγραφείτε στο YouTube TV στις 3 Ιουλίου και ακυρώσετε τη συνδρομή σας έως τις 16 Ιουλίου. Η συμμετοχή σε μια οικογενειακή ομάδα YouTube TV είναι ένας άλλος τρόπος για να παρακολουθήσετε δωρεάν το Πρωτάθλημα Wimbledon 2023.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες του Wimbledon 2023 στο fuboTV μέσω του καναλιού ESPN. Η μηνιαία συνδρομή του fuboTV ξεκινά από 74,99 $ και όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για νέους πελάτες.

Το fuboTV υποστηρίζει πολλαπλές συσκευές ροής συμπεριλαμβανομένων των Amazon Fire TV, Apple TV, Android, iPhone, Roku, Xbox κ.λπ. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή fuboTV σε προγράμματα περιήγησης ιστού και να επιλέξετε μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων—Vizio, Samsung και Hisense.

Όλα τα προγράμματα DIRECTV Stream (από 74,99 $/μήνα) έχουν ESPN και ESPN2 στη σειρά καναλιών τους. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό DIRECTV, επιλέξτε το πρόγραμμα που προτιμάτε και εγκαταστήστε την εφαρμογή DIRECTV στη συσκευή ροής σας.

Το DIRECTV είναι επίσης προσβάσιμο από (υποστηριζόμενα) προγράμματα περιήγησης ιστού, αποκωδικοποιητές και έξυπνες τηλεοράσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2023 μέσω DIRECTV σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα στο οικιακό σας δίκτυο. Το DIRECTV περιορίζει την ταυτόχρονη ροή σε τρεις συσκευές για ροές εκτός σπιτιού.

Το Nine Network έχει το δικαίωμα μετάδοσης του τουρνουά Wimbledon στην Αυστραλία. Εάν δεν έχετε καλωδιακή τηλεόραση, μπορείτε να μεταδώσετε το Championships στην υπηρεσία ροής βίντεο του 9Now—Nine Network.

Το 9Now είναι δωρεάν για χρήση και δεν απαιτεί συνδρομή ή πληρωμή. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσετε περιστασιακή διακοπή της διαφήμισης κατά τη ροή ζωντανού περιεχομένου ή περιεχομένου κατ’ απαίτηση.

Εάν βρίσκεστε στον Καναδά, αγοράστε τη μηνιαία συνδρομή TSN $19,99 για να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2023 στο διαδίκτυο χωρίς καλώδιο. Εγγραφείτε στο μηνιαίο πρόγραμμα RDS (επίσης 19,99 $) εάν προτιμάτε τη γαλλική μετάδοση.

Με μια συνδρομή στο Sling Orange (40$/μήνα), μπορείτε να παρακολουθήσετε το Wimbledon στο διαδίκτυο Συσκευές που υποστηρίζονται από σφεντόνα. Το πρόγραμμα Orange περιλαμβάνει και τα τρία κανάλια ESPN (ESPN, ESPN2 και ESPN3) και σας επιτρέπει να κάνετε ροή σε μία συσκευή κάθε φορά. Αγοράστε το πρόγραμμα “Orange & Blue” (60 $/μήνα) για να κάνετε streaming TV Sling σε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα.

Παρακολουθήστε τη ζωντανή ροή του Wimbledon 2023 στο Διαδίκτυο

Το YouTube TV και το 9Now είναι οι καλύτερες επιλογές για να παρακολουθήσετε δωρεάν το Wimbledon του 2023 στο διαδίκτυο. Το ESPN+, το TSN/RDS και το Eurosport είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις.

Οι παραπάνω υπηρεσίες ροής περιορίζονται γεωγραφικά σε συγκεκριμένες περιοχές/χώρες. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN).

Διαβάστε επίσης:

Πώς να παρακολουθήσετε το Αυστραλιανό Όπεν 2023

Πώς να εγκαταστήσετε το Eurosport Player Kodi Addon [2022]

Πώς να κατεβάσετε το Sports HD Addon στο Kodi

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *