Πώς να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις Android από τα Windows 11

Πώς να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις Android από τα Windows 11

How to Make and Receive Android Phone Calls from Windows 11

Στα Windows 11, έχετε την επιλογή να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις. Για αυτό, πρέπει να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Microsoft Phone Link. Η εφαρμογή Phone Link είναι ενσωματωμένη στις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 11, αλλά δεν είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί.

Για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις από τον υπολογιστή σας, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Phone Link στα Windows 11 και την εφαρμογή Link to Windows στη συσκευή σας Android. Μόλις εγκατασταθεί, πρέπει να συνδέσετε το smartphone Android με τα Windows 11 για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις.

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο Android σας απευθείας από τα Windows 11 , διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με την πραγματοποίηση και τη λήψη τηλεφωνικών κλήσεων από τον υπολογιστή σας Windows 11. Ας τσεκάρουμε.

Τι είναι το “Spam”;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για να πραγματοποιήσετε και να λάβετε τηλεφωνικές κλήσεις Android από τα Windows 11

Σημαντικό: Η κλήση απαιτεί συνδεσιμότητα Bluetooth στον υπολογιστή σας και στο Android. Εάν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει Bluetooth, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε ή να λάβετε κλήσεις. Επομένως, ακολουθήστε τα βήματα μόνο εάν ο υπολογιστής σας με Windows 11 διαθέτει δυνατότητα Bluetooth.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην ενότητα Bluetooth και συσκευές στα αριστερά.

Πώς να μάθετε έναν άγνωστο αριθμό καλούντος(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα τηλεφωνικής σύνδεσης στο δεξιό τμήμα του παραθύρου.

 

4. Στην οθόνη Phone Link, κάντε κλικ στο κουμπί Get Started .

 

5. Τώρα, ανοίξτε το Google Play Store στο Android σας και εγκαταστήστε την εφαρμογή Link to Windows . Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το.

 

6. Τώρα, στην οθόνη του υπολογιστή σας, τσεκάρετε την επιλογή ‘Έχω έτοιμη την εφαρμογή Link to Windows’ και κάντε κλικ στην επιλογή Pair with QR code .

Πώς να ελέγξετε ή να διαχειριστείτε τη μουσική του τηλεφώνου Android από τα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Τώρα, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Link to Windows Android για να σαρώσετε τον κωδικό QR που εμφανίζεται από την εφαρμογή για υπολογιστές Phone Link.

8. Μόλις τελειώσετε, η συσκευή σας Android θα εμφανίσει την οθόνη «Σύζευξη με υπολογιστή» .

 

9. Μετά τη σύζευξη, πρέπει να εκχωρήσετε όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή Android Link to Windows.

 

10. Μόλις ολοκληρωθεί το τμήμα ζεύξης, θα δείτε μια οθόνη όπως παρακάτω.

Πώς να μάθετε έναν άγνωστο αριθμό καλούντος(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

11. Για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις από τα Windows 11, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Κλήσεις (σε προεπισκόπηση) στην επάνω αριστερή γωνία.

 

12. Τώρα μπορείτε να αναζητήσετε ένα όνομα ή έναν αριθμό επαφής στο πλαίσιο επαφής σας . Εναλλακτικά, μπορείτε να εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου στο πληκτρολόγιο κλήσης και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Κλήση. Αυτό θα ξεκινήσει την κλήση σας.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή Phone Link για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις από υπολογιστή. Η εφαρμογή Phone Link για υπολογιστή θα εκτελείται στο παρασκήνιο και θα σας ειδοποιεί για τις εισερχόμενες κλήσεις.

 

Έτσι, αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να πραγματοποιείτε ή να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις από τον υπολογιστή σας με Windows 11. Εάν γνωρίζετε οποιονδήποτε άλλο τρόπο για να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση από υπολογιστή, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Πώς να απενεργοποιήσετε την κλήση WiFi σε τηλέφωνο Android (Όλες οι συσκευές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *