Πώς να Ρολάρετε Παντελόνι

Πώς να Ρολάρετε Παντελόνι

Μάθετε όλα τα καλύτερα στυλ για μανσέτες παντελονιού και παπούτσια με τις συμβουλές μας μόδας

Ψάχνετε για έναν πραγματικά εύκολο τρόπο να αναδείξετε το στυλ σας? Ή μήπως το παντελόνι σας είναι λίγο πολύ φαρδύ ή μακρύ; Αντί να αφήνετε το παντελόνι σας να μαζεύεται πάνω από τα παπούτσια σας, το να ρίξετε τις μανσέτες στα πόδια σας είναι ένα γρήγορο κόλπο μόδας που αναδεικνύει κάθε ντύσιμο. Ο τρόπος με τον οποίο τυλίγετε το παντελόνι σας εξαρτάται από την εφαρμογή τους και τα παπούτσια που θέλετε να φορέσετε, αλλά έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε εδώ. Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση του εύχρηστου οδηγού μας, το παντελόνι σας θα δείχνει και θα ταιριάζει υπέροχα.

online alternative shop(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Τυλίξτε τα μπατζάκια του παντελονιού σας προς τα πάνω για να κάνετε ένα μόνο ρολό αν φοράτε σκληρό τζιν.
Κάντε ένα διπλό ρολό διπλώνοντας τα μπατζάκια του παντελονιού σας προς τα πάνω κατά . Διπλώστε ξανά τη μανσέτα για να κρύψετε τη ραφή του στρίφωμα.
Δημιουργήστε ένα κοκαλιάρικο ρολό τυλίγοντας τη μανσέτα προς τα πάνω ώστε να καλύπτει μόνο τη ραφή του στρίφωμα. Συνεχίστε να τυλίγετε τη μανσέτα προς τα πάνω 1 ή 2 φορές, ώστε να παραμένει στη θέση της.
Τσιμπήστε το πλεονάζον ύφασμα στη ραφή και τραβήξτε το προς τα πίσω προς τη φτέρνα σας. Στη συνέχεια, διπλώστε το στρίφωμα δύο φορές για να φτιάξετε ένα ρολό.

Πώς να ξεπεράσω την κρίση πανικού.(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 Βήματα

Single Roll

Χρησιμοποιήστε ένα μονό ρολό σε πιο σκληρό τζιν παντελόνι σε συνδυασμό με χοντρά παπούτσια. Δεδομένου ότι σηκώνετε τη μανσέτα σας μόνο μία φορά, το σκληρό τζιν θα βοηθήσει το στυλ σας να διαρκέσει όλη την ημέρα. Εάν έχετε ένα χοντρό, βαρύ τζιν τζιν, θα λειτουργήσουν τέλεια για αυτή τη μανσέτα. Φορέστε ένα ζευγάρι μπότες ή αθλητικά παπούτσια με φαρδιά μύτη για να τονίσετε την εμφάνιση του παντελονιού σας.

Εάν το παντελόνι σας είναι ήδη λίγο μακρύ ή αδύνατο, στρίψτε το στο σωστό μήκος πριν το κυλήσετε.
Διπλώστε το κάτω μέρος του παντελονιού σας προς τα πάνω κατά περίπου . Φορέστε το παντελόνι και τα παπούτσια σας πριν αρχίσετε να τα κυλάτε, ώστε να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το πώς φαίνονται. Πιέστε τις άκρες των μανσετών του παντελονιού σας από τις ραφές και τραβήξτε τις αργά προς τα πάνω. Στη συνέχεια, απλώς ισοπεδώστε τις πλευρές κάθε περιχειρίδας και προσαρμόστε τις έτσι ώστε να έχουν το ίδιο πλάτος σε κάθε πόδι.

Εάν έχετε μακρύτερα πόδια, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε ένα «μακρύ ρολό» με το παντελόνι σας. Δοκιμάστε να γυρίσετε τη μανσέτα σας με μια άλλη για να το συνδυάσετε με μπότες εργασίας. Απλά να γνωρίζετε ότι αυτό το στυλ θα μπορούσε να κάνει τα πόδια σας να φαίνονται λίγο πιο κοντά από ό,τι είναι.
Τραβήξτε το πάνω μέρος της μανσέτας για να δημιουργήσετε μια πιο casual εμφάνιση. Αντί να κάνετε τη μανσέτα του παντελονιού σας να φαίνεται τέλεια, πιέστε το πάνω μέρος της μανσέτας σε μερικά σημεία και λυγίστε την ελαφρά προς τα κάτω. Με αυτή τη χαλαρή εφαρμογή, θα φαίνεστε κομψή και χαλαρή ταυτόχρονα.

 Διπλό ρολό

Φορέστε τη διπλή μανσέτα με slim-fit παντελόνι και οποιαδήποτε παπούτσια. Η μανσέτα με διπλό ρολό είναι ένας κλασικός, δημοφιλής τρόπος για να τυλίγετε τα παντελόνια και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Χρησιμοποιήστε ένα διπλό ρολό σε στυλ όπως τζιν, chinos, χακί και παντελόνια που είναι ίσια ή λεπτή, ώστε να μην λεπτύνει το ύφασμα στον αστράγαλό σας. Δοκιμάστε να κουνήσετε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με χαμηλή ή ψηλή κορυφή, παπούτσια ή γόβες με τις διπλές μανσέτες σας για να ταιριάζουν με το στυλ σας.

Μια διπλή μανσέτα μπορεί να είναι πολύ άτυπη για φόρεμα παντελονιών σε περιπτώσεις όπως εκδηλώσεις με μαύρη γραβάτα. Αν το παντελόνι σας είναι πολύ μακρύ, φροντίστε να το στριφώσει επαγγελματικά από έναν ράφτη.
Τυλίξτε το κάτω μέρος του παντελονιού σας προς τα πάνω περίπου. Δεν πειράζει αν δεν είσαι ακριβής με τη μέτρησή σου. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις μανσέτες λείες και χωρίς ρυτίδες καθώς τις τυλίγετε στο πόδι σας. Κάντε και τις δύο μανσέτες με το ίδιο πλάτος, ώστε να είναι συμμετρικές.

Είναι πιο εύκολο να δεις πώς είναι το ρολό παντελόνι σου αν το φορέσεις πρώτα, αλλά μπορείς ακόμα να κουμπώσεις τα πόδια όταν δεν το φοράς.
Τυλίξτε το παντελόνι σας για δεύτερη φορά για να κρύψετε το στρίφωμα. Τσιμπήστε το διπλωμένο μέρος του ποδιού του παντελονιού σας και διπλώστε το ξανά για να καλύψετε μόνο την επάνω άκρη της μανσέτας. Λειώστε τις πτυχές και τις ρυτίδες, ώστε οι μανσέτες σας να έχουν μια καθαρή, ομοιόμορφη εμφάνιση ακριβώς πάνω από το επάνω μέρος του παπουτσιού σας. [8]

Αποφύγετε να σηκώνετε το παντελόνι σας πάνω από 2 φορές, καθώς μπορεί να αρχίσουν να φαίνονται ογκώδη ή δυσανάλογα με τα υπόλοιπα πόδια σας.

 Skinny Roll

Δοκιμάστε ένα skinny roll σε ένα στενό παντελόνι με στενά παπούτσια. Οι στενές μανσέτες φαίνονται καλύτερα σε παντελόνια που δεν έχουν πολύ ύφασμα στο κάτω μέρος των ποδιών. Επειδή ένα κοκαλιάρικο ρολό έχει πιο λεπτό προφίλ από άλλες μεγάλες μανσέτες, δοκιμάστε να το φορέσετε με ένα ζευγάρι στενά αθλητικά παπούτσια ή slip-ons για μια πραγματικά κομψή εμφάνιση.

Αποφύγετε τη χρήση λεπτού ρολού για μεγάλα, ογκώδη παπούτσια, όπως μπότες εργασίας ή ογκώδη αθλητικά παπούτσια, καθώς μπορεί να κάνει τα πόδια σας να φαίνονται μεγαλύτερα από ό,τι είναι.
Τυλίξτε το στρίφωμα πάνω από τη ραφή. Τσιμπήστε το κάτω μέρος των ποδιών του παντελονιού σας κοντά στη ραφή και διπλώστε το αργά προς τα πάνω. Κάντε το πρώτο δίπλωμα τόσο παχύ όσο η ραφή και λειάνετε.

Εάν φοράτε κομμένα στενά τζιν που δεν έχουν στριφωμένες ραφές, μπορεί να μην μπορείτε να κάνετε λεπτές μανσέτες. Χωρίς τις ραφές, οι μανσέτες μπορεί να είναι πολύ λεπτές για να παραμείνουν στη θέση τους. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε μανσέτες με διπλό ρολό.
Διπλώστε τις μανσέτες για δεύτερη φορά (και μια τρίτη αν θέλετε). Φέρτε την τυλιγμένη άκρη στο κάτω μέρος του ποδιού του παντελονιού σας προς τα επάνω και διπλώστε την ξανά. Κρατήστε τη μανσέτα στο ίδιο μέγεθος αφού τη διπλώσετε, ώστε να μην φαρδαίνει περισσότερο. Εάν θέλετε να φαίνεται λίγο περισσότερο το παπούτσι ή ο αστράγαλός σας, τότε τυλίξτε τη μανσέτα σας άλλη μια φορά και λειάνετε.

Για ψηλά παπούτσια, κυλήστε το παντελόνι σας πάνω από τον αστράγαλό σας. Για ψηλά παπούτσια, τυλίξτε κάθε μανσέτα προς τα πάνω μέχρι να εμφανιστεί ολόκληρο το παπούτσι σας.
Εάν οι μανσέτες αισθάνεστε πολύ σφιχτές στα πόδια σας, κυλήστε τις προς τα κάτω για να εφαρμόζουν λίγο πιο χαλαρά.

 Pinroll

Χρησιμοποιήστε τη μανσέτα pinroll για παντελόνια με φαρδύτερα πόδια και κάθε τύπο παπουτσιού. Δοκιμάστε pinrolls σε τζιν, chinos, χακί και παντελόνια που έχουν λίγο επιπλέον ύφασμα κοντά στη μανσέτα. Δεδομένου ότι μια μανσέτα με pinroll εφαρμόζει σφιχτά στο πόδι σας, φαίνεται υπέροχο με οποιοδήποτε παπούτσι στην ντουλάπα σας, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλών και ψηλών.

Τα pinrolls είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κουμπώσετε το παντελόνι σας αν είναι πολύ μακριά και πολύ φαρδιά.
Τα στενά τζιν και τα στενά παντελόνια συνήθως δεν έχουν αρκετό περιττό ύφασμα για ρολό.
Αποφύγετε να βάζετε μανσέτες με pinroll σε παντελόνια, καθώς έχουν υπερβολικό ύφασμα και μπορεί να κάνουν τα ρολά να φαίνονται ογκώδη.
Τραβήξτε τη ραφή προς τα έξω και μακριά από το πόδι σας. Κρατήστε το στρίφωμα του παντελονιού σας στο σημείο που συναντά τη ραφή. Τραβήξτε το στρίφωμα σφιχτά στην ίδια πλευρά με το ρύγχος, ώστε μια μικρή περίσσεια υφάσματος να κρέμεται από το πόδι σας.

Κρατήστε τη ραφή στο εξωτερικό του παντελονιού σας τραβηγμένη σφιχτά στον αστράγαλό σας.
Διπλώστε το ύφασμα που περισσεύει πίσω προς τη φτέρνα σας. Πρώτα, τσιμπήστε το ύφασμα που περισσεύει μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας στο σημείο που συναντά τον εσωτερικό αστράγαλό σας. Στη συνέχεια, τραβήξτε το ύφασμα σφιχτά στο πόδι σας και τυλίξτε το πίσω στη φτέρνα σας. Συνεχίστε να κρατάτε την πτυχή στη θέση της πάνω από τη φτέρνα σας για να μην ξεκολλήσει.

Διπλώνοντας το περίσσιο ύφασμα προς τα πίσω πριν τυλίγετε το παντελόνι σας, το κάνει κωνικό στο κάτω μέρος και εφαρμόζει πιο σφιχτά στο πόδι σας.
Τυλίξτε το μπατζάκι του παντελονιού σας προς τα πάνω δύο φορές για να ασφαλίσετε το δίπλωμα στη θέση του. Σηκώστε το κάτω στρίφωμα του μπατζιού του παντελονιού σας και τυλίξτε το πάνω στο πόδι σας κατά περίπου . Στη συνέχεια, διπλώστε ξανά τη μανσέτα από μια άλλη. Όταν τελειώσετε, το περίσσιο ύφασμα που κρεμόταν θα μπει στη μανσέτα και θα σας δώσει μια ωραία, καθαρή εμφάνιση.

Εάν φοράτε παπούτσια με χαμηλό κάλυμμα, το κάτω μέρος της μανσέτας πρέπει να είναι περίπου πάνω από τον αστράγαλό σας. Για ψηλά παπούτσια, μπορείτε να έχετε το κάλυμμα της μανσέτας στο επάνω μέρος του παπουτσιού σας ή μπορείτε να το τυλίγετε ψηλότερα ώστε να πέφτει ακριβώς πάνω από το επάνω μέρος του παπουτσιού σας.

Συμβουλές

Αν θέλετε να βάλετε μόνιμα μανσέτες στο παντελόνι σας, μπορείτε να το ράψετε στη θέση τους.
Αν θέλετε πιο σφιχτή εφαρμογή, στερεώστε τις μανσέτες με λαστιχάκια για να μην γλιστρήσουν κάτω από τα πόδια σας.

 Αναφορές

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *