αριθμό τηλεφώνου WhatsApp

Πώς να βρείτε και να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου WhatsApp σας

Είτε μεταβαίνετε σε διαφορετικό τηλέφωνο, λαμβάνετε μια νέα κάρτα SIM ή απλά είστε περίεργοι, η εύρεση και η αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου WhatsApp είναι απλή. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

Πώς να βρείτε τον αριθμό WhatsApp σας

Η εύρεση του αριθμού τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας WhatsApp μπορεί να είναι απαραίτητη εάν αλλάζετε μια νέα συσκευή ή θέλετε να την ενημερώσετε. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τον αριθμό σας στο WhatsApp:

  1. Ανοίξτε το WhatsApp στο τηλέφωνό σας.
  2. Πατήστε το εικονίδιο με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Εάν έχετε iPhone, πατήστε το Ρυθμίσεις καρτέλα στην κάτω δεξιά γωνία.
  3. Πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος για να δείτε τον εγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου σας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Web

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα συνομιλίας στο WhatsApp

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό WhatsApp

Αν και είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε τον παλιό σας αριθμό WhatsApp με μια νέα κάρτα SIM, γενικά δεν συνιστάται, ειδικά εάν σκοπεύετε να εγκαταλείψετε τον παλιό αριθμό. Αυτό συμβαίνει επειδή θα σας καταστήσει αδύνατο να λάβετε τον κωδικό επαλήθευσης WhatsApp κατά την επανεγκατάσταση του WhatsApp ή τη μετάβαση σε νέο τηλέφωνο.

Επίσης, εάν ο παλιός σας αριθμός έχει εκχωρηθεί σε κάποιον άλλο, θα μπορούσε ενδεχομένως να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας WhatsApp.

Ευτυχώς, η αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου WhatsApp είναι εύκολη και δεν επηρεάζει τα μηνύματα ή τα πολυμέσα σας. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε, ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε το ίδιο τηλέφωνο ή διαφορετικό.

WhatsApp

Αλλαγή του αριθμού WhatsApp στο ίδιο τηλέφωνο

Για να αλλάξετε τον αριθμό σας στη συσκευή στην οποία χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή το WhatsApp, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Τοποθετήστε τη νέα κάρτα SIM στο τηλέφωνό σας και ανοίξτε το WhatsApp.
  2. Παω σε Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Αλλαγή αριθμού.
  3. Παρακέντηση Επόμενο.
  4. Εισαγάγετε τον παλιό και τον νέο αριθμό τηλεφώνου σας με τον σωστό κωδικό χώρας και πατήστε Επόμενο.
  5. Καθορίστε εάν θέλετε ή όχι να ειδοποιήσετε τις επαφές σας για τον νέο αριθμό και, στη συνέχεια, πατήστε Εγινε.
  6. Εισαγάγετε τον κωδικό που λάβατε μέσω SMS στον νέο αριθμό τηλεφώνου σας για επαλήθευση.

Αλλαγή του αριθμού WhatsApp σε νέο τηλέφωνο

Εάν κάνετε εναλλαγή σε νέο τηλέφωνο, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας WhatsApp στο Google Drive ή στο iCloud. Μόλις το κάνετε αυτό, αλλάξτε τον αριθμό τηλεφώνου WhatsApp στο παλιό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τα ίδια βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Μετά από αυτό, εγκαταστήστε το WhatsApp στο νέο σας τηλέφωνο, εισαγάγετε τον νέο αριθμό και επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας συνομιλίας. Στη συνέχεια, το WhatsApp θα σας αποσυνδέσει αυτόματα από το παλιό τηλέφωνο.

Τι συμβαίνει όταν αλλάζετε τον αριθμό WhatsApp

Η αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου WhatsApp δεν επηρεάζει τα υπάρχοντα μηνύματα, ομάδες ή πολυμέσα σας. Το WhatsApp διατηρεί επίσης όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, τις ρυθμίσεις και τις αποκλεισμένες επαφές WhatsApp.

Μόλις αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου WhatsApp, ο παλιός λογαριασμός σας διαγράφεται. Ως αποτέλεσμα, όσοι έχουν τον παλιό σας αριθμό δεν θα μπορούν να σας βρουν στο WhatsApp. Οι ομαδικές σας συνομιλίες θα λάβουν αυτόματα μια ειδοποίηση σχετικά με την αλλαγή του αριθμού σας. Επιπλέον, εάν έχετε επιλέξει να ειδοποιήσετε τις επαφές σας για την αλλαγή αριθμού, θα λάβουν ένα μήνυμα.

Και λίγο πολύ αυτό είναι. Η αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου σας WhatsApp είναι παιχνιδάκι και δεν θα διαταράξει ούτε ένα κομμάτι τις συνομιλίες σας. Μετά την αλλαγή, μπορείτε επίσης να συνδέσετε τον νέο σας λογαριασμό WhatsApp με άλλο τηλέφωνο ή υπολογιστή.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *