Πώς να βρείτε κάποιον στο Instagram με αριθμό τηλεφώνου

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να βρείτε κάποιον στο Instagram μέσω αριθμού τηλεφώνου. Μπορεί να έχετε ξεχάσει το όνομα χρήστη του ατόμου ή να μην θυμάστε το όνομά του.

Ό,τι κι αν είναι, η εύρεση κάποιου στο Instagram είναι δυνατή, και αυτό είναι επίσης, χωρίς να συνδέσετε κανένα εργαλείο τρίτου μέρους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε κάποιον στο Instagram μέσω αριθμού τηλεφώνου.

Εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τρόπους εύρεσης ατόμων στο Instagram μέσω αριθμού τηλεφώνου, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί διαφορετικούς τρόπους βρείτε κάποιον στο Instagram χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου. Ας τσεκάρουμε.

Πώς να βρείτε τις επαφές σας στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να βρείτε κάποιον στο Instagram με αριθμό τηλεφώνου

Σπουδαίος: Δεν θα βρείτε άτομα που δεν έχουν συνδέσει τους αριθμούς τηλεφώνου τους με τους λογαριασμούς IG τους. Σε αυτήν την περίπτωση, ακόμη και οι εφαρμογές εύρεσης ατόμων δεν θα λειτουργήσουν. Επίσης, είναι ανήθικο να βρίσκεις κάποιον που δεν γνωρίζεις προσωπικά στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Βρείτε άτομα στο Instagram χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου (Ανακαλύψτε άτομα)

Δεδομένου ότι το Instagram είναι μια εφαρμογή πρώτης για κινητά, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Instagram για να δείξουμε τα βήματα. Εδώ είναι τα βήματα για το find κάποιος στο Instagram χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Instagram, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ πάνω δεξιά.

μενού χάμπουργκερ

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ανακαλύψτε τους ανθρώπους.

Ανακαλύψτε τους ανθρώπους

5. Τώρα, στο Να επιτρέπεται στο Instagram να έχει πρόσβαση στις επαφές σας; προτροπή, επιλέξτε Να επιτρέπεται η πρόσβαση.

Να επιτρέπεται η πρόσβαση

6. Τώρα, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εκχωρήσετε δικαιώματα. Πατήστε στο Επιτρέπω κουμπί για να εκχωρήσετε τα δικαιώματα.

7. Η εφαρμογή θα σας δείξει όλα τα άτομα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Εάν έχετε αποθηκεύσει τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου, η εφαρμογή Instagram θα σας προτείνει να τους ακολουθήσετε.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ανακαλύψετε άτομα στο Instagram με αριθμό τηλεφώνου. Από εδώ και στο εξής, το Instagram θα χρησιμοποιεί τις επαφές σας για να σας βοηθήσει να βρείτε άτομα που γνωρίζετε και να τα βοηθήσει να σας βρουν.

Εάν η εφαρμογή δεν σας προτείνει τα άτομα που προστέθηκαν στο βιβλίο επαφών σας, πρέπει να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή. Για αναγκαστική διακοπή, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram

Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε στο Force Stop. Αυτό θα αναγκάσει να σταματήσει την εφαρμογή. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Instagram.

Ενεργοποιήστε την άδεια επαφών για την εφαρμογή Instagram

Εάν έχετε ενεργοποιήσει το Discover People αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τις επαφές σας στις προτάσεις, ενδέχεται να μην έχετε δώσει στην εφαρμογή τα απαραίτητα δικαιώματα.

Ακόμα κι αν έχετε επιτρέψει τις άδειες επαφών κατά την ενεργοποίηση της λειτουργίας Discover People, συνιστάται να ελέγξετε ξανά τα δικαιώματα. Εάν τα δικαιώματα Επαφών είναι απενεργοποιημένα, δεν θα μπορείτε να βρείτε την επαφή σας μέσω του αριθμού τηλεφώνου.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, επιλέξτε Άδειες.

Άδειες

3. Στα δικαιώματα, επιλέξτε Επαφές.

Επαφές

4. Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε Επιτρέπω.

Επιτρέπω

Αυτό είναι! Αυτό θα επιτρέψει στην εφαρμογή Instagram να έχει πρόσβαση στις αποθηκευμένες επαφές σας. Στο εξής, το Instagram θα σας δείχνει τα προφίλ των οποίων τις επαφές έχετε στον τηλεφωνικό σας κατάλογο.

Πώς να αποσυνδέσετε τον συγχρονισμό επαφών στο Instagram;

Εάν έχετε βρει το άτομο που αναζητάτε, είναι καλύτερο να αποσυνδέσετε τις επαφές που συγχρονίζονται στο Instagram

Όταν ο Συγχρονισμός Επαφών είναι ενεργοποιημένος, το Instagram θα συγχρονίζει και θα αποθηκεύει περιοδικά τις επαφές του τηλεφώνου σας στους διακομιστές του. Επομένως, εάν προτιμάτε να μην κοινοποιείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποσυνδέσετε τον συγχρονισμό επαφών στο Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android σας.

2. Στην κάτω δεξιά γωνία, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ.

εικόνα προφίλ

3. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ πάνω δεξιά.

μενού χάμπουργκερ

4. Στη συνέχεια, στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

Ρυθμίσεις και Απόρρητο

5. Στις Ρυθμίσεις και Απόρρητο, επιλέξτε Κέντρο Λογαριασμών.

Κέντρο Λογαριασμών

6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Τα στοιχεία και τα δικαιώματά σας.

Τα στοιχεία και τα δικαιώματά σας

7. Πατήστε το Μεταφόρτωση επαφών στην οθόνη Πληροφορίες και Δικαιώματα σας.

Μεταφόρτωση επαφών

8. Τώρα, απενεργοποιήστε το Σύνδεση επαφών επιλογή.

Σύνδεση επαφών

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει τον συγχρονισμό επαφών στο Instagram.

Βρείτε κάποιον από τον αριθμό τηλεφώνου χρησιμοποιώντας Εργαλεία τρίτων

Στον ιστό υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία και υπηρεσίες εύρεσης εκατοντάδων ατόμων που σας επιτρέπουν να αναζητήσετε άτομα με αριθμό τηλεφώνου.

Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες μπορούν επίσης να ανακτήσουν τους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συνδέονται με τον αριθμό τηλεφώνου. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες τρίτων για να βρείτε τον λογαριασμό κάποιου στο Instagram μέσω αριθμού τηλεφώνου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως Έχει επαληθευτεί και PeopleLooker Για αυτόν τον σκοπό. Και οι δύο αυτές υπηρεσίες εύρεσης ατόμων παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες για τον χρήστη.

Το μόνο μειονέκτημα των υπηρεσιών εύρεσης ατόμων είναι ότι δεν είναι δωρεάν και σας ζητούν να αγοράσετε μια άδεια για να βρείτε τις πληροφορίες των ατόμων. Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά αυτές τις υπηρεσίες, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να βρείτε έναν λογαριασμό Instagram συνδεδεμένο με τον αριθμό τηλεφώνου.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δημοσιεύσετε μια ιστορία Instagram από έναν υπολογιστή / φορητό υπολογιστή

Το Discover People είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία του Instagram. Σας βοηθά να βρείτε φίλους με βάση το βιβλίο επαφών σας και προτείνει άτομα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι στο Facebook. Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτήν τη δυνατότητα εάν θέλετε να συνδεθείτε με άτομα στο Instagram των οποίων τον αριθμό έχετε αποθηκεύσει στο βιβλίο επαφών σας.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών

Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Instagram από το Facebook

Πώς να αποσυνδέσετε το Apple Watch από το iPhone

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *