Πώς να βρείτε το Spotify Wrapped 2023 (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)

Έχετε εκατοντάδες επιλογές για ροή μουσικών βίντεο και ήχου, αλλά όταν πρόκειται για την καλύτερη εμπειρία ήχου, οι χρήστες συνήθως επιλέγουν το Spotify. Το Spotify είναι βασικά μια υπηρεσία ροής μουσικής που προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες και ήχο υψηλής ποιότητας.

Το Spotify έχει δωρεάν και premium προγράμματα και η δωρεάν έκδοση είναι πιο δημοφιλής. Η δωρεάν έκδοση είναι καλή για κανονική ροή μουσικής και προσφέρει όλες τις δυνατότητες, αλλά υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Εάν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, μπορεί να είστε ήδη ενεργός χρήστης του Spotify και να περιμένετε το Spotify Wrapped 2023.

Πώς να δημιουργήσετε Viral Spotify Pie Chart

Τι είναι το Spotify Wrapped 2023;

Το Spotify Wrapped είναι βασικά μια εξατομικευμένη λειτουργία που δίνει στους χρήστες του Spotify μια ματιά στις συνήθειες ακρόασης μουσικής τους τον περασμένο χρόνο. Το Spotify Wrapped γίνεται viral στο τέλος κάθε έτους, περίπου τον Δεκέμβριο, επειδή αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε πώς έχουν αλλάξει οι συνήθειες ακρόασης μουσικής κατά τη διάρκεια του έτους.

Βασικά, το Spotify Wrapped 2023 είναι ένας κύκλος στατιστικών που σας λένε ποια τραγούδια, καλλιτέχνες, είδη και podcast έχετε ακούσει κατά τη διάρκεια του έτους. Η λειτουργία σάς δίνει μια βαθύτερη ματιά στην ακρόαση σας με μια ανακεφαλαίωση που έχει γίνει μόνο για εσάς, επιτρέποντάς σας να συγκρίνετε τις καλύτερες στιγμές σας με φίλους, τον κόσμο κ.λπ.

Το Spotify Wrapped 2023 σάς προσφέρει νέες και ανανεωμένες ιστορίες δεδομένων για να σας φέρει στην καρδιά της ακρόασής σας. Λαμβάνετε τα πλήρη στατιστικά των 5 κορυφαίων μουσικών ειδών, των 5 κορυφαίων καλλιτεχνών, των μηνυμάτων καλλιτέχνη κ.λπ.

Πώς να βρείτε το Spotify σας Wrapped

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Spotify Wrapped, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε το Spotify Wrapped 2023. Μπορείτε να ελέγξετε το Spotify Wrapped 2023 τόσο σε κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές. παρακάτω είναι τα βήματα και για τα δύο. Ας τσεκάρουμε.

1. Ελέγξτε το Spotify Wrapped 2023 σε Android/iPhone

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Spotify για κινητά για να ελέγξετε το Wrapped 2023. Ακολουθούν μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στο Android ή το iPhone σας.

2. Τώρα, στην επάνω γραμμή, πατήστε το Τυλιγμένο επιλογή.

Τυλιγμένο

3. Πατώντας στο Wrapped θα μεταφερθείτε στην αποκλειστική οθόνη του Wrapped 2023.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Το 2023 σας τυλιγμένο.

Το 2023 σας τυλιγμένο

5. Ανακεφαλαίωση του Spotify Wrapped 2023 θα ανοίξει σε μια διεπαφή χρήστη τύπου Instagram Story. Πρέπει να περάσετε μέσα από τη διαφάνεια για να δείτε όλα τα διαφορετικά στατιστικά στοιχεία του Spotify για το 2023.

Ανακεφαλαίωση του Spotify Wrapped 2023

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να βρείτε το Spotify Wrapped 2023 χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές για κινητά.

2. Πώς να ελέγξετε το Spotify Wrapped 2023 στην επιφάνεια εργασίας

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Spotify για επιτραπέζιους υπολογιστές είτε την έκδοση ιστού για να ελέγξετε το Spotify Wrapped 2023. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί για να ελέγξετε το Spotify Wrapped 2023 στον ιστό και στην επιφάνεια εργασίας.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Spotify στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Spotify, θα δείτε ένα banner που δείχνει “Το 2023 σας τυλιγμένο‘.

Το 2023 σας τυλιγμένο

3. Απλώς κάντε κλικ στο Τσέκαρέ το κουμπί για να ελέγξετε το 2023 Wrapped.

Τσέκαρέ το

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε το Spotify Wrapped 2023 στην επιφάνεια εργασίας σας.

Το Spotify διαθέτει επίσης έναν αποκλειστικό ιστότοπο για να σας δείξει το Your 2023 Wrapped. Απλώς πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησής σας και να επισκεφτείτε το ιστότοπο για να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία του Spotify.

Στον ιστότοπο, πρέπει να συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Spotify. Το καλό με τον ιστότοπο Wrapped είναι ότι έχει υψηλή απόκριση και λειτουργεί καλά σε κινητά.

Επομένως, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την εύρεση του Spotify Wrapped 2023. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τον έλεγχο του Spotify Wrapped 2023. Επίσης, εάν βρίσκετε αυτόν τον οδηγό χρήσιμο, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Το Spotify δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε;

Πώς να εγκαταστήσετε και να ακούσετε το Spotify στο PS5

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *