πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VN σε υπολογιστή

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VN σε υπολογιστή το 2024

Εκατοντάδες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο έχουν δημιουργηθεί για Android, προσφέροντας εύκολα εργαλεία και λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο. Ενώ τα περισσότερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για Android είναι δωρεάν στη χρήση, ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε σχετίζεται με τα υδατογραφήματα.

Οι περισσότερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για Android βάζουν ένα υδατογράφημα στα επεξεργασμένα βίντεο, γεγονός που κάνει το βίντεο να φαίνεται αντιεπαγγελματικό. Ναι, μπορείτε να αγοράσετε την premium έκδοση της εφαρμογής για να αφαιρέσετε το υδατογράφημα, αλλά γιατί να πληρώσετε εάν έχετε δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που δεν βάζει υδατογράφημα;

Το VN Video Editor για Android είναι μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που σας προσφέρει όλα τα εργαλεία και τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να επεξεργαστείτε επαγγελματικά τα βίντεό σας. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν βάζει υδατογράφημα στα επεξεργασμένα βίντεό σας.

Τι είναι το VN Video Editor;

Το VN Video Editor είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε βίντεο επαγγελματικά, και αυτό χωρίς να βάζετε υδατογράφημα.

Η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για κινητά είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες του TikTok και του YouTube, καθώς τους επιτρέπει να δημιουργούν σύντομα βίντεο σε ελάχιστο χρόνο.

Το VN Video Editor & Maker είναι μια απλή στη χρήση εφαρμογή με διαισθητική διεπαφή που κάνει την επεξεργασία βίντεο πολύ απλή και διασκεδαστική.

Αυτό που είναι πιο σημαντικό για τη χρήση του VN Video Editor είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας, καθώς είναι φιλικό προς τους αρχάριους και δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση επεξεργασίας βίντεο.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Πώς να αφαιρέσετε το υδατογράφημα αντιγραφής αξιολόγησης στα Windows 11

10 καλύτεροι διαδικτυακοί επεξεργαστές βίντεο χωρίς υδατογραφήματα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VN σε υπολογιστή

Λόγω των εύχρηστων και δωρεάν δυνατοτήτων επεξεργασίας βίντεο, πολλοί χρήστες υπολογιστών θέλουν να εκτελούν την εφαρμογή για κινητά στον υπολογιστή τους.

Εάν σκοπεύετε να εκτελέσετε το VN Video Editor & Maker στον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί δύο από τους καλύτερους τρόπους εκτέλεσης του VN Video Editor στα Windows.

1. Κατεβάστε και χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VN σε υπολογιστή με το BlueStacks

Το BlueStacks είναι ένας εξομοιωτής Android που μπορεί να μιμηθεί σχεδόν κάθε εφαρμογή και παιχνίδι Android στην οθόνη του υπολογιστή σας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξομοιωτή BlueStacks για λήψη και χρήση του προγράμματος επεξεργασίας βίντεο για κινητά στον υπολογιστή σας.

1. Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Εξομοιωτής BlueStacks στον υπολογιστή σας.

Εξομοιωτής BlueStacks

2. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε τον Emulator και ανοίξτε το Google Play Store.

Εικονίδιο Google Play Store

3. Συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google και αναζητήστε το VN Video Editor. Στη συνέχεια, ανοίξτε την επίσημη σελίδα καταχώρισης εφαρμογών.

Επεξεργαστής βίντεο VN

4. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ.

Εγκαθιστώ

5. Τώρα, περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο στον υπολογιστή σας. Μόλις εγκατασταθεί, εκτελέστε το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για κινητά.

Επεξεργαστής βίντεο VN

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το VN Video Editor στον υπολογιστή σας με τη βοήθεια του εξομοιωτή BlueStacks.

2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το VN Video Editor σε υπολογιστή με το LDPlayer

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το VN Video Editor σε υπολογιστή χωρίς BlueStacks, ακολουθήστε αυτήν τη μέθοδο. Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε το LDPlayer για λήψη και εγκατάσταση του VN Video Editor σε έναν υπολογιστή.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του LDPplayer στον υπολογιστή σου.

LDPplayer

2. Όταν εγκατασταθεί ο εξομοιωτής, ανοίξτε τον και εκκινήστε το Google Play Store.

Google Play Store

3. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google και αναζητήστε Επεξεργαστής βίντεο VN.

Επεξεργαστής βίντεο VN

4. Ανοίξτε την επίσημη σελίδα καταχώρισης της εφαρμογής VN Video Editor και κάντε κλικ Εγκαθιστώ.

Εγκαθιστώ

5. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να εκτελέσετε το Επεξεργαστής βίντεο VN απευθείας από το LDPlayer.

Επεξεργαστής βίντεο VN

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το VN Video Editor σε υπολογιστή με τη βοήθεια του εξομοιωτή LDPlayer. Μπορείτε ακόμη και να εκκινήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για κινητά από την οθόνη της επιφάνειας εργασίας των Windows.

Χαρακτηριστικά του VN Video Editor για υπολογιστή

Το VN Video Editor ξεχωρίζει λόγω των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών του. Παρακάτω, αναφέραμε μερικές ενδιαφέρουσες και χρήσιμες λειτουργίες του VN Video Editor & Maker.

Δωρεάν

Το VN Video Editor είναι ένα πλήρως δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για κινητά που σας προσφέρει καλύτερες δυνατότητες και δεν θέτει κανέναν περιορισμό. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε τα μεγάλα αρχεία βίντεο σας δωρεάν.

Χωρίς υδατογράφημα

Το VN Video Editor είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο χωρίς υδατογράφημα για Android, το οποίο θα απολαύσετε σε υπολογιστή. Παρόλο που είναι δωρεάν και προσφέρει όλες τις δυνατότητες, δεν βάζει υδατογράφημα στα επεξεργασμένα βίντεό σας.

Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο πολλαπλών κομματιών

Έχετε ένα πλήρως διαισθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο πολλαπλών κομματιών που διευκολύνει την επεξεργασία. Με τη γραμμή χρόνου πολλών κομματιών, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τα βίντεο, τις φωτογραφίες, τα αυτοκόλλητα και τα κείμενά σας.

Προηγμένες επιλογές επεξεργασίας βίντεο

Παρά το γεγονός ότι είναι δωρεάν, το VN Video Editor σάς προσφέρει επίσης ένα προηγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που περιλαμβάνει εργαλεία όπως κινούμενα σχέδια βασικών καρέ, πάγωμα καρέ, πρότυπα δημιουργικών, επιλογές ταξινόμησης χρωμάτων κ.λπ.

Music Beats

Υπάρχουν επίσης πολλά εύχρηστα μουσικά beat διαθέσιμα στην εφαρμογή. Πρέπει να προσθέσετε δείκτες για να επεξεργαστείτε τα βίντεο κλιπ στον ρυθμό της μουσικής. Αυτό θα μεταφέρει τα βίντεό σας στο επόμενο επίπεδο.

Λοιπόν, αυτά είναι όλα από εμάς για σήμερα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις δύο μεθόδους που έχουμε μοιραστεί για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το VN Video Editor & Maker στον υπολογιστή σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια χρησιμοποιώντας το VN Video Editor στον υπολογιστή, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να προσθέσετε μουσική σε αναρτήσεις στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *