“Καλύτεροι Φίλοι στο Snapchat: Πώς Καθορίζεται ο Αλγόριθμος;”

Κάθε δίκτυο μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας ενθαρρύνει συνεχώς να συνδεθείτε και να γίνετε φίλοι με άλλα άτομα στις πλατφόρμες τους. Το Snapchat δεν είναι διαφορετικό. Εκτός από την τυπική λίστα φίλων σας, ο αλγόριθμος του Snapchat καθορίζει ποιοι είναι οι καλύτεροι φίλοι και οι σούπερ BFF σας στην πλατφόρμα.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους καλύτερους φίλους του Snapchat, πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος του Snapchat και πώς μπορείτε να βάλετε κάποιον στη λίστα των καλύτερων φίλων σας στην εφαρμογή Snapchat.

Πώς να βρείτε τη λίστα καλύτερων φίλων σας στο Snapchat

Σε αντίθεση με άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook ή το TikTok που δείχνουν τον αριθμό των φίλων και των οπαδών στη σελίδα του προφίλ σας, το Snapchat διατηρεί αυτές τις πληροφορίες ιδιωτικές και δεν δείχνει πόσους φίλους έχετε. Αν θέλεις δείτε ποιοι είναι οι φίλοι σας στο Snapchatακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

(Οι οδηγίες είναι ίδιες τόσο για Android όσο και για iOS).

Ανοίξτε το Snapchat και επιλέξτε το δικό σας Bitmoji (το avatar σας) στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε το Οι φιλοι ενότητα με δύο επιλογές: Προσθήκη φίλων και Οι φίλοι μου.

Επιλέγω Οι φίλοι μου.

Αυτό θα σας οδηγήσει στη λίστα με όλους τους φίλους σας στο Snapchat. Στην κορυφή της λίστας, θα δείτε το ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ φιλες Ενότητα. Οι χρήστες του Snapchat που αναφέρονται σε αυτήν την ενότητα είναι οι καλύτεροί σας φίλοι στο Snapchat.

Τι σημαίνει “Αυτό το άτομο δεν είναι διαθέσιμο στο Messenger”;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς το Snapchat σας καθορίζει ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ φιλες?

Ένας ειδικός αλγόριθμος καθορίζει τους καλύτερους φίλους σας στο Snapchat. Αυτός ο αλγόριθμος λαμβάνει υπόψη την αφοσίωση σας με άλλους χρήστες του Snapchat κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών. Τα πράγματα που μετρούν περιλαμβάνουν τον αριθμό των στιγμιότυπων που στέλνετε ο ένας στον άλλον, είτε πρόκειται για ένα Snapstreak, και πολλά άλλα. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ο αλγόριθμος δημιουργεί μια ταξινομημένη λίστα με τους αγαπημένους σας στην πλατφόρμα.

Τα άτομα στη λίστα των καλύτερων φίλων σας επισημαίνονται επίσης με διαφορετικά emoji φίλων. Θα δείτε ένα από αυτά στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, δίπλα στο όνομα του καλύτερου φίλου σας.

ο smiley emoji είναι το τυπικό emoji Snapchat που παίρνουν όλοι οι καλύτεροί σας φίλοι.

Ο νούμερο 1 καλύτερος φίλος ή ο «καλύτερος» σας θα πάρει ένα κίτρινη καρδιά δίπλα στο παρατσούκλι τους.

ΕΝΑ Emoji με κόκκινη καρδιά δηλώνει ότι είστε ο νούμερο 1 καλύτερος φίλος του άλλου για δύο συνεχόμενες εβδομάδες.

Τέλος, αφού είστε οι #1 BF του άλλου για δύο συνεχείς μήνες, το Snapchat σας βραβεύει με emoji δύο ροζ καρδιέςκαι γίνετε Super BFF ο ένας του άλλου.

Άλλα emoji που μπορεί να δείτε στη λίστα των καλύτερων φίλων σας είναι α χρυσή καρδιά και ένα emoji μορφασμού. Η χρυσή καρδιά σηματοδοτεί το άτομο που στέλνετε Snaps στους περισσότερους, το οποίο επίσης στέλνει Snaps σε εσάς περισσότερο. Το μορφασμός ή το emoji με το τρίξιμο των δοντιών σημαίνει ότι εσείς και το άτομο που επισημαίνει έχετε έναν κοινό νούμερο 1 καλύτερο φίλο στο Snapchat.

Εάν έχετε μπερδευτεί σχετικά με το τι σημαίνουν τα emoji Snapchat, έχουμε ένα εκτενές σεμινάριο που εξηγεί όλα τα emoji του Snapchat.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς λειτουργεί η λειτουργία των καλύτερων φίλων στο Snapchat, συγκεντρώσαμε μια λίστα παραγόντων που καθορίζουν τη λίστα των καλύτερων φίλων και τον τρόπο παραγγελίας της στην πλατφόρμα.

Τι σημαίνει το X στο Snapchat; Πώς να το αφαιρέσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Έχετε εσείς και το άτομο ένα σερί;

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να αποφασίσετε εάν το άτομο θα μπει ή όχι στη λίστα των καλύτερων φίλων σας είναι να έχετε Σερί Snapchat για περισσότερες ώρες (ή ημέρες) από τις άλλες.

Εάν στείλετε μηνύματα ο ένας στον άλλον στο Snapchat τουλάχιστον μία φορά μέσα σε 24 ώρες για αρκετές συνεχόμενες ημέρες, θα έχετε ένα σερί και αυτός ο φίλος θα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας.

2. Πόσο τακτικά μιλάτε μεταξύ σας στο Snapchat;

Εάν δεν έχετε ένα σερί, ο δεύτερος παράγοντας που παίζει ρόλο στην τοποθέτηση κάποιου στη λίστα των καλύτερων φίλων σας είναι ο αριθμός των Snaps και των συνομιλιών που στέλνετε ο ένας στον άλλο. Όσο περισσότερα μηνύματα ανταλλάξετε, τόσο πιο ψηλά θα καταλήξει αυτό το άτομο στη λίστα των καλύτερων φίλων σας.

3. Άλλοι τύποι αλληλεπίδρασης στο Snapchat

Η αλληλεπίδραση με τα Στιγμιότυπα και τις ιστορίες του άλλου βοηθά επίσης να ανέβει κάποιος στη λίστα των καλύτερων φίλων σας. Η απλή συνομιλία ή η αποστολή πολλών Snaps ο ένας στον άλλο δεν αρκεί. Εάν θέλετε κάποιος να μετακινηθεί στην κορυφή της λίστας των καλύτερων φίλων σας, πρέπει και οι δύο να απαντάτε ο ένας στις ιστορίες του Snapchat και να φωτογραφίζετε τακτικά. Αυτό θα βοηθήσει και τους δύο σας αυξήστε το Snapscore σας.

Πώς να κάνετε τη ροή σας στο Instagram χρονολογική(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πόσους καλύτερους φίλους μπορείτε να έχετε στο Snapchat;

Μπορείτε να έχετε έως και 8 καλύτερους φίλους στη λίστα καλύτερων φίλων του Snapchat. Εάν έχετε μόνο οκτώ ή λιγότερους φίλους στο Snapchat, θα εμφανίζονται όλοι ως οι καλύτεροί σας φίλοι. Ωστόσο, θα πρέπει να αλληλεπιδράτε με όλους τους συχνά.

Εάν έχετε περισσότερους από οκτώ φίλους στο Snapchat, θα πρέπει ακόμα να ανταλλάξετε μηνύματα, να αντιδράτε στις ιστορίες τους στο Snapchat και να έχετε ραβδώσεις μαζί τους, εάν θέλετε οι άνθρωποι να μετακινηθούν από τη λίστα φίλων σας στην κατηγορία των καλύτερων φίλων.

Πώς να κάνετε κάποιον τον καλύτερο φίλο σας στο Snapchat

Είναι σχετικά εύκολο να κάνεις κάποιον να γίνει ο καλύτερός σου φίλος στο Snapchat. Πρέπει να διατηρήσετε μια συνεπή συνομιλία μαζί τους στην πλατφόρμα (μερικές φορές αρκεί ακόμη και η συνομιλία για λίγες ημέρες για να τους αναγνωρίσει ο αλγόριθμος ως ο καλύτερος φίλος σας).

Αυτή η δραστηριότητα πρέπει επίσης να είναι αμοιβαία. Εάν στείλετε σε κάποιον πολλά στιγμιότυπα και δεν του απαντήσει ή δεν αντιδράσει, το Snapchat δεν θα τον τοποθετήσει στη λίστα των καλύτερων φίλων σας. Το ίδιο ισχύει και για την απάντηση στα μηνύματά σας μόνο μια φορά στο τόσο. Η αλληλεπίδραση πρέπει να είναι συνεπής ώστε ο αλγόριθμος να πάρει το μοτίβο.

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από τη λίστα των καλύτερων φίλων σας

Όταν κάποιος βρίσκεται στη λίστα των καλύτερων φίλων σας, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τη λίστα – προσθέστε ή αφαιρέστε κάποιον από αυτήν με μη αυτόματο τρόπο. Ωστόσο, μπορείτε να αφαιρέσετε εντελώς αυτό το άτομο από τη λίστα των φίλων σας αφαιρώντας το φίλο στο Snapchat.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακραίο μέτρο του μπλοκάροντάς τους στο Snapchat προσωρινά. Μόλις τους ξεμπλοκάρετε, δεν θα βρίσκονται πλέον στη λίστα των καλύτερων φίλων σας.

Εάν θέλετε το άτομο να μετακινηθεί από τη λίστα των καλύτερων φίλων σας στη λίστα φίλων, μπορείτε να σταματήσετε να του στέλνετε μηνύματα στο Snapchat και να αλληλεπιδράτε περισσότερο με άλλα άτομα.

Ποιος μπορεί να δει τους καλύτερους φίλους σας;

Η λίστα των καλύτερων φίλων είναι ιδιωτική. Είστε το μόνο άτομο που μπορεί να δει τους καλύτερους φίλους σας στο Snapchat.

Τα άτομα που έχετε στη λίστα των καλύτερων φίλων μπορούν να δουν ότι είναι ο καλύτερος φίλος σας, αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε ολόκληρη τη λίστα και δεν μπορούν να δουν ποιος άλλος είναι ο καλύτερος φίλος σας στο Snapchat.

Έχετε καλύτερους φίλους στο Snapchat;

Όπως μπορείτε να δείτε, οι καλύτεροι φίλοι του Snapchat μπορεί να είναι διαφορετικοί από τους καλύτερους φίλους σας στην πραγματική ζωή. Εάν είναι σημαντικό για εσάς να έχετε τους πραγματικούς σας φίλους στη λίστα καλύτερων φίλων σας στο Snapchat, φροντίστε να συνομιλείτε τακτικά μαζί τους στο Snapchat, ώστε ο αλγόριθμος να τους τοποθετεί στην κορυφή της λίστας σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4901

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *