Πώς να συνδυάσετε αρχεία PDF στο Android το 2023

Πώς να συνδυάσετε αρχεία PDF στο Android το 2023

Λοιπόν, εάν είστε ένας από εκείνους τους χρήστες που ασχολούνται με πολλά ηλεκτρονικά έγγραφα καθημερινά, ίσως γνωρίζετε τη σημασία του συνδυασμού πολλών αρχείων PDF σε ένα μόνο έγγραφο PDF.

Η μορφή αρχείου PDF χρησιμοποιείται πλέον παντού στο Διαδίκτυο. Καθώς ασχολούμαστε με πολλά ηλεκτρονικά έγγραφα καθημερινά, είναι πάντα καλύτερο να συνδυάζετε πολλά αρχεία PDF σε ένα μόνο Έγγραφο PDF.

Για να συνδυάσετε πολλά PDF σε ένα έγγραφο PDF, μπορείτε να βασιστείτε σε πολλούς ιστότοπους, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να συνδυάσετε αρχεία PDF σε Android; Ακριβώς όπως ένας υπολογιστής με Windows, μπορείτε να συνδυάσετε αρχεία PDF στο Android. Πολλές εφαρμογές τρίτων είναι διαθέσιμες για Android για τη συγχώνευση πολλών αρχείων PDF σε ένα.

Πώς να συνδυάσετε πολλές εικόνες σε ένα PDF

Πώς να συνδυάσετε αρχεία PDF στο Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τις δύο καλύτερες μεθόδους συνδυάστε αρχεία PDF στο Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να μετατρέψετε και να διαχειριστείτε πολλά αρχεία PDF εν κινήσει.

Χρήση του στοιχείου PDF

Το PDFelement από το Wondershare είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία παραγωγικότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάγνωση, τον σχολιασμό και τη διαχείριση αρχείων PDF εν κινήσει. Με το PDFelement, μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε αρχεία διαφορετικής μορφής σε ένα νέο PDF. Ας δούμε πώς να συνδυάσετε πολλά αρχεία PDF σε ένα χρησιμοποιώντας το PDFelement.

1. Καταρχήν, λήψη και εγκατάσταση στοιχείο PDF στο Android smartphone σας.

λήψη και εγκατάσταση του στοιχείου PDF

2. Μόλις ολοκληρωθεί, θα εμφανίσει όλα τα αρχεία PDF που είναι αποθηκευμένα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το αρχείο PDF σας, πρέπει να περιηγηθείτε στον κατάλογο αρχείων και να το εισαγάγετε.

3. Πατήστε το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

Πατήστε στο εικονίδιο «Επεξεργασία».

4. Πρέπει να επιλέξετε τα αρχεία PDF που θέλετε να συνδυάσετε και, στη συνέχεια, να πατήσετε το ‘Συνδυασμός’ εικόνισμα.

Επιλέξτε τα PDF που θέλετε να συγχωνεύσετε και κάντε κλικ στο κουμπί ''Συνδυασμός''

Αυτό είναι; Τελείωσες! Τώρα επιλέξτε το φάκελο στον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε το συνδυασμένο αρχείο PDF. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PDFelement για να συνδυάσετε αρχεία PDF στο Android.

Χρήση Συνδυασμού PDF

Το Combine PDF είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή Android που σας επιτρέπει συγχώνευση αρχείων PDF στο Android. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store και δείτε πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να συνδυάσετε αρχεία PDF στο Android.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Συνδυάστε το PDF εφαρμογή στη συσκευή σας Android.

Συνδυάστε το PDF

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο Συνδυάστε τώρα κουμπί.

Συνδυάστε τώρα

3. Η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εκχωρήσετε την άδεια αποθήκευσης. Πατήστε στο Επιτρέψτε την πρόσβαση να χορηγήσει άδεια.

Επιτρέψτε την πρόσβαση

4. Τώρα επιλέξτε τα αρχεία PDF που θέλετε να συγχωνεύσετε. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο Συνδυασμός κουμπί κάτω δεξιά.

Συνδυασμός

5. Τώρα εισάγετε το Όνομα PDF και πατήστε επάνω Εγινε.

Όνομα PDF

6. Αυτό θα συγχωνεύσει τα επιλεγμένα αρχεία PDF σας. Πατήστε στο Προβολή PDF για να προβάλετε το συγχωνευμένο PDF στο Android.

Προβολή PDF

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Combine PDF στο Android για να συνδυάσετε δύο ή περισσότερα PDF σε ένα.

Μερικές άλλες εφαρμογές για τη συγχώνευση αρχείων PDF:

Όπως το στοιχείο PDF, πολλές άλλες εφαρμογές Android είναι διαθέσιμες στο Play Store για τη συγχώνευση αρχείων PDF. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο για να συγχωνεύσετε αρχεία PDF στο Android.

1. Συγχώνευση PDF

Συγχώνευση PDF

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το PDF Merge είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε δύο ή περισσότερα αρχεία PDF, ιστοσελίδων, JPEG και PNG σε ένα συμπαγές PDF.

Το καλό με το PDF Merge είναι ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση και ελαφρύ. Υποστηρίζει επίσης αρχεία μεταφοράς και απόθεσης. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του PDF Merge περιλαμβάνουν μετατροπέα PDF, συμπιεστή PDF και πολλά άλλα.

2. PDF Utils

PDF Utils

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν και ελαφρύ βοηθητικό πρόγραμμα PDF για τη συσκευή σας Android, τότε αναζητήστε το PDF Utils. Σας παρέχει διάφορα εργαλεία για τη διαχείριση αρχείων PDF.

Για παράδειγμα, αυτή η εφαρμογή μπορεί να συγχωνεύσει πολλά αρχεία PDF σε ένα, να μετατρέψει PDF, να συμπιέσει αρχεία PDF, να αποκόψει αρχεία PDF και πολλά άλλα.

3. iLovePDF

iLovePDF

Το iLovePDF είναι μια πλήρης εφαρμογή PDF για smartphone Android. Με το iLovePDF, μπορείτε να διαβάσετε, να μετατρέψετε, να σχολιάσετε και να υπογράψετε PDF μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Διαθέτει επίσης δυνατότητα OCR που μετατρέπει οποιοδήποτε σαρωμένο κείμενο ή εικόνα σε PDF με υψηλή ακρίβεια.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να συνδυάσετε πολλά έγγραφα σε ένα μόνο αρχείο PDF, να χωρίσετε PDF, να περιστρέψετε το PDF και πολλά άλλα.

4. Βοηθητικό πρόγραμμα PDF

Βοηθητικό πρόγραμμα PDF

Αν και δεν είναι δημοφιλές, το PDF Utility εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για τη συγχώνευση αρχείων PDF στο Android. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να συγχωνεύσετε αρχεία PDF, να χωρίσετε αρχεία PDF σε δύο, να διαγράψετε σελίδες από αρχεία PDF κ.λπ. Επομένως, είναι ένα πλήρες εργαλείο διαχείρισης PDF που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς.

5. Εργαλεία PDF

Εργαλεία PDF

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή Android για συγχώνευση, διαχωρισμό και διαγραφή σελίδων από αρχεία PDF, πρέπει να δοκιμάσετε τα Εργαλεία PDF. Είναι ένα εργαλείο διαχείρισης PDF πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να μετατρέψει, να συμπιέσει και να επεξεργαστεί αρχεία PDF. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης στο αρχείο PDF με αυτήν την εφαρμογή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο ή να βασιστείτε σε εφαρμογές PDF για τη συγχώνευση των αρχείων PDF σας στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να συγχωνεύσετε αρχεία PDF στα Windows

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *