Τα 10 καλύτερα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για το YouTube το 2022

Παρόλο που έχετε εκατοντάδες κοινοποιήσεις βίντεο, τίποτα δεν φαίνεται να ανταγωνίζεται το YouTube. Το YouTube είναι ίσως η καλύτερη πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο που υπάρχει δωρεάν για όλους.

Για να γίνετε YouTuber, πρέπει να κατέχετε μερικά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. Οι επεξεργαστές βίντεο για το YouTube μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και αν είστε ήδη YouTuber, θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο.

Δεν έχει σημασία αν είστε επαγγελματίας πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο ή απλώς αρχάριος στην ενότητα βίντεο. πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προγράμματα επεξεργασίας βίντεο YouTube για να βελτιώσετε την ποιότητα των βίντεό σας.

Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο μέσα σε ένα βίντεο στο Adobe Premiere(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10 καλύτερα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για το YouTube

Ως εκ τούτου, αναζητώντας τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για το YouTube, μπορεί να βρείτε αυτόν τον οδηγό πολύ χρήσιμο. Σε αυτό το άρθρο που ακολουθεί, παραθέτουμε μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο YouTube . Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

1. PowerDirector 365

 

Το PowerDirector 365 είναι μια δωρεάν σουίτα επεξεργασίας βίντεο που σας προσφέρει πολλά ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο και ειδικά εφέ. Το PowerDirector 365 είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση παρόλο που είναι επαγγελματίας πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Το PowerDirector 365 χρησιμοποιείται κυρίως από χρήστες του YouTube για την εφαρμογή εφέ βίντεο στα βίντεό τους. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο μπορεί να περικόψει, να περικόψει και να προσθέσει κείμενο, επικαλύψεις βίντεο, εφέ μετάβασης και αυτοκόλλητα στα βίντεό σας.

Η premium έκδοση του PowerDirector 365 ξεκλειδώνει επίσης εκατομμύρια στοκ βίντεο, εικόνες και μουσικά κομμάτια. Συνολικά, το PowerDirector 365 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

2. OpenShot

 

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ, δωρεάν και ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για το YouTube, τότε μην ψάχνετε άλλο από το OpenShot. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για Windows είναι απλό και ισχυρό και σας προσφέρει όλα τα εργαλεία που πιθανώς θα χρειαστείτε για να δώσετε στα βίντεό σας μια νέα πινελιά.

Το OpenShot είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο πολλαπλών πλατφορμών που υποστηρίζει Linux, Mac και Windows. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να περικόψετε ή να κόψετε τα βίντεό σας, να εφαρμόσετε κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο βάσει επιπέδου για το YouTube σάς επιτρέπει να προσθέσετε όσα επίπεδα χρειάζεστε.

3. Lightworks Free

 

Το Lightworks Free είναι ένα επαγγελματικό αλλά εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για υπολογιστή. Το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για το YouTube συσκευάζει κάθε εργαλείο για δημιουργική επεξεργασία βίντεο.

Ενώ το Lightworks είναι ένα κορυφαίο εργαλείο επεξεργασίας βίντεο, έχει μια δωρεάν έκδοση. Η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένες δυνατότητες, οι οποίες θα ήταν αρκετές για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο στο YouTube.

Η Lightworks θα παρείχε προεπιλογές YouTube, πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη στοκ, φίλτρα, εφέ μετάβασης και πολλά άλλα με μια premium συνδρομή.

4. Shotcut

 

Το Shotcut είναι ένα άλλο εξαιρετικό δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, ανοιχτού κώδικα, πολλαπλών πλατφορμών, ιδανικό για επεξεργασία βίντεο YouTube.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για υπολογιστή υποστηρίζει εκατοντάδες μορφές ήχου και βίντεο και κωδικοποιητές. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο, το Shotcut σάς επιτρέπει να περικόπτετε, να συγχωνεύετε και να περιστρέφετε βίντεο κλιπ.

Λαμβάνετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται σε επίπεδα με το Shotcut και μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε φίλτρα, εφέ μετάβασης, εφέ κειμένου κ.λπ., με αυτό.

5. VideoPad

 

Εάν είστε κάποιος που προτιμά την απλότητα από την πολυπλοκότητα, πρέπει να δοκιμάσετε το VideoPad. Το VideoPad είναι ένα εύχρηστο, δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για το YouTube που περιέχει πολλά χρήσιμα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο στο YouTube και να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας με μεταβάσεις, φίλτρα, φωνητικά μηνύματα και πολλά άλλα.

Το δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο σάς δίνει μια άμεση επιλογή να ανεβάσετε βίντεο σε πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο όπως το YouTube.

6. Adobe Premiere Pro CC

 

Με τα χρόνια, το Adobe Premiere Pro CC έχει χρησιμεύσει ως το καλύτερο και κορυφαίο λογισμικό επεξεργασίας για τη δημιουργία απίστευτων βίντεο. Αυτό είναι ένα κορυφαίο εργαλείο επεξεργασίας βίντεο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή του για να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες επεξεργασίας δωρεάν.

Roku Premiere | Lettore streaming 4K/HD/HDR(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Adobe Premiere Pro CC για επεξεργασία βίντεο, προσαρμογή χρωμάτων, προσθήκη ήχου, προσθήκη φίλτρων, εφέ μετάβασης, εφέ κειμένου και άλλα.

Το Adobe Premiere Pro CC διαθέτει επίσης πολλές προσαρμόσιμες δυνατότητες, επιλογές και προσθήκες υποστήριξης. Συνολικά, το Adobe Premiere Pro CC είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

7. HitFilm Express

 

Το HitFilm Express είναι ένα ελαφρύ και εύχρηστο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που παρέχει συναρπαστικά εργαλεία για επεξεργασία βίντεο.

Για την επεξεργασία βίντεο, το HitFilm Express σάς προσφέρει πολλά ενσωματωμένα πρότυπα, φίλτρα, εφέ μετάβασης βίντεο κ.λπ. Ορισμένες από τις βασικές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο του HitFilm Express περιλαμβάνουν περικοπή, συγχώνευση και εξαγωγή ήχου από ένα βίντεο.

8. Filmora Video Editor

 

Εάν είστε αρχάριος και αναζητάτε τρόπους βελτίωσης της ποιότητας των βίντεό σας, τότε το Filmora Video Editor μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Οι χρήστες του YouTube χρησιμοποιούν ευρέως το Filmora Video Editor για να επεξεργαστούν τα βίντεό τους σε επαγγελματική ποιότητα.

Το εργαλείο επεξεργασίας βίντεο είναι διαθέσιμο για Windows, Mac και Linux και σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Filmora Video Editor για να ρυθμίσετε με ακρίβεια τα βίντεό σας, να προσαρμόσετε τα χρώματα, να εφαρμόσετε εφέ μετάβασης και φίλτρα, να σταθεροποιήσετε τα βίντεο, να κάνετε προσαρμογές ταχύτητας και πολλά άλλα.

9. Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VSDC

 

Το VSDC Free Video Editor δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο η άλλη επιλογή στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν λογισμικό βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows.

Αυτό είναι λογισμικό βίντεο πολλαπλών χρήσεων που παρέχει επιλογές επεξεργασίας και μετατροπής βίντεο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε, να περικόψετε, να συγχωνεύσετε βίντεο κλιπ, να εφαρμόσετε εφέ και άλλα.

Το δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο YouTube διαθέτει επίσης ένα ισχυρό εργαλείο κλειδιού χρωμίου για την αφαίρεση του πράσινου φόντου. Το VSDC Free Video Editor προσφέρει βασικά εργαλεία: ζουμ, γραφήματα, επεξεργασία βίντεο 360° και διόρθωση χρώματος.

10. VideoProc Vlogger

 

Το VideoProc Vlogger είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εκπληκτικά κινηματογραφικά βίντεο για το κανάλι σας στο YouTube.

Το εργαλείο επεξεργασίας βίντεο χρησιμοποιείται κυρίως για την επεξεργασία καμερών δράσης ή βίντεο GoPro, καθώς διαθέτει πολλά προηγμένα εργαλεία ρύθμισης ταχύτητας και σταθεροποιητές βίντεο.

Ενώ η διεπαφή του VideoProc Vlogger είναι καθαρή, πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο με το λογισμικό για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε κάθε δυνατότητα. Ο επίσημος ιστότοπος διαθέτει επίσης μια ενότητα ιστολογίου που παρέχει χρήσιμες συμβουλές για δημιουργική επεξεργασία βίντεο.

 

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα λογισμικά επεξεργασίας βίντεο για το YouTube.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *