Τα 5 καλυτερα VPN για το 2023

Τα 5 καλυτερα VPN για το 2023

Καθώς η χρήση του Διαδικτύου συνεχίζει να αυξάνεται παγκοσμίως, η ανάγκη για διαδικτυακό απόρρητο και ασφάλεια έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ. Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) έχουν αναδειχθεί ως μια δημοφιλής λύση τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα πέντε καλύτερα διαθέσιμα VPN, με έμφαση σε δύο συγκεκριμένες επιλογές: AtlasVPN και NordVPN.

  1. AtlasVPN

Το AtlasVPN είναι μια νεότερη υπηρεσία VPN που έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα. Ένας από τους κύριους λόγους για αυτό είναι η ευκολία χρήσης του. Με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, οποιοσδήποτε μπορεί να συνδεθεί γρήγορα στο AtlasVPN και να ξεκινήσει την περιήγηση με ασφάλεια. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η προσιτή τιμή του. Με τιμές που ξεκινούν από μόλις 1,39 $ το μήνα, είναι ένα από τα πιο οικονομικά αποδοτικά VPN στην αγορά.

Αλλά το AtlasVPN δεν είναι μόνο εύκολο στη χρήση και προσιτό. Προσφέρει επίσης μια ποικιλία λειτουργιών για να σας κρατά ασφαλείς στο διαδίκτυο. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η κρυπτογράφηση 256-bit, η οποία διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται από χάκερ και άλλους κακόβουλους παράγοντες. Έχει επίσης μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, ώστε να είστε βέβαιοι ότι τα δεδομένα σας δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους.

  1. NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη υπηρεσία VPN με μεγάλη εκτίμηση και για καλό λόγο. Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, με πάνω από 5.000 διακομιστές που βρίσκονται σε 59 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή σχεδόν από οπουδήποτε στον κόσμο, διασφαλίζοντας ότι έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που χρειάζεστε.

Εκτός από το εκτεταμένο δίκτυό του, το NordVPN προσφέρει επίσης μια σειρά από λειτουργίες για να σας κρατά ασφαλείς στο διαδίκτυο. Η δυνατότητα CyberSec μπλοκάρει τις διαφημίσεις και προστατεύει από κακόβουλους ιστότοπους, ενώ η λειτουργία Double VPN δρομολογεί την επισκεψιμότητά σας μέσω δύο διακομιστών για πρόσθετη ασφάλεια. Διαθέτει επίσης πολιτική μη καταγραφής και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit για να διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή.

  1. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια άλλη δημοφιλής υπηρεσία VPN που είναι γνωστή για τις γρήγορες ταχύτητες. Με διακομιστές που βρίσκονται σε 94 χώρες, μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή σχεδόν από οπουδήποτε στον κόσμο και να εξακολουθείτε να απολαμβάνετε γρήγορες και αξιόπιστες ταχύτητες. Προσφέρει επίσης κρυπτογράφηση 256-bit και αυστηρή πολιτική μη καταγραφής για να σας κρατά ασφαλείς στο διαδίκτυο.

  1. Surfshark

Το Surfshark είναι μια νεότερη υπηρεσία VPN που έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα. Προσφέρει μια προσιτή τιμή, με τιμές που ξεκινούν από μόλις 2,49 $ το μήνα. Διαθέτει επίσης μια σειρά λειτουργιών για να σας κρατά ασφαλείς στο διαδίκτυο, όπως κρυπτογράφηση 256-bit, αυστηρή πολιτική μη καταγραφής και διακόπτη kill που διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται ακόμη και αν διακοπεί η σύνδεσή σας VPN.

  1. CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια φιλική προς το χρήστη υπηρεσία VPN που προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες για να σας κρατά ασφαλείς στο διαδίκτυο. Το δίκτυο διακομιστών του περιλαμβάνει περισσότερους από 6.800 διακομιστές σε 89 χώρες και προσφέρει κρυπτογράφηση 256-bit και πολιτική μη καταγραφής για να διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή. Διαθέτει επίσης μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού διαφημίσεων και της προστασίας από κακόβουλο λογισμικό.

συμπέρασμα

Καθώς η χρήση του Διαδικτύου συνεχίζει να αυξάνεται, η ανάγκη για διαδικτυακό απόρρητο και ασφάλεια είναι πιο σημαντική από ποτέ. Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) έχουν αναδειχθεί ως μια δημοφιλής λύση και υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Το AtlasVPN και το NordVPN είναι δύο από τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες VPN, με μια σειρά από λειτουργίες που σας κρατούν ασφαλείς στο διαδίκτυο. Είτε επιλέξετε μία από αυτές τις επιλογές είτε κάποια άλλη υπηρεσία VPN, φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα στο απόρρητο και την ασφάλεια στο διαδίκτυο για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστό με ασφάλεια και σιγουριά.

Οι τιμες τους

  1. AtlasVPN: Οι τιμές ξεκινούν από 1,39 $ ανά μήνα.
  2. NordVPN: Οι τιμές ξεκινούν από 3,30 $ ανά μήνα.
  3. ExpressVPN: Οι τιμές ξεκινούν από 6,67 $ ανά μήνα.
  4. Surfshark: Οι τιμές ξεκινούν από 2,49 $ ανά μήνα.
  5. CyberGhost: Οι τιμές ξεκινούν από 2,25 $ ανά μήνα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διάρκεια της συνδρομής και τυχόν τρέχουσες εκπτώσεις ή προσφορές. Είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγχετε τον ιστότοπο του παρόχου VPN για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες τιμολόγησης.

Διαβάστε επίσης:NordVPN στο Apple TV

ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows

καλύτεροι ιστότοποι για ασφαλείς λήψεις APK Android 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *