Τα 5 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης μουσικής το 2022

Τα 5 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης μουσικής

Ας το παραδεχτούμε, σε όλους μας αρέσει να ακούμε μουσική στα smartphone και στους υπολογιστές μας. Αν μιλάμε για το λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή Windows, έχετε πολλές επιλογές ροής μουσικής στην πλατφόρμα.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής μουσικής, όπως Spotify, Deezer, Soundcloud κ.λπ., από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ακόμη και μερικοί έχουν μια αποκλειστική εφαρμογή για υπολογιστές που επιτρέπει τη ροή μουσικής χωρίς πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Παρόλο που η τάση της ροής μουσικής φτάνει στα ύψη, πολλοί χρήστες εξακολουθούν να προτιμούν να κάνουν λήψη μουσικής από υπολογιστή. Η λήψη μουσικής έχει μερικά πλεονεκτήματα – πρώτον, δεν χρειάζεται να αναζητάτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στους ιστότοπους και, δεύτερον, δεν χρειάζεστε ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να ακούσετε τη μουσική.

Επίσης, η λήψη μουσικής μπορεί να εξοικονομήσει τα χρήματα που θα είχατε ξοδέψει σε μια premium υπηρεσία ροής μουσικής. Έτσι, εάν είστε κάποιος που προτιμά να κατεβάζει μουσική από υπολογιστή, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμος αυτός ο οδηγός.

Λήψη προγράμματος Vuze Bittorrent για Windows

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Vuze για Android[Best Torrent Clients]

Πώς να ρυθμίσετε το IPTV σε VLC

5 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης μουσικής

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης μουσικής για υπολογιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Αυτά τα προγράμματα λήψης μουσικής μπορούν να κάνουν λήψη μουσικής από το Διαδίκτυο και να την αποθηκεύσουν στον σκληρό δίσκο/SSD σας. Ας αρχίσουμε.

1. VLC Media Player

Το VLC Media Player είναι μια ισχυρή εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Windows που σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων και ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα λήψης διαδικτυακών βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή VLC Media player για Windows για δωρεάν λήψη διαδικτυακών βίντεο . Μόλις το κατεβάσετε, θα έχετε ακόμη και την επιλογή να μετατρέψετε το βίντεο σε MP3.

Το καλό είναι ότι το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC μπορεί να κατεβάσει βίντεο από όλους τους μεγάλους ιστότοπους και να τα μετατρέψει σε μορφή MP3. Μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα οδηγού VLC για να μάθετε πώς να κατεβάζετε βίντεο χρησιμοποιώντας VLC και στη συνέχεια να τα μετατρέπετε σε μορφή MP3.

2. Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο

Το Any Video Converter είναι ένα πρόγραμμα μετατροπής βίντεο για υπολογιστές συμβατούς με Windows και macOS. Ο δωρεάν μετατροπέας βίντεο για υπολογιστή διαθέτει μια δυνατότητα λήψης μουσικής από διάφορες πηγές ροής μουσικής και βίντεο.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για λήψη μουσικής από το SoundCloud, το Facebook, το YouTube και μερικές άλλες πλατφόρμες. Εκτός από τη λήψη μουσικής, το λογισμικό υποστηρίζει επίσης λειτουργίες επεξεργασίας ετικετών ID3 και διαχείρισης μουσικής.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα για να μετατρέψετε βίντεο σε μορφή ήχου. Η εφαρμογή υποστηρίζει MP3, AC3, OGC, WMA, M4A και άλλα για έξοδο ήχου.

3. SCD 2

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν και εύχρηστο πρόγραμμα λήψης SoundCloud για Mac , τότε το SCD 2 μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα λήψης μουσικής για Mac, το SCD 2 είναι πιο εύκολο στη χρήση και είναι γνωστό για την απλή διεπαφή χρήστη του. Μαντέψτε, το SCD 2 μπορεί να κατεβάσει έως και πέντε τραγούδια τη φορά και δεν υπάρχει χρόνος αναμονής.

Εκτός από αυτό, το SCD 2 διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να κατεβάζετε αρχεία MP3 από τον επίσημο ιστότοπο του SoundCloud. Συνολικά, το SCD 2 είναι το καλύτερο πρόγραμμα λήψης μουσικής για Mac.

4. Vuze

Το Vuze είναι ένας ελαφρύς πελάτης torrent που προσφέρει καλύτερες δυνατότητες και πιο προηγμένες επιλογές. Είναι ένας από τους ισχυρούς πελάτες torrent που μπορεί να κατεβάσει torrent μουσική εύκολα.

Το πρόγραμμα-πελάτης torrent Vuze για υπολογιστή διαθέτει χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη μαγνητικής σύνδεσης, περιορισμό εύρους ζώνης, Φιλτράρισμα IP και πολλά άλλα. Ωστόσο, για να κατεβάσετε μουσική από το Vuze, πρέπει να βρείτε έναν ιστότοπο torrent μουσικής που να λειτουργεί.

Αφού βρείτε έναν ιστότοπο torrent μουσικής, πρέπει να επιλέξετε το torrent που θέλετε να κατεβάσετε και να το προσθέσετε στο Vuze. Το Vuze θα κατεβάσει το αρχείο torrent της μουσικής σας σε υψηλή ταχύτητα.

5. Internet Download Manager

Το Internet Download Manager είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης λήψεων για υπολογιστή που μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη όλων των τύπων αρχείων από το διαδίκτυο.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Internet Download Manager διαθέτει μια λειτουργική μονάδα προγράμματος περιήγησης που ενσωματώνεται με τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού, όπως Firefox, Chrome, Edge κ.λπ. Με τη μονάδα ενσωμάτωσης προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων από το διαδίκτυο.

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη μουσικής με το Internet Download Manager, πρέπει να βρείτε έναν ιστότοπο λήψης μουσικής και να κάνετε κλικ στη μουσική που θέλετε να κατεβάσετε. Το IDM θα ανακτήσει και θα κατεβάσει αυτόματα το αρχείο σε υψηλή ταχύτητα.

Έτσι, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης μουσικής για υπολογιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Εάν πιστεύετε ότι η λίστα χάνει σημαντικά προγράμματα λήψης μουσικής, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Λήψη προγράμματος Vuze Bittorrent για Windows (τελευταία έκδοση)

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το VLC στο Apple TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *