Τι είναι ένα δημόσιο προφίλ Snapchat

Τι είναι ένα δημόσιο προφίλ Snapchat και πώς δημιουργείτε ένα;

Σημαντικά σημεία του άρθρου

  • Ένα δημόσιο προφίλ Snapchat επεκτείνει την προσέγγισή σας σε ολόκληρη την κοινότητα, επεκτείνοντας μόνο τους φίλους σας.
  • Τα δημόσια προφίλ στο Snapchat προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για την απόδοση περιεχομένου, κάτι που μπορεί να είναι επωφελές για τις επιχειρήσεις και τους παράγοντες επιρροής.
  • Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ στο Snapchat.

Με ένα δημόσιο προφίλ στο Snapchat, μπορείτε να επιδείξετε τη δημιουργικότητα και την προσωπικότητά σας σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Δείτε τι είναι το Δημόσιο Προφίλ στο Snapchat και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Τι είναι ένα δημόσιο προφίλ Snapchat;

Ένα δημόσιο προφίλ Snapchat σάς επιτρέπει να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας με ολόκληρη την κοινότητα του Snapchat, όχι μόνο με τους φίλους και τις επαφές σας. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε στο Snapchat μπορεί να δει το περιεχόμενό σας. Οι Snapchatters που δεν βρίσκονται στη λίστα φίλων σας μπορούν να ανακαλύψουν το προφίλ σας όταν οι ιστορίες σας εμφανίζονται στο Spotlight. Εάν οι χρήστες απολαμβάνουν το περιεχόμενό σας, μπορούν να επιλέξουν να εγγραφούν στο προφίλ σας.

Η δημιουργία ενός δημόσιου προφίλ στο Snapchat μπορεί να είναι χρήσιμη εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για περισσότερα από την απλή σύνδεση με φίλους. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης ή άτομο που επηρεάζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιδιώκει να επεκτείνει το κοινό σας και να δημιουργήσει μια κοινότητα, το να έχετε ένα δημόσιο προφίλ μπορεί να είναι επωφελές. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε ακόμα να επιλέξετε να δημιουργήσετε ιδιωτικές ιστορίες Snapchat με τους φίλους σας, αν θέλετε.

Ένα δημόσιο προφίλ σάς δίνει επίσης πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες αφοσίωσης στο Snapchat που μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την απόδοση του περιεχομένου σας. Αυτό περιλαμβάνει μετρήσεις όπως ο συνολικός αριθμός προβολών, τα δημογραφικά στοιχεία κοινού, οι κοινοποιήσεις και άλλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε το AI μου στο Snapchat

Πώς να δείτε τα γενέθλια των ανθρώπων στο Snapchat

Πώς να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ στο Snapchat

Σε αντίθεση με πριν, η δυνατότητα δημιουργίας Δημόσιου Προφίλ δεν περιορίζεται πλέον μόνο σε επαληθευμένα Snap Stars. Τώρα, σχεδόν οποιοσδήποτε στο Snapchat μπορεί να δημιουργήσει ένα Δημόσιο Προφίλ, αρκεί να είναι 18 ετών και άνω και να έχει λογαριασμό για περισσότερες από 24 ώρες.

Το Snapchat δεν θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα Δημόσιο Προφίλ εάν έχετε παραβιάσει στο παρελθόν κάποια από τις οδηγίες της κοινότητάς του.

Για να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ στο Snapchat στο Android ή το iPhone σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.
  2. Παρακέντηση Το Δημόσιο Προφίλ μου και μετά χτυπήστε εντάξει.
  3. Εισαγάγετε το βιογραφικό και την τοποθεσία του προφίλ σας. Χρησιμοποιήστε την εναλλαγή για να καθορίσετε εάν θέλετε να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε τον αριθμό των ακολούθων σας στο προφίλ.

Αφού ρυθμίσετε το Δημόσιο Προφίλ σας, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε νέες ιστορίες σε αυτό. Αργότερα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα κορυφαία στιγμιότυπά σας στην ενότητα Spotlight για να τα βλέπουν οι άλλοι όταν επισκέπτονται το προφίλ σας. Μεταβείτε στην καρτέλα Insights για να παρατηρήσετε το γράφημα της αφοσίωσης περιεχομένου κατά την τελευταία περίοδο 7 ή 28 ημερών.

Πώς να επεξεργαστείτε, να μοιραστείτε ή να διαγράψετε το δημόσιο προφίλ σας στο Snapchat

Μπορείτε να ρυθμίσετε το Δημόσιο προφίλ σας στο Snapchat όποτε θέλετε. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τον σύνδεσμό του με τους φίλους και τους ακόλουθούς σας σε άλλες πλατφόρμες. Δείτε πώς:

  1. Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.
  2. Πατήστε Το Δημόσιο Προφίλ μου.
  3. Πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία.
  4. Από αυτό το μενού, επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ για να αλλάξετε την εικόνα, το βιογραφικό ή την τοποθεσία του λογαριασμού σας. Χρησιμοποιήστε το Κοινή χρήση προφίλ επιλογή για κοινή χρήση του συνδέσμου του προφίλ σας με άλλους.

Εάν θέλετε να διαγράψετε το δημόσιο προφίλ σας στο Snapchat, μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεών του και πατήστε το Εκκαθάριση δημόσιου προφίλ επιλογή στο τέλος της σελίδας. Με αυτόν τον τρόπο θα διαγραφούν το βιογραφικό, οι ιστορίες και οι πληροφορίες του προφίλ σας. Σημειώστε ότι αυτό δεν θα επηρεάσει με κανέναν τρόπο τον κανονικό λογαριασμό σας στο Snapchat. Τα προσωπικά σας στιγμιότυπα, ιστορίες και συνομιλίες με φίλους θα παραμείνουν ανέπαφα.

Και αυτό είναι λίγο πολύ το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για τη λειτουργία Δημόσιου Προφίλ του Snapchat. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Δημόσιο Προφίλ του Snapchat για να ενισχύσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *