Τι είναι τα σημεία καναλιού στο Twitch και πώς να τα ρυθμίσετε

What are Channel Points on Twitch and How to Set Them Up

Το πρόγραμμα Channel Points είναι μια δυνατότητα επιβράβευσης που διατίθεται στους streamers στο Twitch που τους δίνει έναν τρόπο να προσελκύσουν τους θεατές τους και να τους δώσουν μια γεύση από τα οφέλη που συνήθως είναι διαθέσιμα μόνο στους συνδρομητές. 

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε τι είναι οι Πόντοι Καναλιού, πώς μπορείτε να τους ρυθμίσετε στο κανάλι σας στο Twitch και πώς μπορούν να τους κερδίσουν οι θεατές.

Τι είναι τα σημεία καναλιού στο Twitch;

Οι πόντοι καναλιού Twitch είναι ένα σύστημα επιβράβευσης που διατίθεται σε όλους τους Συνεργάτες και Συνεργάτες του Twitch που επιτρέπει στους streamers να ανταμείβουν τους θεατές τους με προνόμια για παρακολούθηση, παρακολούθηση ή συμμετοχή σε επιδρομές. Αυτές οι ανταμοιβές προορίζονται γενικά για συνδρομητές και λειτουργούν ως teaser που μπορεί να βοηθήσει να δελεάσουν τους μη συνδρομητές να συνεχίσουν να παρακολουθούν και να γίνουν πιστοί θεατές.

Καθώς ένας θεατής κερδίζει Πόντους καναλιού, μπορούν να δαπανηθούν σε οποιαδήποτε από τις ανταμοιβές καναλιού που έχει ορίσει ο streamer. Αυτές οι ανταμοιβές περιλαμβάνουν πράγματα όπως το ξεκλείδωμα ενός emote , την επισήμανση του μηνύματός σας ή μια προσαρμοσμένη ανταμοιβή που έχει ενεργοποιήσει ο streamer, όπως ο χορός σε ροή. 

Για να μπορέσετε να ρυθμίσετε τους πόντους καναλιού στο κανάλι σας, πρέπει να είστε μέλος του προγράμματος συνεργατών του Twitch . Για να προσκληθείτε στο πρόγραμμα, χρειάζεστε τουλάχιστον 50 ακόλουθους, 500 λεπτά μετάδοσης τις τελευταίες 30 ημέρες, τρεις ή περισσότερους μέσους ταυτόχρονους θεατές και τουλάχιστον επτά ημέρες μοναδικών ροών.

AX95 DB Android 9.0 S905X3-B 4GB/32GB TV BOX 8K HDR 10+ YouTube 4K BDMV ISO DOLBY 2.4G+5G Dual Band WIFI 100M LAN(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ρυθμίσετε τους πόντους καναλιού επάνω

Η ρύθμιση των σημείων καναλιού είναι εύκολη. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitch. Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Πίνακας ελέγχου δημιουργού από το αναπτυσσόμενο μενού.

Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. 

Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Διαχείριση ροής .

Κάντε κλικ στην επιλογή Επιβραβεύσεις θεατών και, στη συνέχεια, επιλέξτε Πόντοι καναλιού .

Ενεργοποιήστε την επιλογή Ενεργοποίηση σημείων καναλιού .

Πώς να προσαρμόσετε τους πόντους του καναλιού σας

Οι χρήστες ροής έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τους πόντους καναλιού τους ονομάζοντάς τους, δίνοντάς τους ένα μοναδικό εικονίδιο και διαχειρίζοντάς τους τις ανταμοιβές που είναι διαθέσιμες στους θεατές τους. 

Για να αλλάξετε το όνομα και το εικονίδιο των Πόντων καναλιού:

Μεταβείτε στο μενού Channel Points όπως παραπάνω.

Δίπλα στο Προσαρμογή εμφάνισης σημείων επιλέξτε Επεξεργασία .

Εδώ μπορείτε να δώσετε στους Πόντους σας ένα προσαρμοσμένο όνομα επεξεργάζοντας το πεδίο δίπλα στο Όνομα Πόντων .

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ένα προσαρμοσμένο εικονίδιο για τους πόντους καναλιού σας προσθέτοντας τρεις εικόνες στην περιοχή Εμφάνιση

Για να επιλέξετε ποιες ανταμοιβές θα ενεργοποιήσετε:

Μεταβείτε στο μενού Channel Points όπως παραπάνω.

Κάντε κλικ στο Manage Rewards & Challenges . Αυτό θα σας δείξει όλες τις προεπιλεγμένες ανταμοιβές που έχει δημιουργήσει το Twitch. 

Ενεργοποιήστε κάθε ανταμοιβή που θα θέλατε να μπορούν να λάβουν οι θεατές. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε πόσο κοστίζει κάθε ανταμοιβή αλλάζοντας την τιμή στο Κόστος .

Για να προσθέσετε προσαρμοσμένες ανταμοιβές:

Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία προσαρμοσμένης ανταμοιβής . Εναλλακτικά, μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή προσαρμοσμένων ανταμοιβών και να επιλέξετε μια νέα προσαρμοσμένη ανταμοιβή από εκεί.

Προσθέστε ένα προσαρμοσμένο όνομα. 

Πληκτρολογήστε μια περιγραφή. 

Εισαγάγετε πόσο θα θέλατε να κοστίσει η ανταμοιβή. 

Προσθέστε ένα προσαρμοσμένο εικονίδιο ανταμοιβής σύροντας και αποθέτοντας μια εικόνα στα πεδία  Εικονίδιο ανταμοιβής .

Κάντε κλικ στην Αποθήκευση για να οριστικοποιήσετε την ανταμοιβή. 

Πώς μπορείτε να κερδίσετε και να ξοδέψετε πόντους καναλιού;

Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι θεατές κερδίζουν αυτόματα πόντους βλέποντας τις ζωντανές ροές του αγαπημένου τους καναλιού και ακολουθώντας τους streamers του Twitch. Μπορούν επίσης να κερδίσουν πόντους συμμετέχοντας σε επιδρομές ή κάνοντας κλικ στις περιοδικές ειδοποιήσεις κλικ για αξίωση. 

Ακολουθεί μια ανάλυση των ποσοστών κέρδους για το σύστημα Πόντων καναλιού:

Παρακολούθηση: +10 πόντοι για 5 λεπτά χρόνου ζωντανής παρακολούθησης για Ενεργή παρακολούθηση: +50 πόντοι για 15 λεπτά χρόνου ζωντανής παρακολούθησης, κάντε κλικ για εξαργύρωση. Συμμετοχή Raid: +250 πόντοι. Νέο follow: +300 πόντοι. Παρακολουθήστε το σερί: για 2-5 συνεχόμενες ροές κερδίστε +300, +350, +400, +450 πόντους αντίστοιχα. 1η επευφημία: +350 βαθμοί για την πρώτη επευφημία που χρησιμοποιείται κάθε 30 ημέρες. 1ο δώρο συνδρομής: +500 πόντους για το πρώτο τους δώρο που λαμβάνουν κάθε 30 ημέρες. 

Σημείωση: Οι συνδρομητές θα λάβουν πολλαπλασιαστή πόντων μπόνους ανάλογα με τη βαθμίδα τους. Το Tier 1 είναι 1,2x, το Tier 2 είναι 1,4x και το Tier 3 είναι 2x.

Για να χρησιμοποιήσετε τα σημεία καναλιού:

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Σημεία καναλιού στο κάτω μέρος του παραθύρου συνομιλίας του αγαπημένου σας streamer.

Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο επιβράβευσης Πόντων καναλιού που θα δείχνει πόσοι πόντους χρειάζονται για την αγορά της ανταμοιβής. Αν δεν έχετε ξαναπάει στο κανάλι, θα λέει Ξεκινήστε!

Κάντε κλικ στην ανταμοιβή που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ξεκλείδωμα

Επιστροφή στο Stream

Η εισαγωγή των Πόντων καναλιού στη ροή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τον αριθμό των πιστών θαυμαστών που έχετε. Σε όλους αρέσει το δωρεάν υλικό και οι πόντοι καναλιού σάς προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να προσθέσετε μοναδικές και εξατομικευμένες ανταμοιβές που θα λατρέψουν οι θεατές σας.

AX95 DB Android 9.0 S905X3-B 4GB/32GB TV BOX 8K HDR 10+ YouTube 4K BDMV ISO DOLBY 2.4G+5G Dual Band WIFI 100M LAN(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *