Τι σημαίνει «Απορρίφθηκε η κλήση» στο WhatsApp

Τι σημαίνει «Απορρίφθηκε η κλήση» στο WhatsApp; (Εξήγηση)

Όντας η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το WhatsApp χρησιμοποιείται πλέον από σχεδόν όλους. Όλοι όσοι διαθέτουν smartphone μπορεί να γνωρίζουν το πλεονέκτημα του WhatsApp.

Όταν το WhatsApp παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό, προσέφερε μόνο λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου. Αλλά σύντομα μετά από αυτό, πρόσθεσε περισσότερες μορφές επικοινωνίας, όπως φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις.

Τόσο οι επιλογές κλήσης φωνής όσο και βιντεοκλήσης είναι εξίσου δημοφιλείς στην εφαρμογή και χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο. Εάν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις, μπορεί να έχετε συναντήσει το μήνυμα «απορρίφθηκε η κλήση».

Εχεις ποτέ αναρωτηθεί τι σημαίνει «Η κλήση απορρίφθηκε» στο WhatsApp και γιατί εμφανίζεται; Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε την «Απόρριψη κλήσης» στο WhatsApp και μερικά άλλα μηνύματα που εμφανίζονται κατά την πραγματοποίηση μιας κλήσης.

Το WhatsApp Web δεν λειτουργεί; Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε προβλήματα Web WhatsApp(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι σημαίνει «Απορρίφθηκε η κλήση» στο WhatsApp;

Προτού κατανοήσετε τι σημαίνει η απόρριψη κλήσης στο WhatsApp, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς λειτουργεί η κλήση WhatsApp. Οι κλήσεις WhatsApp λειτουργούν μέσω WiFi ή Διαδικτύου για κινητά. Επομένως, εάν δεν είστε συνδεδεμένοι σε κανένα Διαδίκτυο, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιείτε ή να λαμβάνετε κλήσεις.

Το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα και τις βιντεοκλήσεις στο WhatsApp. Όταν καλείτε κάποιον, μπορείτε να δείτε τρία διαφορετικά μηνύματα στην οθόνη κλήσης:

Κλήση: Η κατάσταση κλήσης εμφανίζεται πρώτα. όταν αυτό εμφανίζεται στην οθόνη κλήσης, σημαίνει ότι άτομο δεν έχει λάβει ακόμη την κλήση. Εάν το άτομο που καλείτε δεν έχει internet, η κλήση σας WhatsApp θα παραμείνει στην κατάσταση κλήσης.

Κουδούνισμα: Όταν το άτομο έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να δείτε την κατάσταση κλήσης στην οθόνη κλήσης. Όταν αυτό το μήνυμα εμφανίζεται στην οθόνη κλήσης του WhatsApp, σημαίνει ότι άτομο είναι συνδεδεμένο αλλά δεν δέχεται τις κλήσεις.

Απορρίφθηκε: Η κατάσταση απόρριψης θα εμφανιστεί εάν το Το άτομο που καλείτε απορρίπτει την κλήση σας. Όταν κάποιος απορρίψει την κλήση σας ηθελημένα/ ακούσια, θα δείτε το μήνυμα «Η κλήση απορρίφθηκε».

Έτσι, όταν καλείτε κάποιον στο WhatsApp, μπορείτε να δείτε πρώτα το μήνυμα Κλήσης, υποδεικνύοντας ότι η κλήση δεν έχει συνδεθεί ακόμη. Και όταν συνδεθεί η κλήση, βλέπετε την οθόνη ‘Ringing’, η οποία υποδεικνύει ότι ο δέκτης δεν έχει λάβει ακόμη την κλήση.

Αντί να λάβετε, εάν ο δέκτης απορρίψει την κλήση, η κλήση θα τερματιστεί αμέσως και θα δείτε το “Η κλήση απορρίφθηκε” μήνυμα.

Πώς να απενεργοποιήσετε την κλήση WiFi σε τηλέφωνο Android (Όλες οι συσκευές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η κλήση απορρίφθηκε στο WhatsApp χωρίς να χτυπήσει

Αν το Το μήνυμα απόρριψης κλήσης εμφανίζεται χωρίς να κουδουνίζει, σημαίνει ότι η επαφή σας έχει μπλοκάρει. Είναι επίσης πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο που δεν εμφανίζει την κατάσταση “Κουδούνισμα”.

Επομένως, εάν δείτε ένα μήνυμα απόρριψης κλήσης στο WhatsApp χωρίς να χτυπήσει, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεστε στη λίστα αποκλεισμού του ατόμου που καλείτε. Εάν είστε βέβαιοι ότι η επαφή δεν σας έχει αποκλείσει, πρέπει να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε να διαγράψετε το αρχείο προσωρινής μνήμης της εφαρμογής WhatsApp ή να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή από το Google Play Store ή το Apple App Store.

Πώς να δημιουργήσετε σύνδεσμο κλήσης WhatsApp (ήχος και βίντεο)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η κλήση WhatsApp απορρίφθηκε αυτόματα μετά από ένα κουδούνισμα

Εάν η κλήση WhatsApp απορριφθεί αυτόματα μετά από ένα κουδούνισμα, το άτομο απορρίπτει ενεργά τις κλήσεις σας.

Υπάρχουν επίσης πιθανότητες το άτομο που καλείτε να χρησιμοποιεί μια τροποποιημένη έκδοση του WhatsApp και να την έχει ενεργοποιήσει δυνατότητα αυτόματης απόρριψης κλήσης για τον αριθμό σας. Ναι, τα προβλήματα διακομιστή δεν μπορούν να αποκλειστούν. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι οι διακομιστές του WhatsApp είναι ενεργοποιημένοι και δεν αντιμετωπίζουν διακοπές.

Γιατί κάποιος απορρίπτει την κλήση σας στο WhatsApp;

Εάν το μήνυμα «Η κλήση απορρίφθηκε» είναι ασυνήθιστο για εσάς, το πιθανότερο είναι ότι το άτομο που καλείτε έχει απορρίψει κατά λάθος την κλήση σας.

Είναι επίσης πιθανό το άτομο να έχει πραγματικούς λόγους να απορρίψει τις κλήσεις σας. Επομένως, προτού προσβληθείτε, βεβαιωθείτε ότι το άτομο που καλείτε δεν βρίσκεται σε κάποια προβληματική κατάσταση.

Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι αν δείτε το μήνυμα “Η κλήση απορρίφθηκε”, το άτομο που καλείτε δεν είναι μακριά από τη συσκευή του.

Πώς να διορθώσετε «Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων»(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές ερωτήσεις

Ενδέχεται να έχετε ακόμα κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την Απόρριψη κλήσης στο WhatsApp. Παρακάτω, απαντήσαμε σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις.

Η απόρριψη κλήσης σημαίνει ότι δεν λαμβάνετε κλήσεις;

Εάν κάποιος αγνοήσει τις κλήσεις σας και δεν τις λάβει, δεν θα δείτε το μήνυμα «Απορρίφθηκε η κλήση». Το μήνυμα εμφανίζεται μόνο εάν το άτομο που έχετε καλέσει απορρίψει την κλήση σας.

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος βρίσκεται σε άλλη κλήση στο WhatsApp;

Εάν το άτομο που καλείτε στο WhatsApp είναι ήδη σε κλήση, θα δείτε ένα μήνυμα «Σε άλλη κλήση» στην οθόνη κλήσης. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο είναι απασχολημένο με άλλο άτομο.

Μπορώ να καλέσω κάποιον WhatsApp που με απέκλεισε;

Όχι, αν προσπαθήσετε να καλέσετε κάποιον που σας απέκλεισε, η οθόνη κλήσης σας θα εμφανίζει μια κατάσταση «σύνδεσης» ατελείωτα. Η κλήση σας θα συνεχίσει να κουδουνίζει χωρίς σύνδεση ή να εμφανίζει σφάλματα αποτυχίας κλήσης.

Τι σημαίνει «Η κλήση δεν απαντήθηκε» στο WhatsApp;

Το μήνυμα δεν απαντήθηκε κλήση εμφανίζεται όταν το άτομο που καλείτε δεν έκανε τίποτα, ούτε αποδέχτηκε ούτε απέρριψε την κλήση.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το τι σημαίνει η Απόρριψη κλήσης στο WhatsApp. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να κατανοήσετε το νόημα μιας κλήσης που απορρίφθηκε στο WhatsApp, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.