Το Instagram δοκιμάζει νέο εργαλείο σάρωσης προσώπου AI για επαλήθευση ηλικίας

Instagram Tests New AI Face-Scanning Tool For Age Verification

Το Instagram δοκιμάζει έναν νέο τρόπο επαλήθευσης της ηλικίας των χρηστών. Οι τελευταίες αναφορές δείχνουν ότι η εταιρεία δοκιμάζει ένα Εργαλείο AI που θα σαρώσει το πρόσωπό σας για να επαληθεύσει την ηλικία σας.

Εκτός από αυτήν την επιλογή Εργαλείου AI, υπάρχει μια άλλη μέθοδος που ονομάζεται κοινωνική βεβαίωση. Αυτή η μέθοδος ζητά από τους ακόλουθούς σας να επιβεβαιώσουν πόσο χρονών είστε. Η ηλικία των αμοιβαίων οπαδών πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

Επίσημα, για να έχουν λογαριασμό στο Instagram οι χρήστες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 13 ετών. Μέχρι το 2019, η εφαρμογή δεν ζητούσε ημερομηνίες γέννησης νέων χρηστών. Αφού οι ειδικοί για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας των παιδιών εξέτασαν, το Instagram πρόσθεσε λειτουργίες επαλήθευσης ηλικίας.

Η Google αρχίζει να δοκιμάζει την πρόσβαση σε λογαριασμούς χρησιμοποιώντας βιομετρικά στοιχεία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δοκιμάζοντας νέους τρόπους επαλήθευσης ηλικίας, βιντεοσέλφι και κουπόνι κοινωνικής δικτύωσης

 

Το Instagram δοκιμάζει ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που σας ζητά να τραβήξετε μια selfie βίντεο για να επαληθεύσετε την ηλικία σας . Για να διευκολύνει τη διαδικασία, το Instagram εμπλέκει μια τρίτη εταιρεία Yoti. Χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να μαντέψει την ηλικία του ατόμου.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου , το Instagram λέει, «Η τεχνολογία της Yoti υπολογίζει την ηλικία σας με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και μοιράζεται αυτές τις εκτιμήσεις μαζί μας. Μετά και ο Μέτα και η Γιώτη διαγράφουν την εικόνα. Η τεχνολογία δεν μπορεί να αναγνωρίσει την ταυτότητά σου – μόνο την ηλικία σου».

Η τεχνολογία της Yoti χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και τις γερμανικές ψηφιακές ρυθμιστικές αρχές για την επαλήθευση της ηλικίας. Χρησιμοποιεί διαφορετικά σήματα προσώπου για να μαντέψει την ηλικία.

Πώς να προσθέσετε μουσική σε αναρτήσεις στο Instagram (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η δεύτερη μέθοδος επαλήθευσης της ηλικίας είναι το σύστημα Social Vouching. Όταν ο χρήστης το επιλέξει αυτό, το Instagram ζητά από τρεις κοινούς ακόλουθους των χρηστών να επιβεβαιώσουν την ηλικία τους . Αυτοί οι ακόλουθοι έχουν τρεις ημέρες για να απαντήσουν σε αυτό το αίτημα.

Για να επαληθεύσουν την ηλικία τους στο Instagram, οι χρήστες μπορούν επίσης να στείλουν φωτογραφίες με ταυτότητες. Προς το παρόν, η εφαρμογή ζητά επαλήθευση ηλικίας όταν οι έφηβοι προσπαθούν να επεξεργαστούν την ημερομηνία γέννησής τους και προσπαθούν να τους δείξουν ως 18 ετών και άνω.

Ωστόσο, οι δύο νέες επιλογές επαλήθευσης ηλικίας Η βεβαίωση κοινωνικής δικτύωσης και η εκτίμηση AI είναι πλέον διαθέσιμες στις ΗΠΑ.

Πώς να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση σε 2 βήματα για το Google Gmail(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *