Το iPhone έχει κολλήσει στην επαλήθευση της ενημέρωσης; Δοκιμάστε αυτές τις 5 επιδιορθώσεις

Όταν πρόκειται για λειτουργικά συστήματα για κινητά, το iOS λάμπει. Είναι το λειτουργικό σύστημα που τροφοδοτεί το iPhone – εξακολουθεί να θεωρείται premium τηλέφωνο για πολλούς χρήστες.

Η Apple συχνά κυκλοφορεί ενημερώσεις iOS για να παρέχει στους χρήστες ελκυστικές δυνατότητες και να διορθώνει υπάρχοντα σφάλματα. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να ενημερώσετε το iPhone σας μέσω των Ρυθμίσεων.

Ωστόσο, το πρόβλημα εμφανίζεται όταν το iPhone κολλήσει στη γραμμή εντολών “Επαλήθευση ενημέρωσης”. Εάν μόλις αγοράσατε ένα νέο iPhone και έχει κολλήσει στο This Prompt, ακολουθήστε το άρθρο.

Παρακάτω, έχουμε συζητήσει γιατί το iPhone σας κολλάει στην «Επαλήθευση ενημέρωσης» και τι μπορείτε να κάνετε για να το επιλύσετε. Ας αρχίσουμε.

Γιατί το iPhone μου έχει κολλήσει στην οθόνη “Επαλήθευση ενημέρωσης”;

Η οθόνη “Επαλήθευση ενημέρωσης” εμφανίζεται μετά τη λήψη της ενημέρωσης όταν το iPhone σας προσπαθεί να επαληθεύσει τα αρχεία που κατεβάσατε.

Αυτό είναι ένα υποχρεωτικό βήμα πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης για να διασφαλιστεί ότι όλα είναι ομαλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Συνήθως, η διαδικασία “Επαλήθευση ενημέρωσης” διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά για να ολοκληρωθεί, αλλά αν διαρκεί περισσότερο, το iPhone σας μπορεί να έχει κολλήσει στη διαδικασία.

Η διαδικασία μπορεί να κολλήσει για διάφορους λόγους, όπως πρόβλημα διακομιστή Apple, σφάλματα λογισμικού, δυσλειτουργίες, ασταθές διαδίκτυο ή ανεπαρκής αποθηκευτικός χώρος.

Διαβάστε επίσης :12 καλύτερες εφαρμογές επαλήθευσης SMS για iPhone

Πώς να διορθώσετε τους σελιδοδείκτες του Chrome που δεν εμφανίζονται στο iPhone

Πώς να διορθώσετε το iPhone που κόλλησε στην οθόνη «Επαλήθευση ενημέρωσης»;

Τώρα που ξέρετε γιατί το iPhone σας έχει κολλήσει στην οθόνη «Επαλήθευση ενημέρωσης», ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσετε. Ακολουθούν μερικές απλές μέθοδοι για να διορθώσετε ένα iPhone που έχει κολλήσει στην οθόνη “Επαλήθευση ενημέρωσης”. Ας αρχίσουμε.

1. Ελέγξτε την κατάσταση συστήματος της Apple

Ελέγξτε την κατάσταση συστήματος της Apple

Η Apple διαθέτει μια ειδική σελίδα που σας δείχνει την κατάσταση του συστήματος όλων των υπηρεσιών της. Εάν η κατάσταση συστήματος των υπηρεσιών που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία του iOS είναι εκτός λειτουργίας, συνιστάται να περιμένετε μερικές ώρες.

Όπως όλες οι υπηρεσίες web, οι επίσημοι διακομιστές της Apple είναι συχνά εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης. όταν είναι απενεργοποιημένες, οι ενημερώσεις iOS ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την επαλήθευση ή την εγκατάστασή τους.

Επισκεφθείτε λοιπόν αυτό ιστοσελίδα και ελέγξτε την Κατάσταση συστήματος για υπηρεσίες iOS. Εάν κάποιες βασικές υπηρεσίες είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να το περιμένετε.

2. Επανεκκινήστε σκληρά το iPhone

Εάν δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την οθόνη “Επαλήθευση ενημέρωσης” στο iPhone σας, μην πανικοβληθείτε. Η σκληρή επαναφορά του iPhone θα μπορούσε να είναι η τέλεια λύση.

Συνιστάται μια σκληρή επαναφορά εάν δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την οθόνη ενημέρωσης επαλήθευσης στο iPhone σας. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε σκληρά το iPhone σας.

1. Πατήστε και αφήστε το Κουμπί αύξησης της έντασης ήχου στο iPhone σας

2. Πατήστε και αφήστε το Κουμπί μείωσης έντασης στο iPhone σας.

3. Μόλις τελειώσετε, πατήστε παρατεταμένα το Πλαϊνό/κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Αυτό είναι! Αυτό θα επανεκκινήσει δύσκολα το iPhone σας. Μετά την επανεκκίνηση, δεν θα βλέπετε πλέον την οθόνη “Επαλήθευση ενημέρωσης”.

3. Διαγράψτε την ενημέρωση iOS

Μόλις περάσετε την οθόνη «Επαλήθευση ενημέρωσης», πρέπει πρώτα να διαγράψετε την ενημέρωση iOS. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προηγούμενη ενημέρωση iOS στο iPhone σας.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Αποθήκευση iPhone.

Αποθήκευση iPhone

4. Τώρα, βρείτε το Ενημέρωση iOS στη λίστα.

5. Επιλέξτε την ενημέρωση iOS και πατήστε Διαγραφή ενημέρωσης. (Δεν θα έχουν όλες οι εκδόσεις iOS αυτήν την επιλογή).

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει την ενημέρωση που λάβατε προηγουμένως στο iPhone σας.

4. Εκκινήστε ξανά το εργαλείο iPhone Update

Αφού διαγράψετε την ενημέρωση που λάβατε προηγουμένως, θα πρέπει να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ξανά τις εκκρεμείς ενημερώσεις iOS. Δείτε πώς μπορείτε να ενημερώσετε το iPhone σας με απλά βήματα.

1. Για να ξεκινήσετε, φροντίστε να συνδέσετε το iPhone σας σε ένα σταθερό δίκτυο WiFi.

2. Μόλις συνδεθείτε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

3. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Γενικός.

Γενικός

4. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Αναβάθμιση λογισμικού.

Αναβάθμιση λογισμικού

Αυτό είναι! Τώρα θα μπορείτε να βλέπετε τις εκκρεμείς ενημερώσεις. Κατεβάστε ξανά και εγκαταστήστε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στο iPhone σας.

5. Επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου στο iPhone σας

Για να μην εμφανιστεί ξανά η οθόνη “Επαλήθευση ενημέρωσης”, συνιστάται η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου στο iPhone σας.

Οι λανθασμένες ρυθμίσεις δικτύου ή η έλλειψη διαδικτύου είναι οι κύριες αιτίες κολλήματος iPhone στην οθόνη «Επαλήθευση ενημέρωσης». Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου του iPhone σας.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου θα καταργήσει το αποθηκευμένο δίκτυο WiFi, τις συσκευές Bluetooth και κάθε άλλη μη αυτόματη ρύθμιση που έχετε κάνει στο δίκτυο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Μεταφορά ή επαναφορά iPhone.

Μεταφορά ή επαναφορά iPhone

4. Στην οθόνη Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone, πατήστε Επαναφορά.

Επαναφορά

5. Στο μήνυμα που εμφανίζεται, επιλέξτε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

6. Στη συνέχεια, πατήστε στο Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου στην προτροπή επιβεβαίωσης.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Αυτό είναι! Αυτό θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις δικτύου στο iPhone σας.

Επομένως, αυτές είναι μερικές απλές μέθοδοι για να διορθώσετε τα iPhone που έχουν κολλήσει στην “Επαλήθευση ενημέρωσης” και δεν θα απενεργοποιήσουν την οθόνη. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση προβλημάτων ενημέρωσης iPhone. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης : ChatGPT χωρίς αριθμό τηλεφώνου

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5304

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *