Το LinkedIn έχει προσθέσει παιχνίδια

Το LinkedIn έχει προσθέσει παιχνίδια, αλλά εδώ είναι γιατί δεν πρέπει να τα παίξετε

Βασικά Takeaways

  • Το LinkedIn πρόσθεσε παιχνίδια τύπου NYT όπως το Pinpoint, το Crossclimb και το Queens.
  • Το LinkedIn βλέπει τα παιχνίδια ως εργαλείο δικτύωσης, αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλο για επαγγελματικές συνδέσεις.
  • Οι χρήστες θα πρέπει να αποφεύγουν να παίζουν παιχνίδια στο LinkedIn για να διατηρήσουν τον επαγγελματισμό και να επικεντρωθούν στις προσπάθειες δικτύωσης.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, το LinkedIn έχει προσθέσει παιχνίδια στον ιστότοπο και την εφαρμογή του. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι το LinkedIn έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική δικτύωση και αναζήτηση εργασίας. Ενώ έχουμε κολλήσει να σκεφτόμαστε γιατί το LinkedIn έχει προσθέσει παιχνίδια, θα σας συμβουλεύαμε να μείνετε μακριά από αυτά ανεξάρτητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο LinkedIn

Πώς να αποθηκεύσετε το προφίλ LinkedIn ως PDF

Το LinkedIn πρόσθεσε παιχνίδια σε στυλ NYT

Από τη δεκαετία του 1990, όταν η Java και το Flash ήταν στη μόδα, οι άνθρωποι μπορούσαν να παίζουν ανόητα μικρά παιχνίδια στο διαδίκτυο. Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή το 2021, το Wordle εγκαινίασε μια νέα εποχή καθημερινών παιχνιδιών που βασίζονται στο διαδίκτυο. Με εύκολη αναπαραγωγή και εύκολη κοινή χρήση, το παιχνίδι δημιούργησε μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις Wordle. Και οι New York Times ήταν ο μεγάλος οδηγός αυτής της τάσης, αγοράζοντας πρώτα το Wordle και στη συνέχεια δημιουργώντας μια σειρά από καθημερινά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στην εφαρμογή του.

Τώρα, το LinkedIn αποφάσισε να συμμετάσχει στη διασκέδαση, προσθέτοντας μια καρτέλα Παιχνίδια γεμάτη με (τη στιγμή της σύνταξης), τρία «διασκεδαστικά» παιχνίδια. Αυτά είναι τα Pinpoint, Crossclimb και Queens.

Pinpoint

Παίζοντας το παιχνίδι Pinpoint στο LinkedIn

Αιχμή είναι ένα απλό παιχνίδι που σας κάνει να μαντέψετε την κατηγορία από τις παρεχόμενες ενδείξεις. Υπάρχουν πέντε ενδείξεις συνολικά, με την ιδέα να μαντέψουμε την κατηγορία από τον μικρότερο αριθμό ενδείξεων. Η απλή φύση του σημαίνει ότι αυτό είναι το πιο διασκεδαστικό και λιγότερο απογοητευτικό παιχνίδι που προσφέρεται.

Crossclimb

Παίζοντας το παιχνίδι Crossclimb στο LinkedIn

Crossclimb έχει δύο στοιχεία. Πρώτα, πρέπει να βρείτε τις απαντήσεις των τεσσάρων γραμμάτων στις παρεχόμενες ενδείξεις. Δεύτερον, πρέπει να αναδιατάξετε τις απαντήσεις έτσι ώστε να υπάρχει μόνο ένα γράμμα διαφορετικό από την απάντηση πάνω και κάτω. Μόνο τότε θα ξεκλειδώσετε τα πάνω και τα κάτω στοιχεία.

Queens

Παίζοντας το παιχνίδι Queens στο LinkedIn

Το Queens μοιάζει λίγο με το Sudoku, καθώς πρέπει να γνωρίζετε πολλά διαφορετικά στοιχεία για να τοποθετήσετε τα πράγματα σωστά. Στο Sudoku, είναι αριθμοί, ενώ στο Queens, είναι κορώνες. Υπάρχουν πολλές δοκιμές και λάθη με αυτό, οπότε είτε θα το λατρέψετε είτε θα το μισήσετε.

Τι κατείχε το LinkedIn για να προσθέσει παιχνίδια;

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα παιχνίδια του LinkedIn επισκεπτόμενοι το Καρτέλα Παιχνίδια LinkedIn. Αλλά αν ξεχάσετε να το προσθέσετε σελιδοδείκτη, απλώς κάντε αναζήτηση στο LinkedIn για “παιχνίδια” και θα πρέπει να είναι το κορυφαίο αποτέλεσμα. Όταν το αναζητάτε, η πλατφόρμα θα σας πουλάει σε αυτά με την ετικέτα, “Κρατήστε το μυαλό σας έντονο με τα καθημερινά παιχνίδια. Συνδεθείτε με το δίκτυό σας για λίγη διασκέδαση”. Αυτό αποκαλύπτει πώς το LinkedIn βλέπει τους χρήστες του να χρησιμοποιούν αυτά τα παιχνίδια.

Το LinkedIn προσκαλεί τους χρήστες να παίξουν παιχνίδια για να έχετε το μυαλό σας καθαρό

Το LinkedIn πιστεύει ότι θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα παιχνίδια ως άλλο εργαλείο δικτύωσης. Με τον ίδιο τρόπο που πολλοί από εμάς στέλνουμε τις βαθμολογίες Wordle, Connections και Strands στα αγαπημένα μας πρόσωπα κάθε πρωί, το LinkedIn θέλει να κάνετε το ίδιο με τα Pinpoint, Queens και Crossclimb. Ωστόσο, υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά μεταξύ της οικογένειας και των φίλων σας και των ατόμων με τα οποία είναι πιθανό να συνδεθείτε στο LinkedIn.

Θέλετε πραγματικά να προσκαλέσετε διευθυντές προσλήψεων και στελέχη C-suite να παίξουν ένα ανόητο παιχνίδι μαζί σας; Όχι μόνο μια φορά, αλλά κάθε μέρα χωρίς αποτυχία; Η σωστή απάντηση είναι όχι. Ενώ το LinkedIn μπορεί να το δει αυτό ως έναν τρόπο αύξησης των επιπέδων αφοσίωσης και κάνοντας το συνήθως βαρετό και θλιβερό LinkedIn λίγο πιο διασκεδαστικό, αυτός δεν είναι ο λόγος που οποιοσδήποτε από εμάς χρησιμοποιεί το LinkedIn αρχικά.

Γιατί οι χρήστες του LinkedIn δεν πρέπει να παίζουν αυτά τα παιχνίδια

Η ουσία είναι ότι θα πρέπει να αποφεύγετε αυτά τα παιχνίδια. Γιατί; Επειδή το LinkedIn δεν έχει σχεδιαστεί για αυτές τις επιπολαιότητες και απλώς θα σας αποσπάσουν την προσοχή από το να χρησιμοποιήσετε το LinkedIn με τον τρόπο που προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί. Όχι μόνο αυτό, το να μοιράζεστε τις βαθμολογίες σας με τις επαφές σας στο LinkedIn μπορεί να φαίνεται αντιεπαγγελματικό και να φαίνεται ότι κάνετε κάτι διαφορετικό από το να είστε παραγωγικοί. Κάτι που δεν θέλουν να δουν οι διευθυντές προσλήψεων και οι πιθανοί εργοδότες.

Παίξτε παιχνίδια ιστού όσο θέλετε, αλλά κάντε το στους New York Times, στο Facebook ή σε οποιαδήποτε από τις άλλες πλατφόρμες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας επιτρέπουν να χάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Εάν είστε στο LinkedIn, χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας πιο παραγωγικά βελτιώνοντας το προφίλ σας στο LinkedIn ή διευρύνοντας το δίκτυό σας. Για να είμαστε δίκαιοι με το LinkedIn, η πλατφόρμα αντιμετωπίζει αυτές τις ανησυχίες απευθείας ανακοίνωσή του/του φροντιστηρίου αλλά ακόμα δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι αυτό είναι ένα λάθος από την εταιρεία.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *