Τρόπος αναπαραγωγής βίντεο καρέ ανά καρέ στο YouTube

Τρόπος αναπαραγωγής βίντεο καρέ ανά καρέ στο YouTube (Πλήρης οδηγός)

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο YouTube καρέ-καρέ. Θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι δεν θέλετε να χάσετε τα πασχαλινά αυγά που πέφτουν στα τρέιλερ της αγαπημένης σας ταινίας ή τηλεοπτικής εκπομπής ή επειδή θέλετε να καταγράψετε μικρές λεπτομέρειες σε ένα βίντεο.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε ένα βίντεο YouTube καρέ-καρέ. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να πηγαίνετε καρέ καρέ στο YouTube, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί όλους τους πιθανούς τρόπους για να πηγαίνετε καρέ καρέ στα βίντεο του YouTube. Έχουμε κοινά βήματα τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά. Ας αρχίσουμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber
Διαβάστε επίσης : VLC : Πώς να παίξετε βίντεο καρέ καρέ;

παρακολούθηση βίντεο YouTube σε loop

Πώς να παίξετε βίντεο καρέ ανά καρέ στο YouTube

Η web έκδοση του YouTube υποστηρίζει επίσημα την αναπαραγωγή βίντεο καρέ καρέ με συντόμευση πληκτρολογίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πρόσθετο λογισμικό ή υπηρεσία. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το YouTube.com.

2. Όταν ανοίξει ο ιστότοπος, αναπαράγετε καρέ καρέ το βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε.

3. Τώρα, χρησιμοποιήστε το «πλήκτρο δεξιού βέλους» του πληκτρολογίου σας για να μετακινήσετε το βίντεο ένα καρέ μπροστά. Αυτό θα λειτουργήσει ακόμη και χωρίς παύση του βίντεο.

πλήκτρο δεξιού βέλους

4. Για να μετακινήσετε ένα πλαίσιο προς τα πίσω, πατήστε το «αριστερό πλήκτρο βέλους» στο πληκτρολόγιό σας. Αυτό θα μετακινήσει ένα καρέ προς τα πίσω.

αριστερό πλήκτρο βέλους

5. Εάν το δεξί ή το αριστερό πλήκτρο βέλους δεν λειτουργεί στο πληκτρολόγιό σας, μπορείτε να πατήσετε το “.” πλήκτρο για αναζήτηση βίντεο προς τα εμπρός καρέ-καρέ ή “,” για αναζήτηση του βίντεο προς τα πίσω καρέ-καρέ.

αναζητήστε ένα βίντεο προς τα εμπρός καρέ-καρέ

Αυτό είναι! Με μια συντόμευση πληκτρολογίου, μπορείτε να αναπαράγετε ένα βίντεο καρέ καρέ σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή του YouTube.

Μεταβείτε καρέ καρέ κατεβάζοντας το βίντεο YouTube

Ένας άλλος τρόπος αναπαραγωγής βίντεο καρέ-καρέ είναι να κατεβάσετε το βίντεο στον υπολογιστή σας και να το παίξετε στο VLC Media Player.

VLC Media Player

Όχι μόνο το YouTube, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VLC Media Player για αναπαραγωγή οποιουδήποτε βίντεο καρέ-καρέ. Για να το κάνετε αυτό, παίξτε το βίντεο στο VLC Media Player και πατήστε το μι κλειδί για να μετακινήσετε ένα καρέ μπροστά.

Το πιο χρήσιμο είναι ότι στο VLC Media Player, μπορείτε να αλλάξετε το πλήκτρο πρόσβασης για να μεταβείτε στο επόμενο καρέ του βίντεο.

Πώς να μεταβείτε καρέ ανά καρέ στο YouTube για iPhone και Android

Τεχνικά, το YouTube για Android και iPhone δεν υποστηρίζει τη μετάβαση καρέ-καρέ σε βίντεο. Ωστόσο, η μείωση της ταχύτητας αναπαραγωγής βίντεο εξακολουθεί να κάνει τη δουλειά.

Μπορείτε να αναπαράγετε βίντεο με ταχύτητα 0,25x για να εστιάσετε στη λεπτομέρεια ενός βίντεο. η ταχύτητα 0,25x αναπαράγει το βίντεο στα 7,5 fps, η οποία είναι αρκετά αργή για να συλλάβει μικρές λεπτομέρειες. Δείτε πώς μπορείτε να μειώσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής ενός βίντεο στην εφαρμογή YouTube για κινητά.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή YouTube στο Android ή το iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, παίξτε το βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε καρέ-καρέ.

3. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία.

εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ταχύτητα αναπαραγωγής.

Ταχύτητα αναπαραγωγής

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε ‘0,25x’ στο μενού.

0,25x

Αυτό είναι! Το βίντεο θα αναπαράγεται με ταχύτητα 0,25x. Τώρα μπορείτε να εστιάσετε στη λεπτομέρεια ενός βίντεο που βρίσκεται σε κίνηση.

Άλλοι τρόποι να πηγαίνετε καρέ καρέ στο YouTube

Γενικά, δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε άλλους τρόπους για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας βίντεο καρέ καρέ στο YouTube.

Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου λειτουργούν καλά τις περισσότερες φορές και μπορείτε να μειώσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής στο κινητό.

Εκτός από αυτές, πολλές επεκτάσεις που είναι διαθέσιμες για το Google Chrome σάς επιτρέπουν να κάνετε το ίδιο, αλλά όλες απαιτούν τον έλεγχο των καρέ βίντεο χρησιμοποιώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς να αναπαράγετε βίντεο καρέ-καρέ στο YouTube. Μοιραστήκαμε τα βήματα τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά YouTube. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *