12 καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης για Windows 11/10 το 2023

12 καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης για Windows 11/10 το 2023

Υπάρχουν πολλοί χρήστες των Windows που αναζητούν εφαρμογές στιγμιότυπου οθόνης για Windows. Τα περισσότερα από τα προγράμματα στιγμιότυπων οθόνης είναι αρκετά ικανά.

Αλλά όλα εξαρτώνται από το ποιες δυνατότητες θέλετε και ποια διεπαφή σας αρέσει περισσότερο. Έτσι, εάν αναζητάτε επίσης τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπων οθόνης των Windows 11/10, μπορείτε να δείτε τη λίστα που μοιράζεται σε αυτό το άρθρο.

12 καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης για Windows 11/10

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπων οθόνης των Windows που παρέχουν πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα εργαλεία στιγμιότυπων οθόνης είναι πολύ ανώτερα από τα εργαλεία Sniping. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης των Windows 11/10.

1. ScreenRec

Screenrec

Το ScreenRec είναι βασικά μια πλήρης εφαρμογή οθόνης και εγγραφής οθόνης διαθέσιμη για το λειτουργικό σύστημα Windows. Το εργαλείο Screenshot του ScreenRec είναι διαθέσιμο δωρεάν και μπορεί να τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης με ένα μόνο κλικ.

Με το ScreenRec, μπορείτε εύκολα να καταγράψετε ολόκληρη την οθόνη σας ή την επιλεγμένη περιοχή. Μπορείτε ακόμη και να σχολιάσετε τα στιγμιότυπα οθόνης σας και να τα επεξεργαστείτε.

2. Lightshot

Lightshot

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης για τα Windows 10/11, μην ψάχνετε άλλο από το Lightshot. Το Lightshot είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και είναι αρκετά ελαφρύ.

Οι χρήστες πρέπει να πατήσουν το πλήκτρο Print Screen για να εκκινήσουν την εφαρμογή Lightshot. Το υπέροχο με το Lightshot είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν τα στιγμιότυπα οθόνης πριν τα τραβήξουν.

3. Icecream Screen Recorder

Icecream Screen Recorder

Λοιπόν, αν ψάχνετε για ένα εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης των Windows 10 που όχι μόνο καταγράφει στιγμιότυπα οθόνης, αλλά καταγράφει και οθόνες, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Icecream Screen Recorder.

Το Icecream Screen Recorder επιτρέπει στους χρήστες να επισημάνουν συγκεκριμένες περιοχές ή τμήματα μιας εικόνας που τραβήχτηκαν. Εκτός από αυτό, η συσκευή εγγραφής οθόνης Icecream επιτρέπει στους χρήστες να σχολιάζουν το στιγμιότυπο οθόνης, να προσθέτουν ένα υδατογράφημα σε αυτό και πολλά άλλα.

4. Greenshot

Greenshot

Είναι σχεδόν παρόμοιο με το εργαλείο Lightshot, το οποίο παρατίθεται παραπάνω. Όπως το Lightshot, το Greenshot επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται το στιγμιότυπο οθόνης ακόμη και πριν το αποθηκεύσουν.

Με το Greenshot, οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν ολόκληρη την οθόνη ή την επιλεγμένη περιοχή τους. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή για σχολιασμό, επισήμανση και συσκότιση στιγμιότυπων οθόνης.

5. ShareX

ShareX

Είναι ένα εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζει τη συντόμευση πληκτρολογίου Print Screen. Εκτός από τη λήψη της οθόνης, το ShareX είχε επίσης τη δυνατότητα εγγραφής της οθόνης. Το εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης ανοιχτού κώδικα παρέχει στους χρήστες πολλές λειτουργίες λήψης οθόνης.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκρύψετε τον κέρσορα του ποντικιού κατά την εγγραφή ή τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης, να επιλέξετε μια συγκεκριμένη περιοχή κ.λπ.

6. PicPick

PicPick

Αυτό προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα επιλογών επεξεργασίας. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το μέγεθος και να περικόψετε στιγμιότυπα οθόνης, να εισαγάγετε κείμενα και σύμβολα, να εφαρμόσετε εφέ κ.λπ.

Εκτός από αυτό, το PicPick επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ανεβάζουν τα στιγμιότυπα οθόνης που έχουν τραβήξει ή επεξεργασθεί απευθείας σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter κ.λπ.

7. Στιγμιότυπο οθόνης Nimbus

Στιγμιότυπο οθόνης Nimbus

Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επιφάνειας εργασίας των Windows που επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν στιγμιότυπα οθόνης. Αυτό που είναι εξαιρετικό για το Nimbus Screenshot είναι ότι μπορεί επίσης να λειτουργήσει από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού μέσω της επέκτασης.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το στιγμιότυπο οθόνης Nimbus επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν την επιλεγμένη ενότητα ολόκληρης της ιστοσελίδας.

8. FireShot

FireShot

Αν μιλάμε κυρίως για λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή, το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν και να αποθηκεύουν στιγμιότυπα οθόνης σε πολλές μορφές. Όχι μόνο αυτό, αλλά μετά τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης, επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται και να μοιράζονται τα στιγμιότυπα οθόνης σε διαφορετικούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

9. Screenshot Captor

Screenshot Captor

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά ελαφρύ εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης για τον υπολογιστή σας Windows 10, τότε το Screenshot Captor μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μετά τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης, το Screenshot Captor επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν διαφορετικά ειδικά εφέ στο στιγμιότυπο οθόνης, να περικόπτουν, να περιστρέφουν, να θολώνουν και να σχολιάζουν τις λήψεις.

10. Xbox Game Bar

κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας

Η γραμμή παιχνιδιών Xbox είναι μια δυνατότητα παιχνιδιού που διατίθεται ενσωματωμένη και στα λειτουργικά συστήματα Windows 10 και Windows 11. Η γραμμή παιχνιδιών Xbox σάς επιτρέπει να καταγράφετε εύκολα την οθόνη σας ή να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης.

Στο Techviral, έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης στα Windows με το Xbox Game Bar. Συνιστάται να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να μάθετε τα βήματα για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης.

11. FastStone Capture

FastStone Capture

Το FastStone Capture είναι βασικά ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να καταγράψετε ή να καταγράψετε την οθόνη του υπολογιστή σας. Είναι ένα ισχυρό αλλά ελαφρύ εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης για Windows που σας επιτρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης σε πλήρη οθόνη, ορθογώνια, με ελεύθερο χέρι.

Έχετε επίσης την επιλογή να τραβήξετε σταθερές περιοχές και να κάνετε κύλιση στιγμιότυπων οθόνης. Εκτός από το στιγμιότυπο οθόνης, το FastStone Capture σάς επιτρέπει επίσης να καταγράφετε δραστηριότητες στην οθόνη. Το εργαλείο παρέχει επίσης μερικές βασικές λειτουργίες επεξεργασίας στιγμιότυπου οθόνης και σχολιασμού.

12. ScreenTray

ScreenTray

Το ScreenTray δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες επιλογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα βοηθητικά στιγμιότυπα οθόνης για Windows που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Όπως κάθε άλλο εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης στη λίστα, το ScreenTray παρέχει διάφορες επιλογές λήψης οθόνης. μπορείτε να τραβήξετε την επιλεγμένη περιοχή, ολόκληρη την οθόνη κ.λπ.

Μετά τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης, το ScreenTray παρέχει μερικές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας για την περικοπή περιττών τμημάτων, την επισήμανση κειμένου ή περιοχών, την προσθήκη σχολίων κ.λπ.

Αυτά είναι τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης για Windows 10 και 11 λειτουργικά συστήματα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλα εργαλεία, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome για λήψη στιγμιότυπου οθόνης

στιγμιότυπο οθόνης βίντεο YouTube

Τρόπος λήψης στιγμιότυπων οθόνης στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *