13 καλύτεροι ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο το 2023

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι έφηβοι στις μέρες μας είναι υπερβολικά εθισμένοι στην παρακολούθηση κινουμένων σχεδίων, επομένως προτιμούν να παρακολουθούν δωρεάν διαδικτυακά αν χάσουν ένα επεισόδιο. Τους αρέσει να παρακολουθούν anime και εκπομπές κινουμένων σχεδίων καλύτερα από ταινίες.

Με την αυξημένη τεχνολογία, ο αριθμός των κινουμένων σχεδίων και των anime αυξάνεται καθημερινά, αυξάνοντας άμεσα το γράφημα των βιομηχανιών κινουμένων σχεδίων. Αλλά δεν έχουν προβλήματα, όπως μερικά από τα αγαπημένα μας κινούμενα σχέδια και τα anime δεν μεταδίδονται σε κάποια κανάλια κινουμένων σχεδίων όπως η Disney. Παρέχουμε τους καλύτερους ιστότοπους παρακολουθήστε anime και κινούμενα σχέδια δείχνει χαρακτήρες.

10 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam που αξίζει να παίξετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους για παρακολούθηση κινούμενων σχεδίων στο Διαδίκτυο

Στον 21ο αιώνα, η παρακολούθηση anime θεωρείται το πιο εθιστικό πράγμα και μάλιστα υπερβολικό χόμπι για τους εφήβους. Μπορείτε ακόμη και να το κατεβάσετε χωρίς πρόβλημα για να κάνετε ροή κινούμενων σχεδίων δωρεάν. Σας παρέχει δύο ευκολίες. Το ένα είναι για παρακολούθηση ή ροή anime online δωρεάν και το άλλο για λήψη και παρακολούθηση τους εκτός σύνδεσης όταν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.

1. Cartoon Network

Το Cartoon Network είναι ένα αρκετά δημοφιλές όνομα, και αν είστε γεννημένοι στη δεκαετία του ’90, ίσως να είστε πολύ εξοικειωμένοι με αυτό. Το Cartoon Network είναι ο μεγαλύτερος κόμβος εκπομπών κινουμένων σχεδίων και σειρών κινουμένων σχεδίων για παιδιά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δημοφιλές περιεχόμενο κινουμένων σχεδίων όπως το Ben 10, το PowerPuff Girls και άλλα στον ιστότοπο του Cartoon Network. Η διεπαφή του ιστότοπου είναι καθαρή, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε περιεχόμενο χωρίς να εγγραφείτε.

2. Nickelodeon

Το Nickelodeon είναι ένα άλλο διάσημο όνομα στον κόσμο των καρτούν. Ακόμη και το 2021, ο ιστότοπος είναι πολύ αγαπημένος μεταξύ όλων των παιδιών. Στον ιστότοπο του Nickelodeon, μπορείτε να βρείτε κάποιο πρωτότυπο περιεχόμενο του Nick, ταινίες, σειρές κινουμένων σχεδίων και εκπομπές βραβείων.

Μερικές δημοφιλείς εκπομπές κινουμένων σχεδίων που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Nickelodeon είναι – Kung Fu Panda, Power Rangers Series και Spongebob Square Pants. Εάν δεν θέλετε να παρακολουθήσετε τα βίντεο, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια που βασίζονται σε διαφορετικούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

3. Cartoonito

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο όπου μπορείτε να παρακολουθείτε ατελείωτες ώρες περιεχομένου κινουμένων σχεδίων, μην ψάχνετε άλλο από το Cartoonito. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και έχει πολλές ταινίες κινουμένων σχεδίων και τηλεοπτικές εκπομπές.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι επίσης αρκετά καθαρή και εύκολη στη χρήση. Εκτός από αυτό, ο ιστότοπος έχει επίσης τραγούδια και παιχνίδια για παιδιά.

4. Hulu

Το Hulu Watch Cartoon είναι ένας νόμιμος ιστότοπος για να παρακολουθείτε δωρεάν online εκπομπές χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων. Παρέχει βίντεο υψηλής ποιότητας χωρίς κανένα πρόβλημα, γι’ αυτό είναι τόσο δημοφιλές.

Αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι προσβάσιμο σε όλα τα μέρη του κόσμου, εξαιρουμένων χωρών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, κ.λπ. Για αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Μπορείτε να αποκτήσετε έναν λογαριασμό Premium PD-Proxy από εδώ. Οι χρήστες κινητών Android μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DroidVPN για τον ίδιο σκοπό.

5. YouTube

Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό το θηρίο; Μία από τις δημοφιλείς πλατφόρμες για παρακολούθηση βίντεο στο διαδίκτυο. Μπορείτε να εγγραφείτε στα επίσημα κανάλια διάσημων δημιουργών κινουμένων σχεδίων για να παρακολουθήσετε δωρεάν περιεχόμενο.

Η πλατφόρμα έχει πολλά περιεχόμενα κινουμένων σχεδίων, όπως η σειρά κινουμένων σχεδίων του Mr. Bean, η σειρά Tom and Jerry κ.λπ. Εάν βουτήξετε βαθιά στον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε ακόμη και ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουν ανεβάσει χρήστες.

6. Disney Junior

Ο καλύτερος ιστότοπος για να παρακολουθείτε εκπομπές κινουμένων σχεδίων στο διαδίκτυο καθώς το περιβάλλον χρήστη του είναι υπέροχο, απλό και συναρπαστικό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε κινούμενα σχέδια της Disney στο διαδίκτυο, όπως ο Μίκυ Μάους κ.λπ.

Ενώ είναι αποκλεισμένο στην Ινδία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για παρακολούθηση. Επιπλέον, καμία αναδυόμενη διαφήμιση δεν μπορεί να σας εκνευρίσει κατά την παρακολούθηση ή την περιήγηση.

7. Fox on Demand

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα κινούμενο σχέδιο ή ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων, το Fox on Demand θα μπορούσε να είναι το καλύτερο μέρος σας.

Στο Fox on-demand, μπορείτε να βρείτε μια τεράστια συλλογή από κινούμενα σχέδια και βίντεο anime. Η διεπαφή του Fox on Demand είναι επίσης καθαρή και καλά οργανωμένη. Έτσι, είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος ροής κινουμένων σχεδίων.

8. WB Kids

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο όπου μπορείτε να παρακολουθείτε παλιά κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο δωρεάν, τότε το WB Kids μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Δεδομένου ότι είναι δωρεάν ιστότοπος, οι επιλογές για εκπομπές κινουμένων σχεδίων γίνονται περιορισμένες.

Επί του παρόντος, το WB Kids έχει μόνο τέσσερις ή πέντε σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως Tom and Jerry, The Flintstones, Looney Tunes και άλλα. Εκτός από αυτό, το WB Kids περιλαμβάνει επίσης παιχνίδια με θέμα κινούμενα σχέδια, κόμικς και λήψεις.

9. DC Kids

Αν είστε μεγάλος θαυμαστής των DC Comics, θα λατρέψετε τα DC Kids. Το DC Kids είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που παρέχει πρόσβαση στα κινούμενα βίντεο της DC. Έχει εκπομπές όπως Batman, Teen Titans Go, Superhero Girls, Justice League κ.λπ.

Εκτός από το περιεχόμενο βίντεο, το DC Kids επιτρέπει επίσης στα παιδιά να παίζουν παιχνίδια και να διαβάζουν κόμικ.

10. DisneyNow

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο για να παρακολουθήσετε παλιά κινούμενα σχέδια της Disney, τότε μην κοιτάξετε άλλο από το DisneyNow. Ορισμένα περιεχόμενα ήταν δωρεάν, ενώ ορισμένα απαιτούσαν να εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια της καλωδιακής τηλεόρασης για να συνδεθείτε και να τα παρακολουθήσετε.

Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το PBS Kids στο Roku(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο ιστότοπος φιλοξενεί πολύ περιεχόμενο βίντεο όπως Mickey Mouse, Marvel Superhero Adventures, Ant-Man, Duck Tales, Pokemon κ.λπ.

11. SuperCartoons

Το SuperCartoons είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε νόμιμα να παρακολουθείτε δωρεάν περιεχόμενο κινουμένων σχεδίων. Είναι ένας δωρεάν ιστότοπος με χιλιάδες κλασικούς τίτλους κινουμένων σχεδίων.

Το SuperCartoons είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για τους λάτρεις των κινουμένων σχεδίων καθώς έχει πολλές δημοφιλείς κλασικές σειρές κινουμένων σχεδίων.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρή και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε κινούμενα σχέδια με βάση τον αγαπημένο σας χαρακτήρα. Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο, επιλέξτε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων και αρχίστε να παρακολουθείτε αμέσως τα βίντεο.

12. Μπούμερανγκ

Το Boomerang είναι διαθέσιμο για ροή μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επομένως, εάν ζείτε σε άλλες χώρες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ή μια υπηρεσία Proxy για να ξεκλειδώσετε τον ιστότοπο των καρτούν.

Τα 10 Καλύτερα Λογισμικά για τη δημιουργία κινουμένων σχεδίων ή σκίτσων για υπολογιστή (Windows &MAC)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν μιλάμε για το περιεχόμενο, το Boomerang παρέχει τόσο έναν συνδυασμό παλιών όσο και νέων τίτλων κινουμένων σχεδίων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές κινουμένων σχεδίων όπως Scooby-DDoo, Tom and Jerry, Popeye κ.λπ.

Η βάση δεδομένων του Boomerang είναι τεράστια και είναι ένας ιστότοπος από τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε νόμιμα βίντεο κινουμένων σχεδίων δωρεάν.

13. Τροχαλισμός

Το Crackle από το δίκτυο της Sony είναι μια άλλη νόμιμη πλατφόρμα για τη ροή περιεχομένου κινουμένων σχεδίων και anime. Ο ιστότοπος έχει λιγότερο περιεχόμενο κινουμένων σχεδίων, αλλά τα διαθέσιμα είναι αρκετά δημοφιλή.

13 καλύτερες εφαρμογές το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Crackle σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε διάσημες σειρές κινουμένων σχεδίων όπως Men in Black, Sonic X, Monster Rancher κ.λπ.

Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό. Ωστόσο, ο ιστότοπος εμφανίζει διαφημίσεις που ενδέχεται να διαταράξουν την εμπειρία παρακολούθησης βίντεο.

Αυτοί λοιπόν είναι οι καλύτεροι ιστότοποι ροής κινουμένων σχεδίων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *