15 καλύτερα Antivirus για τη συσκευή σας Android το 2023

15 καλύτερα Antivirus για Android το 2023

Ας κάνουμε μια απλή ερώτηση – Ποια συσκευή χρησιμοποιείτε περισσότερο στη ζωή σας, τον υπολογιστή ή το smartphone σας; Πολλοί από εσάς μπορεί να απαντήσετε στο smartphone. Αν και τα smartphone είναι οι πιο χρησιμοποιούμενες συσκευές, οι χρήστες εξακολουθούν να μην ακολουθούν κανένα βήμα ασφαλείας για την προστασία τους.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές ασφαλείας είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Μερικά από αυτά ήταν δωρεάν, ενώ πολλά απαιτούσαν premium λογαριασμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή προστασίας από ιούς για να προστατεύσετε το smartphone σας από απειλές ασφαλείας.

Αυτές τις μέρες, οι εφαρμογές προστασίας από ιούς για κινητά είναι αρκετά ικανές να προστατεύσουν το smartphone σας από ιούς, κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware ή οποιοδήποτε άλλο είδος απειλών ασφαλείας. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας για smartphone Android.

15 καλύτερα προγράμματα προστασίας από ιούς για συσκευές Android

Έχουμε παραθέσει το καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς για Android με βάση τις αξιολογήσεις και τις θετικές κριτικές τους. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Λοιπόν, ας δούμε τις εφαρμογές.

1. AVG Antivirus

AVG Antivirus

Είναι ένα από τα καλύτερα Antivirus όχι μόνο για υπολογιστές αλλά και για κινητά & tablet Android. Η βαθμολογία του στο Google Play Store είναι 4,4 και διατίθεται δωρεάν.

Με το AVG Antivirus, μπορείτε εύκολα να σαρώσετε εφαρμογές, ρυθμίσεις, αρχεία πολυμέσων και πολλά άλλα. Επίσης, σας επιτρέπει να κλειδώνετε και να σκουπίζετε τη συσκευή σας από απόσταση σε περίπτωση κλοπής τηλεφώνου.

2. AVAST Mobile Security

AVAST Mobile Security

Όπως γνωρίζετε, το Avast παρέχει την καλύτερη προστασία για τον υπολογιστή μας. Το ίδιο κάνει και για το Android μας. Παρέχει εξαιρετική προστασία και αφαιρεί ανεπιθύμητα αρχεία και ιούς.

Το AVAST Mobile προσφέρει ισχυρή προστασία από ιούς, κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό υποκλοπής. Όχι μόνο αυτό, αλλά η αντικλεπτική λειτουργία του Avast προστατεύει επίσης τα δεδομένα σας και σας βοηθά να εντοπίσετε το χαμένο smartphone σας.

3. Ασφάλεια επιφυλακής

Ασφάλεια επιφυλακής

Η εφαρμογή Security & Antivirus από το Lookout παρέχει Premium ασφάλεια για κινητά δωρεάν. Αυτή η εφαρμογή all-in-one ασφαλείας και προστασίας από ιούς προστατεύει το κινητό σας από κλοπή δεδομένων και ταυτότητας.

Ακόμη και η δωρεάν έκδοση του Lookout Security σάς προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες, όπως Safe WiFi, System Advisor, Find My Phone Service και άλλα.

4. Bitdefender Antivirus Δωρεάν

Bitdefender Antivirus Δωρεάν

Το BitDefender είναι ένα από τα βραβευμένα προγράμματα προστασίας από ιούς στο Google Play Store. Το καλό είναι ότι η σάρωση των αρχείων σας δεν απαιτεί πολύ χρόνο και τα σαρωμένα αποτελέσματα είναι ακριβή.

Είναι μια από τις πιο ισχυρές λύσεις προστασίας από ιούς, αν θέλετε ένα δωρεάν. Η εφαρμογή σαρώνει αυτόματα κάθε εφαρμογή που έχει εγκατασταθεί πρόσφατα. Επίσης, η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη στη χρήση.

5. ESET Mobile Security

ESET Mobile Security

Η ESET είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες προστασίας από ιούς για υπολογιστές και έχει την εφαρμογή ασφαλείας για κινητά διαθέσιμη και για Android. Το καλύτερο πράγμα που θα έχετε με την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής είναι ο φάκελος Καραντίνα, ο οποίος αποθηκεύει όλα τα μολυσμένα αρχεία πριν τα διαγράψει οριστικά.

Η premium έκδοση ξεκλειδώνει ορισμένες εξαιρετικές δυνατότητες, όπως τραπεζική προστασία, αντικλεπτικά πρότυπα, προστασία από ψάρεμα, σάρωση WiFi και άλλα.

6. Avira Antivirus

Avira Antivirus

Το Avira είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα προγράμματα προστασίας από ιούς για την προστασία του υπολογιστή ή του Android σας. Όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες του Avira Antivirus. Είναι ένα από τα κορυφαία antivirus στην αγορά.

Εκτός από σαρωτή ιών, το Avira Antivirus σας προσφέρει και VPN. Το VPN προσφέρει 100MB εύρους ζώνης καθημερινά. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει λειτουργίες όπως βελτιστοποιητής συστήματος, προστασία ταυτότητας, εντοπιστής τηλεφώνου, σύμβουλος απορρήτου, ντουλάπι εφαρμογών και πολλά άλλα.

7. Kaspersky Free Antivirus

Kaspersky Free Antivirus

Το Kaspersky Internet Security είναι ένα δωρεάν εφαρμογή προστασίας από ιούς για Android που συμβάλλει στην προστασία των smartphone και των tablet σας και τυχόν προσωπικών δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στις συσκευές σας.

Η εφαρμογή ασφαλείας προστατεύει από επικίνδυνες απειλές για κινητά, ιούς, spyware, Trojans κ.λπ. Η εφαρμογή ασφαλείας προσφέρει επίσης ένα ντουλάπι εφαρμογών που σας επιτρέπει να προσθέσετε έναν μυστικό κωδικό για πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

8. Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware

Το Malwarebytes Anti-Malware Mobile προστατεύει το τηλέφωνο ή το tablet σας από κακόβουλο λογισμικό, μολυσμένες εφαρμογές και μη εξουσιοδοτημένη παρακολούθηση. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κατά του κακόβουλου λογισμικού στον κόσμο για την προστασία σας από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού.

Διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Εντοπίζει και εξαλείφει κακόβουλο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων λογισμικών spyware και Trojans.

9. McAfee

McAfee

Το Mobile Security είναι μια δημοφιλής εφαρμογή ασφαλείας που διατίθεται στο Google Play Store. Με το Mobile Security, έχετε ασφαλή πρόσβαση Wi-Fi VPN, ασφάλεια κινητού τηλεφώνου, προστασία από ιούς για κινητά και πολλά άλλα.

Προσφέρει επίσης πρόσθετες λειτουργίες όπως προστασία εντοπισμού τοποθεσίας, καθαριστικό αποθήκευσης, ενίσχυση μνήμης και πολλά άλλα. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ασφαλείας για Android.

10. Norton 360

Norton 360

Το Norton 360 μπορεί να προστατεύσει το smartphone ή το tablet σας. Το καλό με το Norton 360 είναι ότι σαρώνει και αφαιρεί αυτόματα εφαρμογές που έχουν κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware ή οποιονδήποτε κίνδυνο ασφάλειας.

Εκτός από αυτό, έχει επίσης τη δυνατότητα να κλειδώνει το τηλέφωνό σας σε περίπτωση κλοπής δεδομένων. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να σκουπίσετε τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο χαμένο σας τηλέφωνο.

11. Microsoft Defender: Antivirus

Microsoft Defender: Antivirus

Microsoft Defender: Το Antivirus είναι διαθέσιμο για Android και iPhone, αλλά εξυπηρετεί περισσότερες λειτουργίες για χρήστες Android.

Σε συσκευές Android, το Microsoft Defender μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα πλήρες εργαλείο προστασίας από ιούς και να ανιχνεύσει κακόβουλες εφαρμογές και συνδέσμους phishing.

Το Microsoft Defender Mobile μπορεί επίσης να σαρώσει την κυκλοφορία δικτύου. Ωστόσο, ο κύριος σκοπός της εφαρμογής είναι να παρακολουθεί την ασφάλεια όλων των συνδεδεμένων συσκευών.

12. dfndr ασφάλεια

dfndr ασφάλεια

Η ασφάλεια dfndr είναι μια άλλη καλύτερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή προστασίας από ιούς που θα μπορούσατε να έχετε ποτέ στο smartphone Android. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με την ασφάλεια dfndr είναι ότι φέρνει επίσης μερικά εργαλεία anti-hacking για να προστατεύσετε το smartphone σας από το hacking.

Εκτός από αυτά, τα εργαλεία ασφαλείας συσκευάζουν ορισμένα εργαλεία βελτιστοποίησης απόδοσης για τον καθαρισμό των ανεπιθύμητων αρχείων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας.

13. Sophos Mobile Security

Sophos Mobile Security

Το Sophos Mobile Security είναι ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα εργαλεία προστασίας από ιούς που πρέπει να έχετε στο smartphone σας Android. Το εργαλείο ισχυρίζεται ότι παρέχει 100% προστασία έναντι όλων των διαδικτυακών απειλών.

Όχι μόνο αυτό, η εφαρμογή έρχεται επίσης με βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας WiFi που μπορούν να προστατεύσουν το smartphone σας από επιθέσεις από τον άνθρωπο στη μέση.

14. Antivirus & Mobile Security (Quickheal)

Antivirus & Mobile Security (Quickheal)

Το Antivirus & Mobile Security από την Quickheal είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και πιο αξιόπιστες λύσεις ασφαλείας που θα μπορούσατε ποτέ να έχετε στο Android σας.

Η εφαρμογή διαθέτει έναν από τους πιο ισχυρούς μηχανισμούς προστασίας από ιούς, ο οποίος μπορεί να σαρώσει και να αφαιρέσει αποτελεσματικά κακόβουλα αρχεία από τη συσκευή σας. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κλειδώνουν εφαρμογές και να αποκλείουν άγνωστες κλήσεις.

15. Mobile Security & Antivirus (Trend Micro)

Mobile Security & Antivirus (Trend Micro)

Mobile Security & Antivirus από την Trend Micro είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή ασφαλείας Android που αξίζει να δοκιμάσετε. Η εφαρμογή δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Google Play Store, φέρνοντας πολλές δυνατότητες ασφαλείας στο Android smartphone σας.

Το υπέροχο με την Ασφάλεια και το Antivirus για κινητά είναι ότι έρχεται με ένα τοπικό VPN που προστατεύει τη συσκευή σας από απάτη, ηλεκτρονικό ψάρεμα και άλλους κακόβουλους ιστότοπους.

Μπορείτε να προστατέψετε τη συσκευή σας Android χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές προστασίας από ιούς. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:καλύτερες εφαρμογές spyware για Android

Windows 11 Antivirus τα καλύτερα

εφαρμογές κατασκοπίας για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *