5 καλύτερες εφαρμογές iPhone για δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα το 2022

Πάνε εκείνες οι μέρες που συνηθίζαμε να παίρναμε μαθήματα εκτός σύνδεσης για να μάθουμε νέες δεξιότητες ή να αποκτήσουμε γνώσεις. Αυτές τις μέρες, υπάρχουν πολλές πολύτιμες πηγές εκμάθησης διαθέσιμες στον Ιστό που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις υπάρχουσες δεξιότητές σας ή να μάθετε νέες.

Διάφοροι ιστότοποι είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο που σας παρέχουν δωρεάν και premium μαθήματα. Απλά πρέπει να εγγραφείτε σε τέτοιους ιστότοπους και να εγγραφείτε σε ένα δωρεάν πακέτο. Διαφορετικά, εάν είστε πολύ σοβαροί για να μάθετε κάτι νέο, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μαθήματα υψηλής ποιότητας.

Οι καλύτερες εφαρμογές iPhone για δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για να λάβετε δωρεάν μαθήματα εάν έχετε iPhone. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές iPhone για δωρεάν μαθήματα για κάθε θέμα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές και να μάθετε online από την άνεση του σπιτιού σας. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές iPhone για δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα .

1. Ακαδημία Khan

Λοιπόν, η Khan Academy είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με αποστολή να παρέχει δωρεάν, παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση για οποιονδήποτε, οπουδήποτε. Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για μαθητές, δασκάλους και γονείς.

Σχεδόν όλα τα διαθέσιμα στον ιστότοπο είναι δωρεάν. Μπορείτε να μελετήσετε μαθηματικά, επιστήμες, οικονομικά, γραμματική, ιστορία, κυβέρνηση, πολιτική και πολλά άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Khan Academy για iPhone για να βελτιώσετε τις υπάρχουσες δεξιότητές σας, να εξασκηθείτε σε ασκήσεις, κουίζ και τεστ ακόμα κι αν δεν είστε μαθητής. Συνολικά, το Khan Academy είναι μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή εκμάθησης για iPhone που πρέπει να ελέγξετε.

2. Coursera

Το Coursera είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή iPhone στη λίστα που σας παρέχει δωρεάν μαθήματα . Ο ιστότοπος διαθέτει τόσο δωρεάν όσο και premium μαθήματα. Ο αριθμός των δωρεάν ήταν μεγάλος και καλοφτιαγμένος.

Μέχρι στιγμής, το Coursera έχει πάνω από 1.000 μαθήματα σε σχεδόν κάθε μάθημα. Τα περισσότερα από αυτά είναι premium, ενώ μερικά είναι διαθέσιμα δωρεάν.

Στο Coursera, μπορείτε να μάθετε την επιστήμη των υπολογιστών, την επιστήμη των δεδομένων, τη διαχείριση επιχειρήσεων, τη ρομποτική, τις τέχνες, το σχέδιο και ό,τι υπάρχει. Η συμμετοχή στο Coursera είναι επίσης δωρεάν. χρειάζεται να πληρώσετε μόνο για τα premium μαθήματα.

3. Άλισον

Η Alison μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για μια εφαρμογή iPhone που μπορεί να σας παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες δωρεάν, διαπιστευμένα μαθήματα με πιστοποιήσεις 

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε νέες δεξιότητες, να βελτιώσετε το βιογραφικό σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλά μαθήματα δωρεάν και αν ολοκληρώσετε τα δωρεάν, θα σας δοθεί η πιστοποίηση ολοκλήρωσης του μαθήματος.

Ωστόσο, εάν είστε κάποιος που προτιμά την οπτική μάθηση, η Alison μπορεί να σας απενεργοποιήσει. Αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα μαθήματα δεν προσφέρουν περιεχόμενο βίντεο ή έχουν περιορισμένα βίντεο.

4. LinkedIn Learning

Το LinkedIn Learning είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή iOS στη λίστα που παρέχει διαδικτυακά μαθήματα για την εκμάθηση δεξιοτήτων . Παρόλο που το LinkedIn Learning δεν είναι δωρεάν, μπορείτε να λάβετε 1 μήνα δωρεάν με μια δωρεάν δοκιμή. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν στο Linkedin Learn. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την περίοδο για να μάθετε δεξιότητες.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα μαθήματα για το LinkedIn Learning για Μάρκετινγκ, Excel, WordPress, Social Media Marketing, Συγγραφή Ειδήσεων, Δημοσιογραφία, Επεξεργασία βίντεο, Επεξεργασία εικόνας και άλλα.

Ενώ το LinkedIn Learning είναι λιγότερο δημοφιλές από άλλες επιλογές για διαδικτυακά μαθήματα, εξακολουθεί να έχει πολλά μαθήματα. Τα μαθήματα που είναι διαθέσιμα στο LinkedIn Learning έχουν βίντεο που κάνουν τη διαδικασία εκμάθησης εύκολη.

Έτσι, εάν θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να προωθήσετε την καριέρα σας, το LinkedIn Learning θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να ξεκινήσετε.

5. Udemy

Το Udemy είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή για δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Η δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή μαθημάτων για Android παρέχει μαθήματα σε διάφορα θέματα και κατηγορίες.

Θα βρείτε δωρεάν μαθήματα για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σας υγείας, εκμάθησης διαλογισμού, επεξεργασίας βίντεο και αποκρυφιστικών επιστημών. Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής Udemy είναι αρκετά καθαρή και καλά οργανωμένη.

Το Udemy διαθέτει τόσο δωρεάν όσο και premium μαθήματα. Αν και ο αριθμός των premium μαθημάτων είναι υψηλός στην πλατφόρμα, η εφαρμογή διαθέτει μια δωρεάν ειδική ενότητα. Ο ιστότοπος προσφέρει ακόμη και μαθήματα premium σε μειωμένη τιμή κατά τη διάρκεια των εορταστικών περιόδων.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές iPhone για δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα . Αν και οι εφαρμογές δεν θα αντικαταστήσουν τον εκπαιδευτή εκτός σύνδεσης, θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τα μαθησιακά σας όρια.

Διαβάστε επίσης :Τι είναι το LinkedIn Learning και πρέπει να το χρησιμοποιείτε;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να εγκαταστήσετε και να κάνετε ροή Udemy στο Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο δάσκαλος John W από το DoMyEssay προτείνει 6 χρήσιμες διαδικτυακές πλατφόρμες μάθησης για μαθητές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποθηκεύσετε το προφίλ LinkedIn ως PDF (επιτραπέζιου υπολογιστή και κινητού)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *