5 τοποθεσίες που σας επιτρέπουν να εκτυπώσετε σε φάκελο

5 τοποθεσίες που σας επιτρέπουν να εκτυπώσετε σε φάκελο

Ένας εξατομικευμένος τυπωμένος φάκελος είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προσθέσετε λίγη αίσθηση και επαγγελματισμό σε οποιαδήποτε γραπτή επικοινωνία. Και ενώ η εκτύπωση των δικών σας φακέλων είναι διασκεδαστική, χρειάζεστε τις υπηρεσίες ενός ιστότοπου εκτύπωσης φακέλων για μαζικές παραγγελίες.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ελκυστικό σχέδιο ή να προσαρμόσετε ένα υπάρχον πρότυπο για να δημιουργήσετε το μοναδικό σας στυλ φακέλου. Οι περισσότεροι ιστότοποι σάς επιτρέπουν ακόμη και να ανεβάσετε το δικό σας έργο τέχνης, επιτρέποντάς σας να εκτυπώσετε μεγάλες ποσότητες φακέλων που δείχνουν το λογότυπο της επωνυμίας σας. Εδώ είναι μια επιλογή από τους καλύτερους ιστότοπους εκτύπωσης φακέλων στο διαδίκτυο.

1. Φάκελοι – Καλύτερο Συνολικά

Εστιάζοντας αποκλειστικά στο ομώνυμο προϊόν της, το Envelopes.com προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία και ελευθερία προσαρμογής από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο εκτύπωσης φακέλων. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα προσχεδιασμένο πρότυπο και να τροποποιήσετε όλες τις πτυχές του, ακόμη και να προσθέσετε τις δικές σας εικόνες.

Στη συνέχεια, υπάρχει η υπηρεσία διευθυνσιοδότησης παραληπτών, η οποία λαμβάνει ένα αρχείο δεδομένων που έχει φορτωθεί και εκτυπώνει όλες τις διευθύνσεις παράδοσης σε ψηφιακή καλλιγραφία. Αυτό σας εξοικονομεί απίστευτο χρόνο χωρίς να θυσιάζει την εξατομικευμένη αίσθηση μιας χειρόγραφης πρόσκλησης.

Η τιμολόγηση διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του χαρτιού, το χρώμα και την ποιότητα του αποθέματος χαρτιού, αλλά το Envelopes.com δεσμεύεται για χρόνο παραγωγής πέντε εργάσιμων ημερών – τρεις εάν επιλέξετε μια εσπευσμένη παραγγελία. Η αποστολή, φυσικά, απαιτεί επιπλέον χρόνο και έξοδα.

2. VistaPrint – Το καλύτερο για γρήγορη αποστολή

Δημοφιλές για τις επαγγελματικές του κάρτες, το VistaPrint παρέχει επίσης μια προσαρμοσμένη υπηρεσία εκτύπωσης φακέλων. Εκτός από την προσαρμογή προτύπων και τη μεταφόρτωση των δικών σας σχεδίων, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες σχεδιασμού της VistaPrint για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο από την αρχή.

Όχι ότι είναι απαραίτητο – υπάρχουν ήδη πολλά υπέροχα πρότυπα για να διαλέξετε και μπορείτε να εκτυπώσετε και στις δύο πλευρές για να ξεχωρίσετε περαιτέρω την επιλογή σας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την επιλογή εκτύπωσης διευθύνσεων επιστροφής, με αντίστοιχες ετικέτες διεύθυνσης επιστροφής, εάν το χρειάζεστε.

Οι τιμές ξεκινούν από 5,99 $ για δέκα φακέλους, με τα επιπλέον έξοδα αποστολής να ποικίλλουν ανάλογα με την ταχύτητα. Μπορείτε να επιλέξετε την Τυπική παράδοση 8 ημερών ή να τη μειώσετε σε 3-4 ημέρες πληρώνοντας ένα premium τέλος Express παράδοσης. Αυτά τα χρονικά πλαίσια περιλαμβάνουν την εκτύπωση καθώς και την αποστολή, ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε φακέλους από τη VistaPrint σε σύντομο χρονικό διάστημα.

3. Συρραπτικά – Τα καλύτερα για χρήση γραφείου

Κορυφαίος προορισμός για χαρτικά γραφείου, το Staples είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος για προσαρμοσμένη εκτύπωση φακέλων. Πιστή στις ρίζες της, η Staples ειδικεύεται σε φακέλους που προορίζονται για εταιρική χρήση, με μεγέθη φακέλων που κυμαίνονται από κανονική αλληλογραφία έως μεγάλα ταχυδρομεία.

Υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία στην ποιότητα του διαθέσιμου χαρτιού. Μπορείτε να προμηθευτείτε χαρτί χαμηλού κόστους για καθημερινές επικοινωνίες, καθώς και φακέλους υψηλής ποιότητας για πολυτελή αίσθηση σε διαφημιστικό υλικό.

Το καλύτερο μέρος είναι τα μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία που προορίζονται για τη διευκόλυνση της επίσημης χρήσης, όπως φακέλους παραθύρων για την αποφυγή διπλής εκτύπωσης ή φακέλους ασφαλείας με φιμέ μοτίβα στο εσωτερικό για την απόκρυψη ευαίσθητων περιεχομένων. Το σύστημα τιμολόγησης, ωστόσο, προσανατολίζεται σε παραγγελίες χύδην, με ελάχιστη ποσότητα 250 φακέλων.

4. Κάρτες και τσέπες – Το καλύτερο για προσκλήσεις

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι από τους οποίους μπορείτε να παραγγείλετε φακέλους προσαρμοσμένης εκτύπωσης, αλλά τι γίνεται με τους φακέλους κομμένους με λέιζερ; Το Cards & Pockets προσφέρει τη μοναδική επιλογή να προσαρμόσετε τους φακέλους σας με σχέδια κομμένα με λέιζερ, δημιουργώντας λεπτά μοτίβα που είναι αδύνατο να αναπαραχθούν μόνο με την εκτύπωση.

Αυτό έρχεται εκτός από τις επενδύσεις φακέλων πλήρους εξαέρωσης για να ενισχύσει το αποτέλεσμα των κοπών και να δώσει μια πιο εξαιρετική αίσθηση στους φακέλους. Με πλούσια χρώματα και χαρτιά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται, οι φάκελοι Cards & Pockets είναι η ιδανική επιλογή για την αποστολή καρτών και προσκλήσεων.

Υπάρχει επίσης η τυπική επιλογή με τυπωμένες διευθύνσεις επισκεπτών και προσαρμοσμένα σχέδια φακέλων. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το σχέδιο, αλλά το καλό είναι ότι οι φάκελοι αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε μόλις δύο-τρεις εργάσιμες ημέρες.

5. GotPrint – Καλύτερος Διαδικτυακός Σχεδιαστής

Το GotPrint μπορεί να μην προσφέρει κάτι που δεν προσφέρουν οι άλλες επιλογές στη λίστα μας, αλλά σίγουρα έχει έναν καταπληκτικό σχεδιαστή φακέλων στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή Ιστού σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε οπτικά τη διάταξη, προσθέτοντας μοτίβα και μηνύματα και στις δύο πλευρές του φακέλου.

Οι ενσωματωμένες ζυγαριές σάς δίνουν μια ακριβή ματιά στις διαστάσεις κάθε στοιχείου σχεδιασμού, καθιστώντας εύκολη τη μέτρηση της εμφάνισης του τελικού προϊόντος. Ακόμη και τα πτυσσόμενα πτερύγια αντιπροσωπεύονται, χωρίς να αφήνουν καμία πτυχή μυστήριο.

Η υπηρεσία κλίνει λίγο προς τις μαζικές παραγγελίες, με ποσότητες παραγγελιών που ξεκινούν από 100 τεμάχια. Το χρονοδιάγραμμα παραγωγής είναι επίσης πολύ μεγαλύτερο, καθώς χρειάζονται περίπου δέκα ημέρες για την αποστολή των φακέλων. Ωστόσο, εάν παραγγέλνετε χύμα και είστε πρόθυμοι να περιμένετε, το GotPrint είναι μια καλή επιλογή για την προσαρμοσμένη εκτύπωση των φακέλων σας.

 

Ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος για εκτύπωση προσαρμοσμένων φακέλων;

Το Envelopes.com είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να αποκτήσετε φακέλους προσαρμοσμένους στην εκτύπωση αντί να τους εκτυπώσετε μόνοι σας . Εάν βιάζεστε, κάντε μια παραγγελία Express με το VistaPrint, ίσως ακόμη και αξιοποιήστε τις υπηρεσίες σχεδιασμού τους για να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση.

Για σχέδια κοπής με λέιζερ, το Cards & Pockets είναι η τέλεια επιλογή, ενώ οι εταιρείες που σκοπεύουν να πάρουν επαγγελματικούς φακέλους για επίσημη χρήση μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν Staples. Το GotPrint είναι εξαιρετικό για όσους αναζητούν ακριβή προσαρμογή στο διαδίκτυο, αν και η διαδικασία παραγωγής του είναι πιο αργή από άλλες.

Εκτός από τις εξειδικεύσεις, οποιοσδήποτε από τους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω είναι εξαιρετικός για εκτύπωση φακέλων. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης που θέλει να δώσει μια εξαιρετική αίσθηση στην αλληλογραφία σας είτε άτομο που στέλνει προσκλήσεις, μπορείτε να επιλέξετε μία και να την ακολουθήσετε.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *