εναλλακτικές λύσεις για το Adobe InDesign

Οι καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για το Adobe InDesign

Το βιομηχανικό πρότυπο για επιτραπέζια δημοσίευση και σχεδιασμό διάταξης σελίδας έχει αναγνωριστεί ως Adobe InDesign για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά το υψηλό κόστος της συνδρομής στο Creative Cloud της Adobe. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί, εντελώς δωρεάν Εναλλακτικό Adobe InDesign. Αυτό το ιστολόγιο στοχεύει να προσφέρει σε σχεδιαστές, φοιτητές και χομπίστες που θέλουν να πειραματιστούν με την επιτραπέζια δημοσίευση χωρίς να υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό τους, με μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις του Adobe InDesign. Αυτές οι επιλογές μπορούν δυνητικά να φέρουν επανάσταση στις δημιουργικές προσπάθειές σας, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σας ως σχεδιαστής .

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Είναι αυτό το δωρεάν Adobe Illustrator εναλλακτική λύση καλύτερη από την πραγματική συμφωνία;

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Canva

Πίνακας περιεχομένων

  • Scribus
  • Canva
  • Lucidpress
  • Gravity Designer
  • Affinity Publisher
  • Inkscape
  • Επιλέγοντας τη σωστή εναλλακτική λύση Adobe InDesign για εσάς
  • συμπέρασμα

Scribus

Για όποιον αναζητά εναλλακτικές λύσεις ανοιχτού κώδικα, το Scribus συχνά χαιρετίζεται ως το καλύτερο υποκατάστατο του Adobe InDesign. Το Scribus διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο δυνατοτήτων και παρέχει δεξιότητες δημοσίευσης επιτραπέζιου υπολογιστή κατάλληλες για έναν επαγγελματία. Το Scribus είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία εργασιών σχεδιασμού, από τη διαχείριση διανυσματικών σχεδίων και εξόδου PDF έως την παραγωγή σχεδιαγραμμάτων για φυλλάδια και περιοδικά.

Canva

Η διαδικτυακή πλατφόρμα και ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός της Canva την βοήθησαν να γίνει εξαιρετικά επιτυχημένη. Παρόλο που η Canva δεν διαθέτει ορισμένες από τις δυνατότητες του Adobe InDesign, λάμπει από την άποψη της προσβασιμότητας και της απλότητας. Το Canva είναι μια εξαιρετική επιλογή για γρήγορα και αισθητικά ευχάριστα έργα λόγω της μεγάλης βιβλιοθήκης προτύπων και της διεπαφής σχεδίασης μεταφοράς και απόθεσης. Αυτό το καθιστά ιδανικό για αρχάριους και όσους αναζητούν μια γρήγορη λύση χωρίς την καμπύλη εκμάθησης.

Lucidpress

Το Lucidpress είναι ένα ισχυρό υποκατάστατο για το Adobe InDesign, καθώς διατίθεται στην αγορά ως μια συλλογική σχεδιαστική λύση που βασίζεται στο cloud. Είναι κατάλληλο για έργα που χρειάζονται συνεισφορές από πολλά άτομα ταυτόχρονα, λόγω των χαρακτηριστικών του που προάγουν τη συνεργασία και τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο. Η εύκολη διεπαφή χρήστη και η απρόσκοπτη ενσωμάτωσή του με άλλες υπηρεσίες cloud αυξάνουν την εμπειρία του χρήστη.

Gravity Designer

Το Gravit Designer είναι μια εξαιρετική επιλογή για σχεδιαστές που δίνουν προτεραιότητα στα διανυσματικά γραφικά στη δουλειά τους. Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα σχεδίασης είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που εκτιμούν την ακρίβεια και την επεκτασιμότητα στα σχέδιά τους, επειδή παρέχει μια πλήρη γκάμα λειτουργιών επεξεργασίας διανυσμάτων, παρόμοιες με αυτές που υπάρχουν στο Adobe Illustrator. Το Gravit Designer μπορεί να ληφθεί για χρήση στην επιφάνεια εργασίας ή ως διαδικτυακό πρόγραμμα.

Affinity Publisher

Παρόλο που το Affinity Publisher δεν είναι εντελώς δωρεάν, η επιλογή εφάπαξ αγοράς του το καθιστά πιο προσιτό από το Adobe InDesign. Με δυνατότητες όπως εκτεταμένα τυπογραφικά στοιχεία ελέγχου, συστήματα πλέγματος και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με άλλα προϊόντα Affinity όπως το Photo and Designer, το Affinity Publisher προσφέρει ένα σύνολο χαρακτηριστικών που ταιριάζει σε έναν επαγγελματία. Το Affinity Publisher είναι μια καλή αγορά για σχεδιαστές που αναζητούν μια ισχυρή λύση χωρίς να πληρώνουν μηνιαία έξοδα συνδρομής.

Inkscape

Αν και το Inkscape είναι περισσότερο γνωστό ως επεξεργαστής διανυσματικών γραφικών, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σχεδιασμό διάταξης, γεγονός που το καθιστά ευέλικτο υποκατάστατο του Adobe InDesign. Ιδανικό για έργα που βασίζονται σημαντικά σε κλιμακούμενα διανυσματικά γραφικά, το Inkscape περιλαμβάνει μια ευρεία συλλογή εργαλείων για εικονογραφήσεις, εικονίδια και διάταξη σελίδας. Επειδή είναι ανοιχτού κώδικα, ενθαρρύνει ένα περιβάλλον ανάπτυξης με γνώμονα την κοινότητα, διασφαλίζοντας τακτικές ενημερώσεις και βελτιώσεις.

Επιλέγοντας τη σωστή εναλλακτική λύση Adobe InDesign για εσάς

Ανάλογα με τον βαθμό εμπειρίας, τα γούστα και τις μοναδικές απαιτήσεις σχεδίασης, μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη εναλλακτική του Adobe InDesign. Το Canva μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αν είστε νέος στα μαθήματα της Adobe και θέλετε κάτι απλό. Το Lucidpress παρέχει ομαδική εργασία που βασίζεται σε σύννεφο για άτομα που εκτιμούν τη συνεργασία. Οι διανυσματικοί σχεδιαστές γραφικών μπορεί να διαπιστώσουν ότι το Inkscape ή το Gravit Designer ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Το Affinity Publisher είναι επίσης μια καλή επιλογή για άτομα που αναζητούν ποιότητα επαγγελματικής ποιότητας χωρίς να πληρώνουν μηνιαίες χρεώσεις.

συμπέρασμα

Τέλος, υπάρχει πληθώρα δωρεάν υποκατάστατων του Adobe InDesign που διατίθενται στην κοινότητα του γραφικού σχεδιασμού που μπορούν να ικανοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών αναγκών και προτιμήσεων. Είτε είστε έμπειρος σχεδιαστής που αναζητά πιο προσιτές λύσεις είτε φοιτητής που παρακολουθεί μαθήματα Adobe, αυτά τα υποκατάστατα σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας χωρίς την οικονομική επιβάρυνση του ακριβού λογισμικού. Αποδεχτείτε την ευελιξία και τη δύναμη που παρέχουν αυτά τα δωρεάν εργαλεία, δοκιμάστε πολλές πλατφόρμες και εντοπίστε το υποκατάστατο Adobe InDesign που ταιριάζει περισσότερο στους δημιουργικούς σας στόχους.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών σε μια ιστορία Instagram

10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία σχεδιαστή γραφικών για Windows 10/11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *