σάρωση εκτός σύνδεσης του Microsoft Defender

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σάρωση εκτός σύνδεσης του Microsoft Defender στα Windows 11

Τα Windows 11 της Microsoft είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές. έχει λιγότερα σφάλματα από τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows και προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες.

Στο λειτουργικό σύστημα Windows, λαμβάνετε ένα ενσωματωμένο εργαλείο ασφαλείας που ονομάζεται Ασφάλεια των Windows. Η Ασφάλεια των Windows είναι επίσης διαθέσιμη στα πιο πρόσφατα Windows 11, προστατεύοντας τους υπολογιστές από διάφορες απειλές.

Η Ασφάλεια των Windows διαθέτει επίσης προστασία εκμετάλλευσης, προστασία ransomware και πολλά άλλα. Πολλοί δεν θα το γνωρίζουν, αλλά η Ασφάλεια των Windows έχει επίσης μια επιλογή Σάρωση εκτός σύνδεσης που μπορεί να εντοπίσει και να αφαιρέσει εύκολα επίμονους ιούς.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε το Windows Security Offline Scan, τι κάνει και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε κρυφούς ιούς και κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας. Ας αρχίσουμε.

Διαβάστε επίσης: Χρειάζεστε πραγματικά λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows ή Mac;

Πώς να κάνετε σάρωση για αλλαγές υλικού στα Windows

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Τι είναι η σάρωση χωρίς σύνδεση ασφαλείας των Windows;

Η λειτουργία σάρωσης εκτός σύνδεσης στο Windows Security ή στο Microsoft Defender είναι βασικά ένα εργαλείο σάρωσης κατά του κακόβουλου λογισμικού που σας επιτρέπει να εκκινήσετε και να εκτελέσετε μια σάρωση από ένα αξιόπιστο περιβάλλον.

Στην πραγματικότητα εκτελεί τη σάρωση εκτός του κανονικού πυρήνα των Windows για να στοχεύσει κακόβουλο λογισμικό που επιχειρεί να παρακάμψει το κέλυφος των Windows.

Η λειτουργία σάρωσης εκτός σύνδεσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν η συσκευή σας έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό που είναι δύσκολο να αφαιρεθεί και δεν είναι δυνατή η κατάργησή του ενώ τα Windows είναι πλήρως φορτωμένα.

Έτσι, αυτό που κάνει η σάρωση είναι να εκκινήσει τον υπολογιστή σας στο περιβάλλον αποκατάστασης των Windows και να εκτελέσει τη σάρωση για να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό που εμποδίζει την κανονική εκκίνηση.

Πώς να κάνετε ανίχνευση ιών εκτός σύνδεσης με την ασφάλεια των Windows στα Windows 11;

Μπορεί να θέλετε να το εκτελέσετε τώρα που γνωρίζετε τι κάνει η λειτουργία σάρωσης εκτός σύνδεσης. Εάν πιστεύετε ότι ο υπολογιστής σας έχει έναν επίμονο ιό, θα πρέπει να εκτελέσετε τη σάρωση των Windows Security εκτός σύνδεσης στα Windows 11. Δείτε τι πρέπει να κάνετε.

1. Πληκτρολογήστε την Ασφάλεια των Windows στην Αναζήτηση. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Ασφάλεια των Windows εφαρμογή από τη λίστα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ασφάλεια των Windows

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ασφάλεια των Windows, κάντε κλικ στο Προστασία από ιούς και απειλές.

Προστασία από ιούς και απειλές

3. Τώρα, στην ενότητα Τρέχουσες απειλές, κάντε κλικ στο Επιλογές σάρωσης.

Επιλογές σάρωσης

4. Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε Microsoft Defender Antivirus (Σάρωση εκτός σύνδεσης) και κάντε κλικ Σάρωση τώρα.

Microsoft Defender Antivirus (Σάρωση εκτός σύνδεσης)

5. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο Σάρωση κουμπί.

Σάρωση

Αυτό είναι! Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα, η συσκευή σας με Windows 11 θα επανεκκινηθεί στο WinRE. Στο περιβάλλον αποκατάστασης των Windows, μια έκδοση γραμμής εντολών του Microsoft Defender Antivirus θα εκτελεστεί χωρίς να φορτώσει κανένα από τα αρχεία συστήματος.

Η σάρωση εκτός σύνδεσης θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά στον υπολογιστή. Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, ο υπολογιστής σας θα επανεκκινήσει αυτόματα.

Πώς να ελέγξετε τα αποτελέσματα σάρωσης εκτός σύνδεσης του Microsoft Defender

Μετά την επανεκκίνηση, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τα αποτελέσματα σάρωσης εκτός σύνδεσης του Microsoft Defender Antivirus. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε αναφέρει παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Ασφάλεια των Windows εφαρμογή στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Ασφάλεια των Windows

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ασφάλεια των Windows, κάντε κλικ στο Προστασία από ιούς και απειλές.

Προστασία από ιούς και απειλές

3. Στην ενότητα Τρέχουσες απειλές, κάντε κλικ στο Ιστορικό Προστασίας.

Ιστορικό Προστασίας

4. Τώρα, θα μπορείτε να ελέγξετε τα αποτελέσματα σάρωσης.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τα αποτελέσματα σάρωσης εκτός σύνδεσης του Microsoft Defender.

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να κάνετε σάρωση για ιούς εκτός σύνδεσης με το πρόγραμμα προστασίας από ιούς Microsoft Defender στα Windows 11. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με τη σάρωση εκτός σύνδεσης ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *