Πώς να διορθώσετε την αδυναμία απάντησης κλήσεων στο Android (8 Μέθοδοι)

Είτε πρόκειται για Android είτε για iOS. Τα smartphone σχεδιάστηκαν κυρίως για την πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων. Η λήψη κλήσεων στο Android είναι εύκολη. σύρετε την οθόνη για να λάβετε μια κλήση. Ενώ η πιο πρόσφατη έκδοση του Android είναι απαλλαγμένη από σφάλματα αναγνώρισης καλούντος, οι χρήστες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ορισμένες φορές προβλήματα όταν απαντούν στις κλήσεις.

Αυτό που είναι πιο εκνευριστικό είναι ότι μερικές φορές σφάλματα εμποδίζουν τους χρήστες να απαντήσουν στην κλήση. Μερικές φορές, το τηλέφωνο χτυπά, αλλά δεν εμφανίζονται πληροφορίες καλούντος στην οθόνη. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως δεν μπορεί να απαντήσει στις κλήσεις, Η ταυτότητα καλούντος εμφανίζεται αργάκ.λπ., έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

Διαβάστε επίσης:Πώς να επαναφέρετε μια κάρτα SIM

Πώς να διορθώσετε την αδυναμία απάντησης κλήσεων στο Android

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για την επίλυση κάθε προβλήματος εισερχόμενων κλήσεων στο Android. Ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε την αδυναμία απάντησης κλήσεων στο Android.

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

1. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε προβλήματα κλήσεων αδυναμίας απάντησης σε smartphone Android. Μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει πολλά προβλήματα Android, συμπεριλαμβανομένου του προβλήματος των εισερχόμενων κλήσεων.

Επομένως, πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android. Εάν η επανεκκίνηση δεν βοηθήσει, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

2. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε προβλήματα δικτύου

Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε προβλήματα δικτύου

Τα προβλήματα δικτύου είναι κοινά και μπορεί να σας εμποδίσουν να απαντάτε σε κλήσεις. Στην πραγματικότητα, όταν έχουμε προβλήματα δικτύου, η κλήση χρειάζεται χρόνο για να συνδεθεί και μερικές φορές αποτυγχάνει.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ρωτήσετε τον φίλο σας χρησιμοποιώντας το ίδιο δίκτυο. Πρέπει να τους ρωτήσετε αν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Εάν αναφέρουν παρόμοιο πρόβλημα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο τηλεπικοινωνιών σας και να του ζητήσετε να επιλύσει το πρόβλημα.

3. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε την κλήση σωστά

Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε σωστά την κλήσηΛοιπόν, η ενέργεια λήψης κλήσεων διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. Για παράδειγμα, σε ορισμένα τηλέφωνα Android, πρέπει να κάνετε σάρωση προς τα επάνω για να απαντήσετε στην κλήση, ενώ άλλα σας αναγκάζουν να κάνετε σάρωση προς τα δεξιά. Επομένως, χρησιμοποιήστε τη σωστή κίνηση ολίσθησης για να λάβετε την κλήση.

Μπορείτε επίσης να απαντήσετε στην κλήση πατώντας στο πράσινο κουμπί. Ωστόσο, και αυτό λειτουργεί μόνο σε λίγες συσκευές.

4. Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης

Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης

Εάν δεν μπορείτε να λάβετε μια εισερχόμενη κλήση λόγω προβλημάτων δικτύου, θα λυθεί ενεργοποιώντας/απενεργοποιώντας τη λειτουργία πτήσης. Η λειτουργία αεροπλάνου στο Android απενεργοποιεί όλα τα στοιχεία δικτύου όπως δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, δίκτυο, ασφάλεια κ.λπ.

Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης, απενεργοποιήστε την για ένα ή δύο λεπτά. Τώρα κουδουνίστε στη συσκευή σας από άλλο smartphone και θα μπορείτε να λαμβάνετε την κλήση τώρα.

5. Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM

Τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM

Εάν η λειτουργία πτήσης απέτυχε επιδιόρθωση προβλημάτων δικτύου στο Android, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανατοποθετήσετε την κάρτα SIM. Η αφαίρεση της κάρτας SIM μπορεί να διορθώσει τα περισσότερα από τα ζητήματα που σχετίζονται με το δίκτυο.

Αφαιρέστε την κάρτα SIM και καθαρίστε τη θήκη SIM. Μόλις γίνει, τοποθετήστε το ξανά. Πιθανότατα θα διορθώσει την αδυναμία απάντησης σε προβλήματα κλήσεων σε smartphone Android.

6. Ελέγξτε την Προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να απαντήσετε στις κλήσεις είναι να ελέγξετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου. Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές κλήσης ή κλήσης τρίτων στο τηλέφωνό σας, ενδέχεται να επηρεάσουν τη λειτουργία κλήσης στο τηλέφωνό σας.

Επομένως, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή κλήσεων τρίτου μέρους ή να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου του συστήματος για σκοπούς κλήσεων. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας και πατήστε στο Εφαρμογές.

Εφαρμογές

2. Στην οθόνη εφαρμογών, πατήστε στο Προεπιλεγμένες εφαρμογές.

Προεπιλεγμένες εφαρμογές

3. Στην οθόνη Προεπιλεγμένες εφαρμογές, πατήστε στο Τηλέφωνο εφαρμογή.

Τηλέφωνο

4. Επιλέξτε το προεπιλογή συστήματος επιλογή ως εφαρμογή τηλεφώνου.

προεπιλογή συστήματος

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου στο smartphone Android.

7. Επαναφέρετε την εφαρμογή Τηλέφωνο

Η επαναφορά της εφαρμογής Τηλέφωνο σημαίνει εκκαθάριση όλης της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων που σχετίζονται με την εφαρμογή. Προβλήματα λήψης εισερχόμενων κλήσεων μπορεί να προκύψουν λόγω του παλιού αρχείου προσωρινής μνήμης της εφαρμογής τηλεφώνου. Επομένως, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα παρακάτω για να επαναφέρετε την εφαρμογή τηλεφώνου.

Επαναφέρετε την εφαρμογή Τηλέφωνο

  • Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε τις ρυθμίσεις εφαρμογών στο Android.
  • Εντοπίστε το Τηλέφωνο εφαρμογή.
  • Τώρα πατήστε στο Αποθήκευση επιλογή.
  • Στη συνέχεια, πατήστε Καθαρισμός δεδομένων και μετά Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.
  • Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Μετά την επανεκκίνηση, μπορείτε να λαμβάνετε εισερχόμενες κλήσεις στο Android.

8. Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών

Η αδυναμία απάντησης κλήσεων ή η υποβάθμιση της ποιότητας της κλήσης δεν είναι πάντα ένδειξη προβλήματος υλικού ή λογισμικού. Μερικές φορές, η συμφόρηση στο δίκτυο οδηγεί επίσης σε τέτοια ζητήματα.

Μπορείτε να ρωτήσετε τους φίλους σας στο ίδιο δίκτυο για το πρόβλημα. Εάν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, πρέπει να ζητήσετε από τον πάροχο του δικτύου σας να το επιλύσει.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να διορθώσετε τα προβλήματα αδυναμίας απάντησης κλήσεων σε smartphone Android. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι μέθοδοι θα διορθώσουν την αδυναμία απάντησης σε προβλήματα κλήσεων με απλά βήματα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να παρακολουθείτε κλήσεις WhatsApp

καλύτερες εφαρμογές ψεύτικων εισερχόμενων κλήσεων για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *